جراحی لیپوماتیک چیست و برای چه کسانی مناسب است؟

جراحی لیپوماتیک چیست و برای چه کسانی مناسب است؟

تا به حال به این فکر کرده‌اید که لیپوماتیک چیست؟ علی رغم شباهت لیپوماتیک و لیپوساکشن، تکنولوژی مورد استفاده در لیپوماتیک بسیار متفاوت است. لیپوماتیک روشی پیشرفته برای برداشتن چربی اضافه از نواحی خاصی از بدن به منظور تغییر شکل یا اصلاح آن است. اما تفاوت عمده‌ این دو روش این است که لیپوماتیک در مقایسه با لیپوساکشن آسیب کمتری به بافت و یکنواختی چربی زیر پوست می‌رساند و ظاهر پوست بهتر و ماندگاری آن طولانی‌تر خواهد بود. با توجه به دلایل ذکر شده، به جرات می‌توان گفت امروز اکثر افراد لیپوماتیک را به لیپوساکشن ترجیح می‌دهند.

هرآنچه باید درباره جراحی لیپوماتیک بدانید

لیپوماتیک برای چه کسانی مناسب است؟

لیپوماتیک برای افراد چاق با درصد چربی بالا جوابگو نیست. به عبارت دیگر این روش تنها برای کسانی مناسب است که شاخص توده بدنی‌ BMI کمتر از ۳۰ دارند و در غیر این‌صورت چندان موثر نخواهد بود. با این حال، این روش برای افراد واجد شرایط به‌طور معجزه‌آسایی در کاهش چربی‌های اضافی بدن موثر است و ظاهر آنها را به شکل قابل توجهی تغییر می‌دهد. بنابران توجه داشته باشید که لیپوماتیک راهی برای کاهش وزن نیست و به کسانی توصیه می‌شود که چربی کمتری برای از دست دادن دارند و به هر دلیلی قادر به انجام تمرینات ورزشی یا استفاده از روش‌های سنتی برای سوزاندن چربی‌ها نیستند و می‌خواهند هرچه سریع‌تر لاغر شوند.

هرآنچه باید درباره جراحی لیپوماتیک بدانید
لیپوماتیک و لیپوساکشن چه تفاوتی با هم دارند؟

در لیپوساکشن چربی نواحی خاصی از بدن با استفاده از دستگاه ساکشن برداشته می‌شود. این عمل معمولا روی شکم، بازوها، ران‌ها، باسن و گردن اعمال می‌شود و طی آن پزشک جراح با قرار دادن لوله نازکی زیر پوست و برش‌های بسیار کوچک روی پوست و سپس حرکت لوله به مناطقی که چربی بیشتری دارند، اقدام به برداشتن چربی‌ها می‌کند. بسته به میزان چربی برداشته‌شده این روش می‌تواند یک تا چهار ساعت به طول بینجامد.
از سوی دیگر، لیپوماتیک برای انجام لیپوساکشن ایمن و موثر در حجم بالا طراحی شده و قابلیت به کارگیری در تمامی نواحی بدن را دارد. تکنولوژی مورد استفاده در لیپوماتیک جدیدتر از لیپوساکشن است و با آسیب بافتی کمتر، باعث کاهش درد ناشی از جراحی می‌شود. در این روش با استفاده از فناوری اولتراسونیک، سلول‌ها شکسته شده و یک لوله کانولا به کمک چرخش و ارتعاش، بافت‌های چربی داخلی را از بین می‌برد. در این روش سلول‌های چربی بدون هیچ آسیبی به‌طور کامل خارج می‌شوند. اما نکته جالب اینجاست که به کمک این روش می‌توان چربی‌های خارج‌شده را برای پر کردن نواحی دیگر ازجمله صورت، لب و سینه‌ها استفاده کرد. عمل لیپوماتیک معمولا دو تا سه ساعت به طول می‌انجامد.

هرآنچه باید درباره جراحی لیپوماتیک بدانید

مزایای جراحی لیپوماتیک

مزیت عمده جراحی لیپوماتیک نسبت به لیپوساکشن جراحی کم‌خطرتر است که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم. از دیگر مواردی که باعث برتری این روش برای از بین بردن چربی‌ها می‌شود می‌توان به درد کمتر، کبودی‌های آسیب‌زای کمتر، استفاده از بی‌حسی موضعی، دوره نقاهت سریع‌تر، مدت جراحی کوتاه‌تر، احتمال عفونت بسیار کم، یکنواختی بیشتر چربی زیر پوست پس از جراحی و واکنش بهتر پوست اشاره کرد. همچنین در جراحی لیپوماتیک در صورت مواجهه سیستم با نواحی فاقد چربی، دستگاه بلافاصله متوقف می‌شود.

لیپوماتیک چیست؟ هرآنچه باید درباره جراحی لیپوماتیک بدانید

عوارض لیپوماتیک

با آنکه لیپوماتیک روش کم‌خطری است اما مسلما همیشه باید احتمال بروز عوارض جانبی را در نظر گرفت که البته فرد به فرد متفاوت است. ازجمله عوارض جانبی عمومی این عمل جراحی می‌توان به تورم و التهاب، کبودی، بی‌حسی، خارش، افزایش دمای بدن، حالت تهوع، آسیب به عروق، واکنش آلرژیک، مشکلات کلیوی یا قلبی، عفونت و ترومبوفلبیت اشاره کرد که احتمال روی دادن بسیاری از آنها نادر است.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود