مهاجرت و اقامت کانادا از طریق استارتاپ

مهاجرت و اقامت کانادا از طریق استارتاپ

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

کانادا یکی از کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته است؛ در سال‌های اخیر به ‌منظور ارتقای سطح اقتصادی و تجاری خود اقدام به پذیرش نخبگان و افرادی کرده است که ایده‎‌های جدید برای رونق بازار کار کانادا دارند. افراد زیادی به دنبال کسب ویزای کانادا و همچنین کسب اقامت دائم این کشور هستند. روش‌های بسیاری برای اخذ ویزای دائم کانادا وجود دارد. دریافت ویزای کانادا از طریق تحصیل، کارآفرینی و استارتاپی از جمله مهم‌ترین روش‌ها برای اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به آن است. در سال‌های اخیر، کشور کانادا به ‌منظور جبران کمبود استعدادهای فنی خود در حوزه کسب و کار به راه‌اندازی و جذب نیروهای متخصص بین‌المللی اقدام کرده است؛ این امر باعث شده تا کشور پهناور کانادا از لحاظ تجاری رشد بسیار زیادی داشته و مقصد بسیاری از نخبگان برای مهاجرت و اقامت دائم باشد. در این مقاله قصد داریم تا به تفصیل، اطلاعاتی درباره ویزای استارتاپ کانادا، ویزای کسب و کار کانادا و انواع روش‌های اقامت از طریق این ویزا، در اختیار شما قرار دهیم.

۵ ایده برای راه‌اندازی کسب و کار در کانادا

ویزای استارتاپ کانادا مخصوص افرادی است که قصد دارند با ارائه ایده نو و بدیع، به تجاری‌سازی یک محصول و خدمت بپردازند. لازم به ذکر است که ایده‌های خلاقانه و نوآورانه، موفق به کسب ویزای استارتاپی کانادا می‌شوند و ایده‌های کپی شده، قدیمی و اجرا شده، مورد قبول نیست و ویزا به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. در واقع افرادی که بتوانند یک ایده خلاقانه و نوآورانه را، به طور کامل و با ترسیم بیزینس پلن موردنظر، به یکی از کسب و کارها و شرکت‌های کانادایی ارائه دهند و کارفرما را مجاب کنند که طرح ارائه داده شده، سود اقتصادی و تجاری بالایی خواهد داشت، موفق به کسب ویزای استارتاپ کانادا شده و اقامت از طریق این ویزا را دریافت می‌نمایند. ۵ حوزه‌ای که می‌تواند به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و سودآورترین حوزه‌های استارتاپی در کانادا باشد و از طریق آن‌ها بتوان اقامت دائم کانادا را اخذ نمود، عبارتند از:

·      ایده‌های مربوط به پزشکی و سلامت

یکی از دلایلی که کشور کانادا اقدام به پذیرش مهاجر از سایر کشورهای دنیا نموده است، بالا رفتن میانگین سنی جمعیت این کشور و ایجاد مشکلات اقتصادی بسیار زیاد آن است. متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ کانادا، می‌توانند با استفاد از این فرصت، ایده‌های نوینی در خصوص سلامت سالمندان و حتی دیگر افراد جامعه ارائه نمایند.

·      ایده‌های مربوط به ساخت و ساز

با توجه با بالابودن قیمت خانه و اجاره ملک در بسیاری از شهرهای کانادا و تمایل مردم به اجاره خانه‌های با قیمت پایین‌تر، می‌توان در حوزه ساخت و ساز با ارائه راهکارهای ساخت خانه‌های با قیمت مناسب، اقدام به کارآفرینی نمود.

·      ایده‌های مربوط به استفاده از انرژی‌های پاک

با توجه به اینکه استفاده از سوخت‌های فسیلی، در جهت افزایش گرمای زمین بسیار مضر هستند، دانشمندان و فعالان محیط زیست درصدد استفاده از سوختی ارزان و تجدیدپذیر به عنوان جایگزین سوخت‌های فسیلی هستند. می‌توان با ارائه راهکاری نوین و مقرون به صرفه، در خصوص استفاده از انرژی خورشیدی و یا سایر انرژی‌های پاک در این کشور، اقدام به راه‌اندازی کسب و کاری جدید کرد.

·      ایده‌های آموزشی

با کمک تکنولوژی روز دنیا و ارائه راهکارهای خلاقانه برای آموزش هر چه بهتر دانش‌آموزان و دانشجویان، جهت تقویت مهارت و استعداد آن‌ها، می‌توان به بازار کار کانادا ورود کرد.

·      ایده‌های تجاری مربوط به کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی

کسب و کارهای آنلاین مانند فروشگاه‌های اینترنتی و سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات، از جمله مواردی هستند که برای مهاجرت و اخذ ویزای استارتاپ کانادا پیشنهاد می‌شود و می‌توان از این طریق موفق به دریافت اقامت دائم کانادا شد.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا در سال ۲۰۲۱

افرادی که قصد راه اندازی یک استارتاپ را در کانادا دارند، ابتدا باید تمام شرایط مربوط به آن را بررسی کرده و تا حد امکان سعی کنند تمامی شرایط لازم را فراهم کنند. از جمله مهم‌ترین شرایط دریافت ویزای استارتاپی کانادا عبارت‌اند از:

  • تسلط به زبان انگلیسی و داشتن مدرک آیلتس با حداقل نمره ۵
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط
  • توانایی گذران زندگی در کانادا برای خود و خانواده
  • توانایی انتقال استعداد و مهارت خود به دیگر نیروهای کاری کانادایی

مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا

در مرحله اول باید این نکته را به ‌صورت واضح نشان داد که شرکت استارتاپی در زمینه‌های موردنظر وزارت امور داخلی کانادا، فعالیت خواهد کرد و همچنین به‌کارگیری افراد کانادایی و کارآفرینی برای کانادایی‌ها در اولویت قرار دارند.

مرحله بعد، داشتن یک بیزینس پلن دقیق و موفق است، البته این طرح استارتاپ، باید قادر به هماهنگی با سایر برنامه‌های کارآفرینی و ثبت شرکت در کانادا باشد. به‌عبارت‌ دیگر، ایده استارتاپ باید کاملا جدید بوده و از شرکت‌های فعلی موجود، کپی‌برداری نباشد. پس از تایید موارد فوق و بررسی‌های صورت‌گرفته توسط اداره کسب و کار و وزارت داخلی کانادا و همچنین بررسی مواردی مانند گواهی پزشکی و عدم سوءپیشینه، می‌توانید برای دریافت ویزای اقامت موقت کانادا اقدام نمایید.

سرمایه لازم جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا

استارتاپ کانادا به سرمایه اولیه چندانی نیاز ندارد و در حال حاضر وزارت امور داخلی کانادا، حمایت مالی از ایده‌های نو در قالب برنامه استارتاپ را بر عهده دارد. هزینه در خواست پروسه ویزا نیز طبق اعلام وب‌سایت مهاجرت کانادا، ۶۰هزار تا ۷۰هزار دلار کانادا،  به‌ازای فرد اصلی می‌باشد. این هزینه هنگام درخواست وقت سفارت باید به شکل آنلاین پرداخت شود.

مدت‌زمان دریافت ویزای استارتاپ کانادا

در رابطه با مدت‌زمان بررسی مدارک و مراحل استارتاپ، زمان مشخصی ارائه نشده است. ولی می‌توان گفت که پروسه بررسی استارتاپ، به‌طورکلی یک فرآیند کند و زمان‌بر است. بازه زمانی دقیق آن نیز بستگی زیادی به انواع مدارک ارائه شده و حوزه فعالیت استارتاپ خواهد داشت.

دریافت اقامت کانادا از طریق ویزای استارتاپ

اعتبار مجوز کار برای راه‌اندازی استارتاپ، یک ساله بوده و تا زمان تایید درخواست اقامت دائم در کانادا، این امکان را به فرد متقاضی می‌دهد که در کانادا به رونق کار خود بپردازد. درخواست اقامت دائم کانادا، در طی یک سال بررسی و نتیجه آن اعلام می‌شود.

راهنمای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

مؤسسه مهاجرت پلاس یکی از معتبرترین و بهترین مؤسسات مشاوره برای دریافت ویزای کانادا و استرالیا است، که با استفاده از مشاورین و وکلای خبره در زمینه‌های مختلف مهاجرتی و دریافت اقامت مشاوره و راهنمایی می‌دهد و با شما تا دریافت کامل ویزای مورد نظرتان همراه است.

 

بدون نظر

ورود