جولان کرونا در ایران؛ بستری شدن مهران مدیری و مرگ مدعی درمان کرونا با طب سنتی

جولان کرونا در ایران؛ بستری شدن مهران مدیری و مرگ مدعی درمان کرونا با طب سنتی

بر اساس خبرهای منتشر شده، مهران مدیری بازیگر، کارگردان و مجری مشهور به دلیل ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است. مجری برنامه دورهمی که به تازگی بازی در سریال خاتون را نیز آغاز کرده است، از سه روز پیش با علائم بیماری کرونا در خانه تحت درمان قرار گرفته و روز گذشته به توصیه پزشکان در بیمارستان بستری شده است. گفته می شود مدیری به نوع دلتا ویروس کرونا مبتلا شده و حال عمومی او خوب است. چند روز پیش نیز رامبد جوان و ۱۷ نفر دیگر از عوامل برنامه خندوانه به کرونا مبتلا شده و ساخت این برنامه متوقف شده بود.

بر اساس خبرهای منتشر شده، مهران مدیری بازیگر، کارگردان و مجری مشهور به دلیل ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است.
شیرین بهرامی دوبلور صدا و سیما به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت

در اتفاق ناخوشایند دیگری در روزهای اخیر که نشان از جولان کرونا در ایران می دهد، شیرین بهرامی دوبلور و گوینده فقید روز پنج شنبه گذشته در سن تنها ۴۴ سالگی بر اثر ابتدا به کرونا درگذشت. بهرامی که متولد سال ۱۳۵۶ بود در سریال بینوایان و فیلم سینمایی تالکین صداپیشگی کرده بود. همچنین روز گذشته خبر فوت سید محمد موسوی از مدعیان طب سنتی که گفته بود کرونا را با جوشانده های گیاهی درمان کرده است نیز منتشر شد.

بر اساس خبرهای منتشر شده، مهران مدیری بازیگر، کارگردان و مجری مشهور به دلیل ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است.
سید محمد موسوی که مدعی شده بود با جوشانده های گیاهی کرونا را به طور کامل درمان کرده است در اثر ابتلا به این بیماری درگذشت

کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به این خبر در توییتی نوشت: «سید محمد موسوی موسس پیک شفا و مدعی درمان قطعی کرونا با روش‌های ابداعی اصطلاحا #طب_سنتی بدنبال ابتلا به #کرونا درگذشت! خداوند وی را مورد رحمت و مغفرت خود قرار دهد و از سر تقصیرات همه ما بگذرد. مسیر کار علمی در طب، مشخص است و داعیه و ادعا بدون ابتنا به شواهد و مدارک، بیراهه است».

بر اساس خبرهای منتشر شده، مهران مدیری بازیگر، کارگردان و مجری مشهور به دلیل ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است.
واکنش کیانوش جهانپور به مرگ مدعی درمان قطعی کرونا با طب سنتی

فرزند سید محمد موسوی در کانال تلگرامی منتسب به او نسبت به مرگ پدرش در اثر کرونا واکنش نشان داده و چنین نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

بی شک با رحلت استاد بزرگ #طب_سنتی #سیدمحمد_موسوی جامعه طبی ایران یکی از اساتید برجسته و خارق العاده خود را رهسپار دیار باقی کرد؛ در حالیکه آثار ارزشمند این استاد بزرگ و‌ مکتبی که ایشان پایه گذار آن بوده اند، همچنان می درخشد و یقین دارم که از این پس بیش از این خواهد درخشید.استاد #سیدمحمد_موسوی بیش از چهل سال از عمر ارزشمند خود را وقف تحقیق و مطالعه، تدوین و‌ نگارش کتابهای متعدد، مداوای بیماران و تربیت شاگردان فراوان در مکتب طب سنتی ایران نمود و با بسیاری از کج روی ها، خرافات و مفاهیم غلط متداول در جامعه #طب_سنتی مبارزه کرد و روش های جدید درمانهای #طب_ایرانی راجایگزین روشهای قدیمی و بلااستفاده نمود.

او ابداعاتی مختص خود در #طب داشت که علیرغم مخالفت ها و آزارو اذیت های بیشمار، آنها را در طب ایرانی نهادینه کرد. شجاعانه در مقابل دشمنان طب ایرانی ایستاد. هزینه داد، رنج کشید، آزارها دید اما دست از رسالت خود برنداشت. از او تعداد زیادی کتاب، دست نوشته، نسخه های درمانی، جزوات متعدد، سخنرانی، مقاله و… باقی ماند که راهگشای بسیاری از #اطبا و #پزشکان گردید. در زمینه ی #بیماری های صعب العلاج و لاعلاج تبحر خاصی داشت و در تشخیص بیماریها، دیگران را به حیرت وا می داشت.

استاد_موسوی از جمله کسانی بود که عقیده داشت همه مکاتب طبی جهان قابل احترام و مفید هستند و در تشخیص ها و درمانهای خویش از وجود و نظرات #پزشکان #طب_مدرن بسیار استفاده می کرد.از کارهای ارزشمند ایشان فعالیت در زمینه #پیشگیری و #درمان پاندمی #کووید_۱۹ بوده است. روش درمانی مفصل و کاملی که استاد موسوی برای درمان بیماری کرونا کووید ۱۹ ارائه داد، تأثیرات شگفت آوری در درمان این بیماری داشت و هزاران نفر با داروها و روش درمانی آن عزیز، از چنگال این بیماری خطرناک نجات یافتند.

اثر گذاری روش درمانی #سِعال که توسط آن حکیم عالیقدر معرفی شد به حدی غیر قابل انکار بود که علاوه بر گسترش آن در جامعه #طب_سنتی به محافل دانشگاهی هم راه یافت.اما متأسفانه این عزیز بزرگوار پس از آنکه بسیاری از #بیماران مبتلا به #کرونا را #درمان نمود و از مرگ رهانید، سرانجام خود قربانی و گرفتار بیماری ای شد که استادِ درمان آن بود.او که از ضعف و آسیب های جسمانی در چند سال اخیر رنج میبرد آنچنان غرق در کار مداوای #بیماران و #مطالعه بود که از وجود خود غافل شد و بدن رنجیده او تاب مقابله با این بیماری را نیاورد و اقدامات دیرهنگام، دیگر توفیقی در نجات جسم ایشان بدست نداد و بدن ناتوانش یارای نگهداشتن #روح بلند او را از دست داد و شد آنچه که نباید می شد.

استاد حکیم #سیدمحمد_موسوی خود را #شهید راهی کرد که خود پیشوای آن بود. جانش را فدای هدفش نمود و در راه سلامت بیماران، هرآنچه داشت را در طبق اخلاص نهاد و تقدیم بشریت کرد.اما بدون شک عروج این گوهر نایاب طب سنتی، پایان او نیست بلکه آغاز راهی طولانی و مسئولیتی عظیم و سنگین برای رهروان اوست. مکتب طبی حکیم موسوی یکی از نزدیک ترین مکاتب به #طب اصیل ایرانی است که با حفظ ساختار اصلی این طب؛ شاخ و برگ های جدید و فراوانی به آن افزوده شده است و درهای نوینی را به روی جهان پزشکی ایرانی باز کرده است.

نور او هرگز خاموش نخواهد شد که در پرتو علم و حکمت او ستارگان جدیدی زاده خواهند شد و راه او را پر فروغ تر از پیش ادامه خواهند داد.

روحش شاد و یادش گرامی

سیدایمان موسوی ( فرزند ارشد و کوچکترین شاگرد ایشان )

 

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود