چرا زمان دقیق صبحانه خوردن از رژیم های غذایی مد روز هم مهم تر است؟

چرا زمان دقیق صبحانه خوردن از رژیم های غذایی مد روز هم مهم تر است؟

تغییر زمان صرف صبحانه می‌تواند عنصر گمشده‌ای باشد که برای کاهش وزن به آن نیاز دارید. کارشناسان می‌گویند اگر صبحانه را در زمان درست مصرف کنید، چربی های اضافه بدنتان راحت‌تر از بین می‌روند و سالم‌تر خواهید بود.

بسیاری از مردم ساعت ۷ تا ۹ صبح را صرف خوردن غلات، تخم مرغ یا نان و پنیر به عنوان صبحانه می‌کنند. اما یک استاد اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن معتقد است باید زمان صرف صبحانه را به ۱۱ صبح تغییر دهید.

چه وقت از روز صبحانه بخوریم تا وزن کم کنیم؟

مردم این روزها شام خود را دیرتر از نسل‌های قبلی می‌خورند. این بدان معنی است که آنها در یک بازه زمانی گسترده‌تر غذا میل می‌کنند که این موضوع می‌تواند منجر به افزایش مصرف کالری شود.

پروفسور تیم اسپکتور می‌گوید مزیت مهم کوتاه کردن پنجره غذا خوردن این است که به بدن اجازه روزه گرفتن می‌دهد. او می‌گوید: «اغلب افراد تمایل دارند دیرتر شام بخورند. حتی کسانی که این کار را نمی‌کنند ممکن است بعد از ساعت ۹ شب میان وعده مصرف کنند و این موضوع رسیدن به یک دوره ۱۴ ساعته روزه گیری را دشوار می‌کند. یک تغییر ساده این است که افراد می‌توانند زمان صرف صبحانه خود را از ۸ صبح به ۱۱ صبح تغییر دهند؛ روشی که در واقع تاثیرش از رژیم های روزه داری مد روز نظیر ۵:۲ بیشتر خواهد بود.»

چه وقت از روز صبحانه بخوریم تا وزن کم کنیم؟

روزه گرفتن ۱۴ ساعته در روز، صرف صبحانه دیرتر از حالت معمول اما به‌طور کلی مصرف همان میزان غذا، در طولانی مدت آسان‌تر است. دلیل موفقیت این کار این است که میکروب های روده مثل خودمان ریتم شبانه روزی دارند و به یک دوره استراحت نیازمندند.

مطالعات نشان می‌دهد صرف دیرتر صبحانه برای دست یافتن به ۱۴ ساعت روزه داری می‌تواند به افراد کمک کند دو تا پنج کیلوگرم از وزن خود را طی چند ماه کاهش دهند. البته در صورتی که شامتان را ساعت ۶ غروب خورده باشید، می‌توانید صبحانه را زودتر و ساعت ۸ صبح مصرف کنید.

چه وقت از روز صبحانه بخوریم تا وزن کم کنیم؟

محققان همچنین دریافتند حذف وعده شام و صرف آخرین وعده غذایی قبل از ساعت ۳ بعدازظهر، بهتر از حذف صبحانه برای کاهش وزن است. آنها با تجزیه و تحلیل ۲۵۰ مطالعه دریافتند عمل کنترل قند خون صبح‌ ها انجام می‌شود و در این زمان متابولیسم برای غذا خوردن در حالت بهینه خود است.

این روزها روزه گرفتن به عنوان راهی برای کاهش وزن محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. با این حال به نظر می‌رسد روزه گرفتن، بدون بهبود رژیم غذایی باعث کاهش وزن نمی‌شود.

بیشتر بخوایند:

با کم کردن غذایی که می خورید هم کاهش وزن ندارید؟ این راه را امتحان کنید!

رژیم غذایی ۱۶:۸ چیست و چطور به کاهش وزن کمک می‌ کند؟

سه نکته طلایی برای کاهش وزن در سریع ترین زمان ممکن!

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود