۵ فایده حیرت انگیز بغل کردن که علم نیز آن ها را تایید کرده است

۵ فایده حیرت انگیز بغل کردن که علم نیز آن ها را تایید کرده است

گاهی حتی یک آغوش ساده هم می‌تواند نجات‌‌بخش باشد. اما اگر این‌طور هم نباشد، فواید متعددی برای سلامتمان دارد. به سختی می‌توان با این موارد مخالفت کرد، زیرا همه آنها پشتوانه علمی دارند. پس دفعه بعد که کسی شما را در آغوش می‌گیرد، سعی کنید کمی آن را بیشتر طول بدهید تا تمام فوایدش را جذب کنید. روزیاتو از شما دعوت می‌کند دنیا را به مکان بهتری تبدیل کنید و هر کسی را که کنارتان هست در آغوش بگیرید.

۵ فایده علمی در آغوش گرفتن که نمی‌دانید

۱. فشار خون را تنظیم می‌کند

وقتی صحبت از فشار خون به میان می‌آید، بغل کردن بسیار به کارتان می‌آید. تنها ۲۰ ثانیه در آغوش گرفتن برای پایین آوردن فشار خون کافی است و این اثر تا مدتی پس از پایان آغوش در شما باقی می‌ماند. بغل کردن در کاهش استرس موثر است و حتی می‌تواند از بروز بیماری های قلبی جلوگیری کند.

۵ فایده علمی در آغوش گرفتن که نمی‌دانید

۲. سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند

با در آغوش گرفتن و بغل کردن، هورمون اکسی توسین ترشح می‌شود؛ هورمونی که ارتباط نزدیکی با تعاملات اجتماعی دارد. این موضوع به نوبه خود لنفوسیت تی تنظیم کننده (T-regulatory cells) را تقویت کرده و درنتیجه سیستم ایمنی شما تقویت و متعادل می‌شود.

۵ فایده علمی در آغوش گرفتن که نمی‌دانید

۳.باعث می‌شود احساس جوانی کنید

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، ترشح اکسی توسین باعث ترمیم عضلات می‌شود و این باور وجود دارد که به عنوان درمان بالقوه برای تحلیل عضلانی مرتبط با سن عمل می‌کند. همچنین می‌تواند سلامت استخوان‌هایتان را تقویت کند و به افراد مسن کمک کند تا سریع‌تر از آسیب‌ها بهبود یابند.

۵ فایده علمی در آغوش گرفتن که نمی‌دانید

۴.مثل یک مُسکن طبیعی عمل می‌کند

ترشح اکسی توسین باعث مسدود شدن کورتیزول می‌شود، درنتیجه درد کمتری احساس می‌کنیم و ماهیچه‌هایمان شل می‌شوند. علاوه بر این با بغل کردن اندروفین نیز ترشح می‌شود که در کاهش درد مزمن موثر است. برای آنکه متوجه فواید شوید، مطمئن شوید که هر آغوش حداقل ۲۰ ثانیه طول بکشد.

۵ فایده علمی در آغوش گرفتن که نمی‌دانید

۵.کودکان را باهوش تر می‌کند

از نظر علمی ثابت شده است که نوزادانی که تماس فیزیکی کمتری دریافت می‌کنند، در مقایسه با نوزادانی که به اندازه کافی تماس نزدیک و آرامش‌بخش داشته‌اند از نظر بیولوژیکی کُندترند. فرآیندهای مهم بسیاری در طول بغل کردن اتفاق می‌افتند، اتصالاتی ایجاد می‌شود و الگوهای فعالیتی در هم آمیخته می‌شوند. بنابراین تماس پوست به پوست مغز نوزاد را تحریک می‌کند.

شما چند وقت یکبار نزدیکانتان را در آغوش می‌گیرید؟

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود