هفته پیش محسنی اژه ای، رئیس قوه قضاییه در شورای عالی حفظ حقوق بیت المال دستوراتی صادر کرد و اظهار داشت: «بیایید کار جدی و همه جانبه را از رود چالوس شروع کنیم… قوه قضاییه یکی از دستگاه هایی است که در بستر رود چالوس اقدام به ساخت و ساز کرده؛ بنای مربوط به دستگاه قضا اگرچه یک بنای کوچک و قدیمی است، اما باید به عنوان اولین مکان در آن نقطه تخریب شود.» این اظهارات پیام آور جدیت در اجرای مُر قانون بود. و بعد نوبت به تخریب ویلای جاده چالوس رسید؛ کاخی کمتر دیده شده که بر فراز ملکی متعلق به دوران پهلوی بنا شده بود.
حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص تخریب کاخ جاده چالوس گفت: «تخلفات و جرایم متعددی در جریان ساخت این ابرویلا واقع شده و این ساختمان حسب اعلام دستگاه های متولی، مزاحم جریان سالم آب رودخانه احداث شده و باید تخریب شود.»
وی تصریح کرد: «این ساختمان، نماد تحقق چند جرم و تخلف است و به عبارت دیگر برای احداث این ساختمان بزرگ سه طبقه و محوطه آن، چهار جرم و تخلف به شرح ذیل واقع شده است: اول: یک هزار و ۱۴۲ متر مربع از بستر و ۵۰۸ مترمربع از حریم رودخانه کرج تصرف شده است. دوم: ۶۵۲ متر مربع از اراضی ملی، منابع طبیعی و انفال که بخشی عمده ای از آن نیز کوه بوده، تراشیده و تصرف شده است. سوم: به حریم شبکه برق ۲۰ کیلو ولت تجاوز و در حریم انتقال برق ساخته شده است. چهارم: بخشی از زمین که جزء مستثنیات مالک بوده، باغ میوه بوده که به صورت غیر مجاز ابتدا در سال ۱۳۵۴ و هنگام ساخت بنای قدیمی اولیه و مجدداً در سال ۱۳۹۳ به بعد تغییر کاربری داده شده است.»
فاضلی هریکندی ادامه داد: «به جهات فوق و در وضعیت فعلی، به دلیل این که بخشی از این ابرویلا در بستر و حریم رودخانه واقع شده، بخشی از منابع طبیعی هم تصرف شده است، حکم قطعی به رفع تصرف در بهمن امسال از دادگاه تجدید نظر استان صادر شد.»
رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان در مورد تخریب ویلای جاده چالوس گفت: «در تخریب این ابر ویلا علاوه بر نمایندگان رسانه های مختلف برای پوشش رسانه ای، تعدادی از نمایندگان تشکل های غیر دولتی نیز ناظر اجرایی روند اجرای بدون خط قرمز قانون هستند.»
بیشتر بخوانید:
پنت هاوس های ۴۰۰ میلیارد تومانی تهران گرانقیمت تر از عمارت های بورلی هیلز کالیفرنیا
بدون نظر