۵ دلیل برای اینکه بدانید باید تلویزیون هوشمند بخرید

۵ دلیل برای اینکه بدانید باید تلویزیون هوشمند بخرید

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

فناوری با چنان سرعتی در حال پیشرفت‌ است که هرقدر هم سریع باشیم از آن عقب می‌مانیم. نسل جدید تلویزیون‌های هوشمند در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی کرده. و این‌طور که به نظر می‌رسد این پشرفت‌های تکنولوژیک دست کم با همین سرعت کنونی ادامه پیدا خواهد کرد. با این وجود زمانی که قصد خرید تلویزیون را داریم بهترین کار همسو شدن با جریان رشد و توسعه‌ی فناوری‌ست تا کمتر از جهان هوشمند عقب بمانیم. در این مقاله ۵ دلیل مهم برای خرید تلویزیون هوشمند را ارائه‌ خواهیم کرد.

تلویزیون‌های هوشمند موجود در بازار

پیش از پرداختن به دلایل خرید تلویزیون هوشمند، بهتر است بدانید که بخش زیادی از تلویزیون‌های موجود در بازار هوشمند هستند. تلویزیون‌هایی که به اینترنت متصل می‌شوند و قابلیت‌هایی بیشتر از تلویزیون‌های نسل قدیمی‌تر را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

تنوع تلویزیون‌های هوشمند موجود در بازار پاسخ‌گوی نیاز طیف وسیعی از خریدارن است. از تلویزیون‌های کوچک و بزرگ HD و Full HD گرفته تا نسل‌های جدیدتر صفحه‌ی نمایش یعنی ۴K و ۸K. تلویزیون‌های هوشمند تخت و خمیده در سایزهای ۳۲ تا بیش از ۸۰ اینچ برای هر فضایی مناسبی به نظر می‌رسند.

بنابراین به نظر می‌رسد زمانی که تصمیم به خرید یک تلویزیون جدید را داشته باشید گزینه‌های هوشمند پر قدرت پیش روی شما قرار می‌گیرند و تنها لازم است شما تصمیم بگیرید به کدام مدل و چه امکاناتی نیاز دارید. اما برای رفع نیازتان چه ویژگی‌هایی در تلویزیون‌های هوشمند اهمیت پیدا می‌کنند؟ ما در اینجا ۵ ویژگی‌ عمده‌ی را بر خواهیم شمرد.

۱- دسترسی به شبکه‌های اینترنتی پخش فیلم و اخبار

شبکه‌های تلویزیونی به معنای سنتی آن مدت‌هاست دستخوش تغییرات بنیادی شده‌اند. به صورت سنتی برای تماشای اخبار، فیلم و هر نوع برنامه‌ی سرگرمی‌ دیگری تنها نیاز به آنتن و تلویزیون و بعدتر ماهواره داشتیم، اما با ظهور شبکه‌های سرگرمی اینترنتی با دنیای جدیدی مواجه شدیم.

شبکه‌ی پخش نت‌فلیکس نمونه‌ی بارز این تغییرات است. این تلویزیون اینترنتی امکان تماشای هزاران فیلم، سریال، نمایش تلویزیونی و کارتون را تنها از طریق اینترنت برای مخاطبان خود فراهم کرده.

جالب است بدانید که با خرید تلویزیون هوشمند به راحتی می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی مانند Netflix، BBC iPlayer، Amazon Instant Video و شبکه‌های مشابه دیگر استفاده کنید.

اگر هم تمایلی به استفاده از برنامه‌های خارجی ندارید از طریق مرورگر تلویزیون تنها کافی نام شبکه‌های فارسی زبانی مانند آپارات، نماشا، فیلیمو را وارد کنید تا مستقیم،‌ بدون واسطه و در صفحه‌ی بزرگ تلویزیون برنامه‌های مورد علاقه‌تان را تماشا کنید.

۲- تلویزیون‌های هوشمند قابل ارتقا هستند

مزیت عمده‌ی تلویزیون‌های هوشمند قابلیت ارتقا و بروزرسانی آن‌هاست. در گذشته برای هر تغییر کوچکی در تکنولوژی ساخت تلویزیون مجبور بودید یا با مدل قدیمی‌تر سر کنید یا دوباره سری به بازار بزنید و تلویزیون جدیدی بخرید.

تلویزیون‌های هوشمند از نظر نرم‌افزاری به راحتی قابلیت ارتقا را دارند. شما می‌توانید برنامه‌های کاربردی‌تان را بارگزاری و در صورت نیاز بروز‌رسانی کنید. هر چند وقت یکبار هم نسخه‌ی جدید سیستم عامل تلویزیون برای ارتقا در دسترسی کاربر قرار می‌گیرد. که تنها کافی‌ست در بخش تنظیمات روی گزینه‌ی  Update کلیک کنید تا فرآیند آغاز شود.

۳- دسترسی به فضای ابری

در حال حاضر همه‌ی افراد دستگاه‌های هوشمندی زیادی دارند که اطلاعات مختلفی بر روی آن‌ها ذخیر است. بسیاری از برندهای گوشی علاوه بر فضای ذخیره‌سازی داخلی (حافظه) فضای ذخیره‌سازی ویژه‌ای به صورت اینترنتی در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

امروزه استفاده از Cloud متداول شده. فضاهای ابری امکان به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین چند دستگاه مختلف را به راحتی فراهم می‌کنند. در این بین تلویزیون‌های هوشمند هم از فضای ابری بی‌بهره نیستند. شما می‌توانید اطلاعات ذخیره‌شده‌ی‌ گوشی‌تان را به راحتی از طریق Cloud در تلویزیون مشاهده کنید. تنها کافی‌ست که فضای ابری دستگاه‌های مختلف را با هم همگام‌سازی نمائید.

یا مثلا می‌توانید عکس‌هایتان را مستقیماً از طریق دوربین دیجیتال خود در ابر ذخیره کنید، سپس بدون نیاز به بارگیری مجدد ، مستقیماً از تلویزیون به آنها دسترسی پیدا کنید. همچنین می‌تواند محتوای ذخیره شده‌ای مانند فایل‌های موسیقی را به Cloud اضافه کند.

 ۴- گوشی‌تان را در تلویزیون تماشا کنید

برای خیلی از ما پیش آمده که خواستیم عکس، فیلم یا متنی را از طریق گوشی‌مان به تعداد زیادی از افراد همزمان نشان دهیم. معمولا در این شرایط چند نفر هم‌زمان به روی گوشی‌مان خم می‌شوند و در نهایت به دلیل محدودیت زاویه دید و کوچک‌ بودن صفحه‌ی نمایش حق مطلب ادا نمی‌شود.

با خرید تلویزیون‌ هوشمند می‌توانیم به راحتی دو دستگاه را از طریق بولوتوث یا کانال‌های ارتباطی تخصصی‌تر مانند دانگل به هم متصل کنیم. می‌توانیم به راحتی اطلاعات گوشی‌مان را همزمان به چند نفر نشان دهیم، یا فیلم‌ها عکس‌هایمان را در سایز بزرگ‌تری تماشا کنیم.

۵. تلویزیون خود را به یک کنسول بازی تبدیل کنید

عاشق بازی هستید؟ شاید باورش برای‌تان سخت باشد که تنها با خرید تلویزیون هوشمند می‌توانید یک کنسول بازی حرفه‌ای در خانه داشته باشید.

دیگر نیاز ندارید که یک کنسول واقعی PlayStation خریداری کنید. برای تبدیل تلویزیون به کنسول بازی باید اول اشتراک PlayStation Now داشته باشید و اپلیکیشن آن‌را روی تلویزیون نصب کنید. و در مرحله‌ی بعد باید از اتصای تلویزیون به اینترنت مطمئن شوید.

البته فراموش نکنید برای بازی به کنترلر هم نیاز دارید. علاوه بر بازی‌های پلی‌استیشن برنامه‌های بازی شبیه‌ آنچه که در گوشی‌های هوشمند تجربه می‌کنیم هم امکان‌پذیر است. تلویزیون‌های هوشمند از نظر نرم‌افزاری در آینده‌ی نزدیک پیشرفت‌های چشمگیری خواهد داشت و می‌تواند بخشی از وظایف گوشی‌هایمان را به عهده بگیرد.

سخن پایانی

علاوه بر ویژگی‌هایی که بر شمردیم، زمانی که به تماشای تلویزیون هوشمند می‌پردازیم از وضوح تصویرش شگفت‌زده خواهیم شد. اغلب این تلویزیون‌های کیفیت تصویری Full HD و ۴K را برای مخاطبان فراهم کرده‌اند. کنتراست بالای تصاویر، احساس عمق، سرعت بالای پردازش اطلاعات تجربه‌ی جدید از رسانه را برای ما فراهم کرده. و البته این ویژگی‌ها نه تمام ماجراست و نه پایان آن. دنیای تلویزیون‌های هوشمند اولین‌ قدم‌های پیشرفت و توسعه را برداشته است.

۶ نظر

ورود

  • فرزاد جليليان شهریور ۱۳, ۱۴۰۰

    چرا واسه مردم روزه میخونین . نود درصد برنامه ها رو بخاطر تحریم در حد یه عکسه تو تلوزیون و الان سونی جدید رو چون دارم میدونم منطقه زمانی ایران رو دسترسی به اینترنت تلوزیون نمیده انقد بدبختیم. خدا کمکمون کنه وگرنه مسئولین ترکیه درحال عشق و حال

    • سمیه شهریور ۱۵, ۱۴۰۰

      شاید نباید منطقه مکانی رو ایران انتخاب کنید. من توشیبا دارم و تایم زون رو روی ایران تنظیم کردم به وای فای خونه هم وصل شد اتفاقا. الان فیلم و موزیک رو با تلویزیون میبینم و گوش میدم

  • راحله آبان ۱۱, ۱۴۰۰

    تلویزیون من انگار دیگه آپدیت نمیشه، بعضی اپلیکیشنا بهش نمیخوره انگار. اینجوری ینی تلویزیون تاریخ انقضا داره

    • بهار دی ۸, ۱۴۰۰

      دقیقا همینطوره ینی تلویزیون ها هم مثل موبایل ها میشن که بعد از یه مدت آپدیت هاشون دیگه نمیاد و شما مجبوری که عوضشون کنی

  • علی آبان ۱۱, ۱۴۰۰

    من برای مغازه یک تلویزیون هوشمند خریدم. که هم به اینترنت دسترسی داره و حداقل از سرویس‌های آنلاین ایرانی میشه استفاده کرد و هم باهاش بازی میکنم. راضیم.

  • حمید آبان ۱۱, ۱۴۰۰

    توی تلویزیون های غیر هوشمند هم میشه از این امکانات ها استفاده کرد؟