ایلان ماسک، کمپانی Neuralink را در سال ۲۰۱۶ با هدف ایجاد اتصال بین مغز و کامپیوتر راه اندازی کرد. در آزمایشهای اولیه، پس از اینکه دستگاههایی به اندازه سکه را در سر میمونها کار گذاشتند، آنها توانستند بازیهای ویدیویی را تنها با استفاده از ذهن خود انجام دهند. این شرکت می گوید این فناوری روزی به افراد مبتلا به ناتوانی جسمی و سایر بیماری های عصبی کمک خواهد کرد.
در ۲۴ آوریل، ماسک توییت کرد که این سازه، قطعا وزوز گوش را درمان می کند. تخمین زده می شود که از هر سه نفر در سراسر جهان یک نفر در دوره ای از زندگی خود وزوز گوش را تجربه می کند. ماسک گفت که به دلیل پیچیدگی رو به رشد تراشههای Neuralink، این درمان تا کمتر از پنج سال آینده ممکن می شود. او قبلاً ادعا کرده بود که کاشت مغزی روزی میتواند بیماریهایی مانند چاقی یا بیخوابی را نیز درمان کند.
یک ربات جراحی دقیق با هزار رشته مینیاتوری دستگاهی که در جمجمه کاشته شده را به نورون های مغز قلاب می کند. سپس آن دستگاه از طریق بلوتوث برای ارتباط مداوم، به یک کامپیوتر متصل می شود. در موارد وزوز گوش، عصبی که گوش داخلی را به مغز متصل می کند آسیب می بیند. ایلان ماسک وعده می دهد که Neuralink با ارائه توانایی پردازش ورودی های حسی به جای نورون های آسیب دیده، آن را برطرف کند.
ایمپلنت های عصبی از دهه ۱۹۶۰ زمانی که اولین کاشت حلزون برای درمان افراد دارای اختلال شنوایی مورد استفاده قرار گرفت، وجود داشته است. کارشناسان این فناوری را به عنوان یک تغییر دهنده واقعی تحسین کرده اند. این نوع فناوری پتانسیل تغییر درمان ها را دارد. نه تنها درمانی برای سکته مغزی، فلج، و بیماری های حرکتی، بلکه تقریباً برای هر نوع بیماری مغزی دیگری نیز می تواند موثر باشد.
در نهایت، Neuralink می خواهد ایمپلنت های خود را برای تقویت هوش در اختیار افراد قرار دهد. هدف، ایجاد یک ارتباط کامل مغزی است. مشکلات عصبی غالباً نتیجه آسیب یا سایر کمبودها در مغز است که نورون ها را از عملکرد صحیح باز می دارد. Neuralink می خواهد تعدادی از آنها را با استفاده از تراشه های خود با دور زدن قسمت های آسیب دیده درمان کند. در نهایت، Neuralink می خواهد ایمپلنت های خود را به منظور تقویت هوش افراد به کار گیرد.
بیشتر بخوانید:
توییت ایلان ماسک درباره کاهش نرخ زاد و ولد در ژاپن که خشم ژاپنی ها را برانگیخت
چه تکنولوژی پیشرفته ای چکار داره میکنه این ایلان ماسک
اره مثل تو بی خاصیت نیست!:)))
سلام
ایا در اختلالات اتیسم هم امکان جوابگویی هست ؟