علاقه مندان از راه دور حتی از اسکاتلند به ایستگاه پدینگتون سفر کردند و از ساعات اولیه صبح در صف ایستادند تا در اولین حرکت مترو خط الیزابت باشند. جمعیتی متشکل از ۳۰۰ نفر هنگام باز شدن ورودی ایستگاه، قبل از حرکت اولین قطار در ساعت ۶:۳۳ صبح، تشویق کنان به ایستگاه هجوم آوردند.
این پروژه ۲۵ میلیارد دلاری زمان سفر از شرق و غرب را کاهش می دهد. انتظار می رود که این خط جدید از ۵۵,۰۰۰ شغل جدید و ۱,۰۰۰ کارآموز حمایت کند و حدود ۵۲.۶۴ میلیارد دلار برای اقتصاد بریتانیا به ارمغان بیاورد.
خط الیزابت از ریدینگ در برکشایر و فرودگاه هیترو در غرب لندن تا ابی وود در جنوب شرقی لندن و شنفیلد در اسکس امتداد دارد. در حال حاضر، این مترو در سه بخش مجزا فعالیت خواهد کرد، بنابراین انتظار نمیرود که تا پاییز امسال هیچ قطار سرتاسری در دسترس باشد.
این خط ریلی سنگین به طور چشمگیری پوشش حمل و نقل عمومی شهر را بهبود می بخشد، زمان سفر را کاهش می دهد، ظرفیت اضافی قابل توجهی را فراهم می کند و شهر را به طور کلی در دسترس تر می کند. با گسترش سیستم حمل و نقل به مناطقی که قبلاً دسترسی به آنها بسیار کندتر بود و ایجاد هاب های مرکزی جدید برای انتقال به خط الیزابت، کار را برای مسافرین راحت تر می کند. این خط همچنین می تواند نحوه حرکت مردم در شهر را تغییر دهد.
۱۲ قطار هر روز بین ساعت ۶:۳۰ صبح تا ۱۱ شب در خطوط جدید الیزابت حرکت خواهند کرد. خط الیزابت، دسترسی بدون پلکانی را فراهم می کند که می تواند مسیرهای زیادی را به مرکز لندن برای افراد دارای معلولیت باز کند.
۱۰ ایستگاه جدید در بخش مرکزی خط و دسترسی سطحی از سکو به قطار و دسترسی بدون پله از خیابان به قطار در تقریباً تمام ایستگاههای دیگر در نظر گرفته شده است. با توجه به اینکه انتظار میرود جمعیت بالای ۶۵ سال لندن تا سال ۲۰۴۰ ، ۶۲ درصد بیشتر شود، نیاز به ایستگاههای قابل دسترس برای این افراد، افزایش خواهد یافت.
قطارهای جدید این خط با ۲۰۰ متر طول و ۹ واگن عبوری با فضایی برای ۱۵۰۰ مسافر ساخته شده است. تهویه مطبوع، صفحه نمایش اطلاعات، فضاهای اختصاصی ویلچر، فضاهای مجزا برای کالسکه و چمدان، کنترل های نور و دمای هوشمند و وای فای رایگان از سایر امکانات این قطارها می باشد.
حداکثر سرعت ۱۴۴ کیلومتر در ساعت در بخش های بیرونی راه آهن برای قطارها، امکان پذیر است. سه مجموعه از درهای دوتایی در امتداد هر واگن، سوار شدن و پیاده شدن از قطار را برای مسافران سریعتر و آسان تر می کند.
بیشتر بخوانید:
از قاهره تا نیویورک؛ گشتی در میان متروهای بزرگترین شهرهای دنیا
۱۲ قطار کم نیست؟