بازدید استیون سیگال از زندانی در دونتسک که ۵۰ اسیر اوکراینی در آن کشته شدند + ویدیو

بازدید استیون سیگال از زندانی در دونتسک که ۵۰ اسیر اوکراینی در آن کشته شدند + ویدیو

استیون سیگال ستاره اکشن سینمای هالیوود و از مدافعان ولادیمیر پوتین از یک کمپ اسرای جنگی اوکراین که در حمله اخیر به آن ۵۰ اسیر اوکراینی کشته شدند دیدن کرده است. این بازیگر ۷۰ ساله در حال تماشای زندان از پشت میله ها دیده می شود، جایی که اسرای اوکراینی توسط نیروهای مورد حمایت و طرفدار روسیه نگهداری می شدند. ویدیو دیدار استیون سیگال از این زندان که در کانال تلگرامی یک مجری تلویزیونی روسی و از نزدیکان ولادیمیر پوتین به نام ولادیمیر سولوویوف منتشر شده، بازیگر و رزمی کار آمریکایی را نشان می دهد که از زندانی دیدار کرده که ماه گذشته دستکم ۵۰ اسیر اوکراینی در آن کشته شدند.

دیدار استیون سیگال با زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی در دونتسک

سولوویوف می گوید که سیگال «شخصاً شواهد را بررسی کرده است، از جمله قطعاتی از راکت های آمریکایی که تایید می کند کی یف با این کشتار دسته جمعی سربازانش خودش مرتبط بوده است». سیگال که سال هاست رابطه دوستانه ای با ولادیمیر پوتین داشته و شهروندی این کشور را نیز دارد، در حال بررسی زندان اولنیوکا در منطقه دونتسک در شرق اوکراین دیده می شود در حالی که دنیس پوشیلین، رهبر جمهوری خلق دونتسک او را همراهی می کند. پوشیلین مدعی است که این ویدیو بخشی از مستندی است که سیگال در مورد جنگ اوکراین ساخته است. رهبر منطقه دونتسک در این صحبت های می گوید: «استیون گفته است که ۹۸ درصد از مردمی که در مورد این درگیری در رسانه های صحبت می کنند هرگز اینجا [دونتسک] نبوده اند».

دیدار استیون سیگال با زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی در دونتسک

دیدار استیون سیگال با زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی در دونتسک

در تصاویر منتشر شده، سیگال در حال صحبت با اسرای اوکراینی و بررسی خسارت های وارد شده به زندان دیده می شود و در یکی از تصاویر یک ترکش را بررسی می کند. سولویوف افزوده است که سیگال «با اعضای گروه های نظامی اوکراین صحبت کرده و از آن ها سوالات ناخوشایند پرسیده است». ماه گذشته بود که در این زندان یک انفجار برگ رخ داد و حدود ۵۰ زندانی اوکراینی را به کام مرگ فرستاد، از جمله اسرای جنگی که در ماه می در کارخانه فولاد آزوفستال در ماریوپول تسلیم شده بودند. کی یف مدعی شده است که این کشتار در اثر حمله نیروهای روسی اتفاق افتاده اما روسیه این ادعا را رد کرده و مدعی است که این کشتار در اثر راکت پراکنی اوکراینی ها صورت گرفته است. این زندان در حدود ۱۲ مایلی شهر دونتسک قرار دارد و بیش از ۱,۵۰۰ سرباز اوکراینی که در کارخانه آزوفستال گرفتار شده و در ادامه تسلیم شدند را در خود جای داده است.

اوکراین مدعی است که اسرای جنگی پیش از حمله به صورت عمدی به این زندان منتقل شده بودند و می گوید که تصاویر ماهواره ای گورهای دسته جمعی را در هفته های پیش از این انفجار در آن حوالی نشان می دهند. ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین، این حمله را «جنایت جنگی عمدی توسط روس ها» توصیف کرده است. در تصاویر منتشر شده توسط رسانه های دولتی روسی، جسدهای سوخته و قطعات فلزی له شده دیده می شود. آنا ووروشوآ، کارآفرین اوکراینی، هفته گذشته گفته بود که بعد از دستگیری در اواسط ماه مارس، به مدت ۱۰۰ روز در این زندان نگهداری می شده است. او مدعی شده بود که اسرای مرد از تختواب هایشان بیرون کشیده شده و توسط نگهبانان شکنجه می شدند.

دیدار استیون سیگال با زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی در دونتسک

وی در این باره گفته است: «ما گریه هایشان را می شنیدیم. آن ها با صدای بلند موسیقی پخش می کردند تا جیغ هایشان شنیده نشود. بازپرس ها این موضوع را مسخره کرده و از زندانیان می پرسیدند چه اتفاقی برای صورتت افتاده است؟ سربازان نیز می گفتند، زمین می خوردیم و آن ها می خندیدند». استیون سیگال که در اکشن تریلرهای Hard to Kill و Under Siege در دهه ۹۰ بازی کرده، از دیرباز روابط نزدیکی با ولادیمیر پوتین داشته است. نیاکان پدربزرگ پدری او مهاجران یهودی روسی بودند و وی در سال ۲۰۱۶ بود که پاسپورت روسی اش را شخصاً از ولادیمیر پوتین دریافت کرد. دو سال بعد، رییس جمهور روسیه مقام سفیر روسیه در آمریکا در حوزه مسائل بشردوستانه را به سیگال اعطا کرد. همان سال بود که وی شهروندی صربستان را نیز بدست آورد که یکی از نزدیک ترین متحدان اروپایی روسیه است و در ادامه با ویکتور لوکاشنکو، رییس جمهور بلاروس نیز دیدار کرد.

دیدار استیون سیگال با زندان محل نگهداری اسرای اوکراینی در دونتسک

پیش از وقوع جنگ اوکراین، سیگال از پوتین با عنوان «یکی از بزرگ ترین رهبران زنده جهان، اگر نگوییم بززگ ترین رهبر جهان» یاد کرده بود. در ماه مارس امسال بود که استیون سیگال برای جشن تولد خود از مسکو دیدن کرد و برخی از نزدیکان پوتین نیز در جشن تولد او شرکت کردند. در میان دیگر ارتباطات عجیبش با روسیه، در سال ۲۰۱۳ بود که استیون سیگال به کمپانی تولید سلاح روسی OSIRIS کمک کرد تا با لابی گری او محدودیت های واردات سلاح های ساخت روسیه و توسعه تفنگ دوربرد خود را کاهش دهد. سیگال در سال ۲۰۱۴ از پوتین به عنوان «برادر» خود یاد کرد و دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز در سال ۲۰۱۵ در مورد سیگال گفت: «نمی توانم قطعاً بگویم او [پوتین] از طرفدارانش [سیگال] است اما بدون شک برخی از فیلم هایش را دیده است».

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود