ایلان ماسک طی این سالها ایدههای دیوانهکننده زیادی داشته است که بعضی از بقیه عجیبترند. ازجمله اینکه رئیس میلیاردر تسلا معتقد است میتواند در مریخ یک مستعمره راهاندازه و یا طی چند دهه آینده چاقی را درمان کند.
رفع ترافیک های سنگین با سیستم های تونلی
ایلان ماسک مدعی شده است که با حفر شبکهای از تونلها در زیر شهرهای بزرگ به ترافیک پایان خواهد داد. استدلال او این است که اگر ترافیک با استفاده از ماتریسی دقیق از جادههای زیرزمینی جریان پیدا کند، تراکم کمتری خواهد داشت. این موضوع باعث شد که او در سال ۲۰۱۶ شرکت حفر تونل خود را با نام The Boring Company در کالیفرنیا تاسیس کند.
ماسک ادعا میکند شبکه حمل و نقل دوبعدی در حال حاضر دیگر کارآیی ندارد. او امیدوار است تا با عرضه اسکیتهای برقی به عابران پیاده و دوچرخه سواران کمک کند تا از طریق عبور از تونل های زیرزمینی ترافیک را دور بزنند و از ازدحام در جادههای شهری بکاهند.
بیماری هایی که با تراشه های مغزی درمان میشوند
ماسک بارها ادعا کرده است که بیماری های شایع و ناتوانکننده را با استفاده از تراشه های کامپیوتری متصل به مغز درمان خواهد کرد. یکی از شرکتهای او با نام Neuralink که در سال ۲۰۱۶ تاسیس شد قصد دارد رابط های مغز و ماشینی ابداع کند که انسان و کامپیوتر را به هم متصل میکند.
در آزمایشهای اولیه دستگاههایی به اندازه سکه در سر میمونها کار گذاشته شد که به آنها اجازه میداد تنها با استفاده از ذهن خود به انجام بازی های ویدیویی بپردازند. این شرکت میگوید این فناوری روزی به افراد مبتلا به ناتوانی حرکتی و سایر بیماری های عصبی کمک خواهد کرد.
ماسک گفته است که ایمپلنت های مغزی روزی قادر خواهند بود بیماریهای مختلف از چاقی گرفته تا بی خوابی را درمان کنند. این میلیاردر اخیرا در توییتی گفت Neuralink تا سال ۲۰۲۷ وزوز گوش، شرایطی که منجر به شنیدن صدای زنگ در گوش میشود، را درمان خواهد کرد.
اگرچه ممکن است دور از ذهن به نظر برسد اما علم زیربنایی آن معتبر است. بیماری های عصبی غالبا نتیجه آسیب یا سایر کمبودها در مغز هستند که نورونها را از عملکرد صحیح بازمیدارند. Neuralink میگوید میتواند تعدادی از این نورونها را با استفاده از تراشههای خود برای دور زدن قسمتهای آسیبدیده درمان کند.
مستعمره فضایی تا سال ۲۰۵۰
ماسک مدتهاست که درباره جاهطلبیهایش پیرامون استعمار مریخ صحبت میکند. این میلیاردر شرکت اسپیس ایکس (SpaceX) را در سال ۲۰۰۲ تاسیس کرد و از آن زمان بهطور مداوم تکرار کرده است که یکی از بزرگترین اهدافش کمک به این موضوع است که انسان به موجودی چندسیارهای تبدیل شود.
ثروتمندترین مرد جهان برای دستیابی به این شاهکار ماورایی توجه خود را به سیاره سرخ معطوف کرد. او در ماه نوامبر در توییتر نوشت: «اگر بتوانیم زندگی در مریخ را خودکفا کنیم، یکی از بزرگترین محدودیتها را پشت سر خواهیم گذاشت. این موضوع باعث میشود که ما میان-ستاره ای شویم.»
تا کنون چشمانداز بلندمدت ماسک برای مریخ چیزی شبیه ساختن شهری خودکفاست که مزارع هیدروپونیک یا آب-کشت را با انرژی خورشیدی و رژیم غذایی وگان در خود جای داده است. او ادعا کرده است که میخواهد تا سال ۲۰۵۰ یک میلیون نفر را با استفاده از موشکهای اسپیس ایکس به مریخ بفرستد. چیزی که خود آن را «کشتی نوح فوق مدرن» توصیف میکند.
بیشتر بخوانید:
توقف خرید توییتر از سوی ایلان ماسک و اخراج مدیر ارشد ایرانی الاصل در مرخصی زایمان
ایلان ماسک ادعا می کند تراشه های مغزی او یک بیماری شایع را ۱۰۰ درصد درمان می کند
کجاش عجیبه؟:/