آشتی زن آمر به معروف و زن تذکر گیرنده در ماجرای تذکر حجاب در اتوبوس + ویدئو

آشتی زن آمر به معروف و زن تذکر گیرنده در ماجرای تذکر حجاب در اتوبوس + ویدئو

رسانه های اصولگرا ویدئویی از آشتی زن آمر به معروف و زن تذکر گیرنده که بر سر حجاب در اتوبوس با یکدیگر درگیر شده بودند منتشر کرده اند.

در این ویدئو زن آمر به معروف تأکید می کند که دست زن تذکر گیرنده را گاز نگرفته بود، بلکه در درگیری پیش آمده میان آن ها، به طور سهوی ناخنش به دست او گیر کرد و آن را خراش داد.

در انتهای ویدئو نیز زن آمر به معروف و زن تذکر گیرنده یکدیگر را در آغوش می کشند.

هفته ی گذشته ویدئویی از درگیری بر سر حجاب در اتوبوسی در تهران در شبکه های اجتماعی منتشر شد که واکنش های زیادی را در پی داشت.

در این ویدئو زنی جوان و چادری در اتوبوس به زن دیگری درباره ی حجابش تذکر می‌ دهد که این درگیری لفظی منجر به درگیری فیزیکی می‌ شود و در نهایت با بالا گرفتن مشاجره، زن آمر به معروف با فشار زن دیگر و برخی از مسافران دیگر مجبور به پیاده شدن از اتوبوس می‌ شود.

پس از انتشار گسترده ی این ویدئو در شبکه های اجتماعی، خبرگزاری فارس خبر داد زنی که تذکر حجاب گرفته بود، بازداشت شده است. این خبرگزاری نوشت که این درگیری صبح روز شنبه ۲۵ تیر در یک اتوبوس بی آر تی اتفاق افتاده و «زن هتاکی که در اتوبوس فحاشی می‌ کرد» قبل از غروب همان روز بازداشت شده است.

فارس همچنین زن بازداشت شده را «عضو یک شبکه سازمان یافته کشف حجاب و مرتبط با مسیح علینژاد» معرفی کرد و نوشت تعداد قابل توجهی از افراد این شبکه شناسایی و دستگیر شده‌ اند.

محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره ی این اتفاق گفت: «شجاعت و شخصیت خانم محجبه در ویدیوی منتشر شده از تذکر حجاب او قابل تحسین است. اگر تذکر‌دهنده دست خانم دیگر را با ناخنش خونی کرده باشد، بدتر از این رفتار و گفتار را به لحاظ اخلاقی، از همان خانم مصدوم در همین فیلم دیده‌ایم.»

برخی منابع هویت زن تذکر گیرنده در اتوبوس را سپیده رشنو اعلام کردند. سپیده رشنو ۲۸ ساله، شاعر، داستان نویس، ویراستار و عکاس هنری است که چند ماهی است مدرسه نویسندگی به راه انداخته است. از او داستانی در کتاب «جنگل آدم ها» منتشر شده که از 18 داستان از 18 نویسنده در دنیای حیوانات تشکیل شده است.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
7 نظر

ورود

  • حامد مرداد 5, 1401

    ما از شما بیزاریم
    این نمایش مضحک مثل اعتراف گیری اجباری کاملا با توسل به زور و ارعاب انجام شده

  • Fg مرداد 5, 1401

    باشه بابا اصلأ من گاز گرفتم .

  • بهزاد مرداد 5, 1401

    میزاشتین نمایش کمدی راننده اسنپ یادمون بره اول بعد دوباره کمدی اجرا میکردین

  • بهرام مرداد 5, 1401

    من که حالم از جفتشون بهم می خوره هم اینی که سرک می کشه در زندگی مردم و هم اونی که با دهن پارگی و بی ادبی هرچیزی که لیاقت خودشه رو به زبون میاره و بعد هم ادعای مظلومیت و قربانی بودن میکنه.

  • هادی مرداد 6, 1401

    زندگی خصوصی کسی به هیچ آدم بیشعوری مثل تو ربطی نداره تو یک قبر نمیرید بفهمید نفهم ها

  • نوشین مرداد 14, 1401

    امر به معروف همون فضولیه شرعیه حال به هم زنه کلا دینی که زوری باشه چندش آوره و تاریخ ثابت کرده هر دینی میگه من درست میگم همه هم دعوا دارن با هم کلا دین یعنی اجبار

  • ناشناس اسفند 12, 1401

    گیره به من نداد حوصله نداد نه چادر نه ارایش نمیکنم سر من جوش میزد نه کتاب نه نماز نه درس نه خانه دار نه بچه دار نه شوهر دار نمیکنم مگر زور همکار خانم ها گیره به من میدم من دوست نداد بله بهرامی رسول زاده دختر بتول بدتر از همه جلوی شوهر ها ارایش میکنم بله وای ولم کن بدختی داد واقعا مستافانه تقصیر حجاب ها هستن بله