یک خودروی برقی و رباتیک کاملا مستقل، بدون راننده و خودمختار به نام PoliMOVE در فرودگاه شاتل فضایی در مرکز فضایی کندی ناسا به سرعت باورنکردنی ۳۰۹.۳ کیلومتر در ساعت رسید.
این ماشین برقی روباتیک با رسیدن به سرعت شگفت انگیز ۱۹۲.۲ مایل در ساعت (۳۰۹.۳ کیلومتر در ساعت) رکورد سرعت جهانی را شکست.
خودروی رکورددار، که توسط تیمی از Politechnico di Milano به نام PoliMOVE ساخته شده است، کاملاً خودمختار است و این هفته در مسیر شاتل فضایی در مرکز فضایی کندی ناسا به میدان رفت.
در طول رانندگی آزمایشی، سرعت ماشین مسابقه به ۱۹۲.۲ مایل در ساعت (۳۰۹.۳ کیلومتر در ساعت) رسید. بنابراین، رکورد قبلی ۱۷۵.۴۹ مایل در ساعت (۲۸۲.۴۲ کیلومتر در ساعت) را که متعلق به Roborace بود شکست.
پروفسور سرجیو ساوارسی، سرپرست تیم از Politecnico di Milano، گفت: «این آزمایش هیجانانگیز بود، و ما از رکورد جهانی هیجانزده هستیم، اما همچنین از این واقعیت که این دادهها در دسترس همه قرار میگیرد و صنعت از کار و آموختههای ما بهرهمند خواهد شد، شگفت زده هستیم».
خودروی برقی مسابقه ای PoliMOVE در ۲۷ آوریل به فرودگاه ناسا در کیپ کاناورال رفت.
سرعت ۱۹۲.۲ مایل در ساعت به طور میانگین بیش از ۰.۶ مایل (۱ کیلومتر) در دو تلاش متوالی و در جهت مخالف برای از بین بردن اثرات باد به دست آمد.
پروفسور ساوارسی گفت:
«ما خودرویی را به حرکت درآوردیم که به تنهایی بر اساس الگوریتمها کار میکرد؛ جایی که دقت در آن بسیار مهم است و هر خطای پیشبینی شده کوچک میتوانست نتیجهای کاملاً متفاوت ایجاد کند».
خود این خودرو یک AV-21 ساخت دالارا است که با سخت افزار و کنترل هایی برای فعال کردن اتوماسیون مجهز شده است.
خودروی برنده شامل سه حسگر Luminar Hydra LiDAR است که حسگر برد بلند ۳۶۰ درجه دارد و استقلال ایمن را در سرعتهای بالا ممکن میسازد.
این خودروی برقی مسابقهای قبلاً در ۷ ژانویه، در طول چالش Indy Autonomous Challenge در لاس وگاس، یعنی اولین مسابقه رودررو بین ماشینهای برقی بدون راننده – به پیست رفت.
پنج تیم از پنج کشور در این مسابقه که در پیست موتوری لاس وگاس برگزار شد، شرکت کردند.
در طول مسابقه، ماشین تیم PoliMOVE با سرعت ۱۷۲.۹ مایل در ساعت (۲۷۸.۴ کیلومتر در ساعت) مدال طلا را به خانه برد.
پروفسور ساوارسی پس از برنده شدن در مسابقه گفت: امروز تولد واقعی مسابقات خودروهای برقی بدون راننده بود.
«مسابقه واقعی چندعامله با سرعت بالا به حد خود رسیده است. تحقیق در مورد خودروهای خودران مطمئناً از این نقطه عطف تاریخی سود خواهد برد.»
طی چند روز، تیم تلاش خواهد کرد تا این شاهکار را در پیست آتلانتا تکرار کند – این بار در یک مسیر مسابقه و نه در مسیر مستقیم.
اتومبیلهای مسابقهای خودران در سالهای اخیر راه طولانی را پیمودهاند، اما همیشه بی جنجال نبوده اند.
در اکتبر ۲۰۲۰، یک خودروی مسابقه ای خودران در طول اولین سری مسابقات خودران جهان، مستقیماً از خط شروع به دیوار برخورد کرد.
خودروی Acronis SIT Autonomous که توسط یک تیم سوئیسی اداره می شد، در حال آماده شدن برای مسابقه بود که هوش مصنوعی به پدال گاز برخورد کرد، یک چرخش غیرمنتظره به سمت راست انجام داد و به مانع پیت لین برخورد کرد.
شش تیم در یک مسابقه تایمتریال سه دور با خودروهای خودران و برقی که از طریق یک واقعیت مختلط متاورس عبور میکردند، رقابت کردند.
این سیستم خودروها را از طریق موانع مجازی هدایت می کند؛ به طوری که خدمه باید از آنها اجتناب کنند یا امتیاز خود را از دست بدهند. اما خودروی Acronis SIT Autonomous قبل از اینکه حتی از خط شروع عبور کند به یک جسم واقعی برخورد کرد.
این وسیله نقلیه در محاصره سیمانی قرار گرفت. در اثر این برخورد، قسمت جلویی که دوربین هوش مصنوعی، سیستم LIDAR و حسگرهایی تعیین جهت حرکت را در خود جای داده بود، شکست.
پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید:
با سریع ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۸ آشنا شوید
نگاهی به سریعترین خودروهایی که توسط پلیس آمریکا مورد استفاده قرار می گیرند
نگاهی به کلکسیون جذاب ماشین های ثروتمندترین فرد جهان
تحویل سریع ترین موشک زمین به هوای جهان به نام Starstreak به اوکراین
با استون مارتین DBX707، سریع ترین ماشین شاسی بلند لوکس دنیا آشنا شوید
بدون نظر