انتقاد از حضور دنیا مدنی دختر رویا تیموریان در استادیوم آزادی

انتقاد از حضور دنیا مدنی دختر رویا تیموریان در استادیوم آزادی

حضور دنیا مدنی ، دختر رویا تیموریان در استادیوم آزادی برای تماشای بازی ایران و عراق با واکنش منفی کاربران شبکه های اجتماعی رو به رو شده است.

هفته ی گذشته بود که اعلام شد دولت با حضور زنان در استادیوم آزادی برای تماشای دیدار تیم های فوتبال ایران و عراق موافقت کرده و از ظرفیت ۱۰ هزار نفری استادیوم آزادی، تعداد ۲ هزار صندلی را به زنان اختصاص داده است.

دنیا مدنی و خواهرش درنا مدنی، دختران رویا تیموریان، از جمله زنانی بودند که روز پنجشنبه در استادیوم آزادی حضور پیدا کردند تا از جایگاه مخصوص بانوان به تماشای این مسابقه فوتبال بنشینند.

دنیا مدنی لایو و استوری هایی از حضور خود در استادیوم منتشر کرد که با واکنش منفی کاربران شبکه های اجتماعی رو به رو شد.

واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی

واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی

ماجرا از این قرار است که وقتی مخاطبان صفحه ی دنیا مدنی از او در لایو پرسیدند که آیا حضور زنان در استادیوم گزینشی بوده، در پاسخ این موضوع را رد کرد و مدعی شد بلیت این مسابقه را یکی از دوستانش از سایت فروش بلیت برای او خریداری کرده بود و حتی دو تن دیگر از دوستانش در آخرین دقایق پیش از شروع بازی موفق شدند با خرید بلیت، برای تماشای مسابقه در استادیوم حضور یابند.

با این حال، خبرگزاری ایسنا در گزارشی بیان کرد در تمامی ساعات بلیت فروشی امکان خرید بلیت برای زنان وجود نداشت و در سایت بلیت فروشی، ظرفیت باقیمانده از جایگاه بانوان صفر درج شده بود.

گرچه احمد مددی، مدیر استادیوم آزادی اعلام کرد که بلیت فروشی برای زنان دایر بود و تمامی ۲ هزار بلیت اختصاص یافته به بانوان خریداری شدند، اما کاربران شبکه های اجتماعی مدعی هستند حضور زنان در بازی ایران و عراق به صورت گزینشی و اقدامی نمایشی در برابر فشارهای فیفا برای حضور زنان ایرانی در استادیوم بوده است.

کاربران همچنین با یادآوری برخی اقدامات گذشته ی دنیا مدنی، او را به داشتن رفتارهای تبلیغاتی متهم کردند.

دنیا مدنی در سال ۹۸ هم در بازی ایران و کامبوج در استادیوم آزادی حضور داشت، مسابقه ای که با اولین حضور رسمی زنان ایرانی برای تماشای بازی تیم ملی فوتبال کشورمان در استادیوم آزادی همراه بود. با آنکه در آن زمان هم ادعاهایی در شبکه های اجتماعی درباره ی گزینشی بودن حضور زنان در بازی ایران و کامبوج مطرح شده بود، دنیا مدنی گفته بود با بلیت کس دیگری موفق شده بود در استادیوم حضور یابد.

او همچنین خرداد امسال با انتشار پستی اینستاگرامی از دریافت داوطلبانه ی واکسن برکت در فاز آزمایشی خبر داده بود.

واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی
پست اینستاگرامی دنیا مدنی در سال ۹۸ درباره بازی ایران و کامبوج
واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی
پست اینستاگرامی دنیا مدنی درباره ی دریافت داوطلبانه واکسن برکت در فاز آزمایشی

نهال دشتی، بازیگر سریال شهرزاد که نقش خواهر فرهاد (با بازی مصطفی زمانی) را برعهده داشت هم از دیگر چهره های مشهوری بود که در بازی ایران و عراق حضور داشتند. او نیز روز پنجشنبه استوری هایی از حضور خود در استادیوم منتشر کرد.

واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی

همچنین جوانه دلشاد، دیگر بازیگر زن که بیشتر با نقش هایش در سریال های در حاشیه و حوالی پاییز شناخته می شود، در استوری ای مدعی شد او نیز برای تماشای این بازی دعوت شده بود اما وقتی متوجه شد امکان خرید بلیت برای تمامی زنان وجود ندارد، ترجیح داد این بازی را از خانه تماشا کند.

زندگینامه دنیا مدنی

دنیا مدنی متولد سال ۶۹ در تهران، فرزند دوم رویا تیموریان از همسر سابق خود، میر ولی الله مدنی است. میر ولی الله مدنی از تهیه کنندگان سینما است. دنیا مدنی یک خواهر بزرگ تر از خود به نام درنا مدنی دارد.

دنیا مدنی دانش آموخته ی رشته طراحی لباس در ایران و مالزی است.

او به صورت حرفه ای در حوزه ی طراحی لباس فعالیت داشته و یک مزون لباس دارد.

مدنی فعالیت خود در سینما را از پشت صحنه به عنوان دستیار در گروه صحنه و لباس آغاز کرد.

واکنش کاربران به حضور دنیا مدنی در استادیوم آزادی
دنیا مدنی در کنار پدر و خواهرش

اولین تجربه ی بازیگری او در سال ۹۱ با بازی در سریال «زندگی جای دیگری است» به کارگردانی منوچهر هادی رقم خورد. سپس در سال ۹۴ با نقش آفرینی در فیلم «مفت آباد» به کارگردانی پژمان تیمورتاش وارد سینما شد.

در سال ۹۷ با بازی در سریال «رهایم نکن» به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور به شهرت رسید و نقش آفرینی اش در سریال «زمین گرم» به کارگردانی سعید نعمت الله در سال ۹۹ از او چهره ی شناخته شده تری ساخت.

دنیا مدنی نامزدی نافرجامی با علیرضا کمالی، بازیگر مشهور داشت.

مدنی در سال ۹۷ اظهار نظری جنجالی درباره ی فساد اخلاقی در سینمای ایران داشت که او را با انتقاداتی مواجه ساخت.

او در مصاحبه ای در واکنش به ادعای برخی بازیگران زن درباره ی فساد اخلاقی در سینمای ایران گفته بود: «این صحبت ها جوری افشاگری درباره ی مسائل خصوصی حرفه ی سینما است. در هر حرفه ای خیلی اتفاق ها می افتد اما دلیلی ندارد آن ها را به جامعه انتشار دهیم. فکر می کنم این از یک خشم درونی می آید که نمی دانم حاصل چه چیزی و از کجا است. به نظر من این خشم غلط است. من کسی را سرزنش نمی کنم. اما این ماجرا برای فرهنگ ما نیست. در جوامع غربی زنان موفق شان هستند که این بحث را راه می‌اندازند. بحث این نیست که کسی که موفق نیست حق اظهار نظر ندارد. اما این ها دغدغه هایی شخصی است که به کل سینما نمی‌ توانیم تعمیم دهیم. اینجا بعضی ها که جایگاه شان در سینما مشخص است این مباحث را مطرح می‌ کنند تا نام خودشان را سر زبان ها بیاندازند.»

مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود