رویکرد چند رشته ای برای درمان سرطان پروستات

رویکرد چند رشته ای برای درمان سرطان پروستات

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

روش های درمانی که طی سال ها توسعه یافته و بهبود یافته است به بیماران کمک می کند تا راحت تر از شر سرطان پروستات که یکی از بیماری های شایع مردان است، خلاص شوند. روش‌های مورد استفاده در کلینیک اورولوژی بیمارستان آجی‌ بادم مسلک برای درمان سرطان پروستات از جمله مواردی است که این کلینیک را از سایر مراکز متمایز می‌کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پروستات میزان موفقیت درمان را افزایش می دهد. مشکلات پروستات که در مردان بالای ۵۰ سال شایع است، گاهی اوقات ممکن است منجر به سرطانی شدن سایر سلول‌ها شود. با این حال، معاینات پزشکی معمول و تجزیه و تحلیل PSA تشخیص زودهنگام سرطان را امکان پذیر می کند.

کلینیک اورولوژی بیمارستان آجی بادم مسلک دارای یک مرکز جراحی رباتیک است که با اتخاذ رویکرد چندرشته ای برای سرطان پروستات، به بیماران کمک می کند تا دوباره سلامتی خود را بدست آورند. این مرکز دارای چندین بخش است که می‌توان به آزمایشگاه‌های مجهز، بخش رادیولوژی، پزشکی هسته ای، جراحی و پرتودرمانی اشاره کرد.

پروفسور علیرضا کورال متخصص اورولوژی، که یکی از مجرب ترین کادر درکان آجی بادم است، با بیان اینکه این مرکز ، با داشتن تجربه بیش از ۲۵۰۰ بیمار تا به امروز ، فعالیت خود را با جراحی روباتیک آغاز کرده است ، می گوید “همه بیماران قبل از مرخص شدن ، شماره تلفن پزشکان و پرستاران را دریافت میکنند. به این طریق ، آنها می توانند در مواقع ضروری به راحتی با ما تماس بگیرند. علاوه بر این ، تمامی اطلاعات بیماران در سیستم بیمارستان ثبت شده و بیماران مادام العمر پیگیری می شوند. ”

برای دریافت نظر پزشکی رایگان از پزشکان ما، روی www.acibadem.ir کلیک کنید.

روش‌های مورد استفاده در کلینیک اورولوژی بیمارستان آجی‌ بادم مسلک برای درمان سرطان پروستات از جمله مواردی است که این کلینیک را سایر مراکز متمایز می‌کند.  تشخیص زودهنگام سرطان پروستات میزان موفقیت درمان را افزایش می دهد.

هدف تشخیص زودهنگام است

سرطان پروستات یک بیماری قابل درمان است. در این رابطه ، اهمیت داروهای جدید و شیوه های درمانی که به طور پیوسته توسعه یافته اند را نمی توان انکار کرد. با این حال باید در نظر داشت که هدف اصلی تشخیص سرطان پروستات در مراحل اولیه میباشد. در اکثر موارد جنبه ژنتیکی بیماری به عامل اصلی تبدیل می شود. به عنوان مثال ، اگر فردی دارای سابقه سرطان پروستات در پدر یا سایر اعضای مرد خانواده خود را دارد، نیاز به دقت بیشتری و انجام غربالگری اهمیت بیشتری پیدا میکند. در صورت داشتن سابقه خانوادگی مثبت ، آزمایش سالانه اورولوژی و آزمایش PSA باید در سنین اولیه و یا حداکثر در سنین ۴۵ تا ۵۰ سالگی انجام شوند. پروفسور کورال با تأکید بر اینکه استفاده از این آزمایش به عنوان روش غربالگری میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پروستات را در سه دهه گذشته در ایالات متحده کاهش داد ، ادامه می دهد: “در سالهای اخیر اطلاعات زیادی مبنی بر اهمیت آزمایش PSA و مواهب آن بدست آمده است. به عنوان مثال ، قرائت های ProPSA و Phi باید بررسی شوند.همچنین MRI پروستات ، که می بایست با وضوح بالا از غده پروستات گرفته شود ، می تواند مشکوک بودن سرطان پروستات را در ۸۰ درصد از بیماران آشکار کند.

داده های MRI در ترکیب با جواب آزمایش PSA به منظور تصمیم گیری در مورد بیوپسی ارزیابی می شود. تشخیص نهایی سرطان پروستات نیاز به بیوپسی دارد. در گذشته ، بافت ها به طور تصادفی بیوپسی می شدند. اگرچه روش بیوپسی همجوشی پس از معرفی فناوری MRI مورد استفاده قرار گرفت ، اما این روش نیز ناکافی بود. هنگامی که یک تومور تهاجمی ، با اندازه ۵ تا ۶ میلی متر بیوپسی می شود ، ممکن است سوزن به درستی در توده وارد نشود و بنابراین ، احتمال دارد که تقریباً در ۳۰ درصد موارد سرطان تشخیص نادرست داده شود. با این حال ، تصاویر اسکن MRI در دستگاه خاصی بارگذاری می شود که در بیمارستان Acıbadem Maslak برای اولین بار در ترکیه مورد استفاده قرار می گیرد و ناحیه مشکوک با سونوگرافی ترانس رکتال در آن واحد تراز می شود. بنابراین ، مناطق مشکوک را می توان با انحراف میلی متری بیوپسی کرد. این روش بیوپسی MRI-Ultrasound Fusion که مزیت عمده ای برای تشخیص زودهنگام دارد ، به ما کمک می کند تا از بیوپسی های مکرر که در گذشته وجود داشت جلوگیری کنیم. ”

جراحی روباتیک میزان عوارض را کاهش می دهد

سیستم جراحی رباتیک داوینچی برای درمان جراحی سرطان پروستات استفاده می شود. پروفسور کورال که پایه گذار این نوع عمل در کشور ترکیه از سال ۲۰۰۵ میباشد افزود: “بدون شک ، جراحی با کمک تکنولوژی روباتیک داوینچی در این دوره پیشرفت بسیاری کرده است. از آنجا که ما در حین انجام این جراحی در تلاش برای توسعه تکنیک های صحیح نیز هستیم ،اکثر عوارض جراحی سرطان پروستات دیگر وجود ندارد. به عنوان مثال ، شایع ترین مشکل بعد از عمل ، بی اختیاری ادرار بود. ما یک تکنیک ویژه برای دوختن مجاری ادراری و مثانه ایجاد کردیم تا از این عارضه جلوگیری شود.. پیشرفتهای مشابه در حفظ عملکرد جنسی نیز صدق می کند. هر جراح از تکنیک منحصر به فردی استفاده می کند. در حال حاضر ، نتایج جراحی با کمک دستگاه روباتیک مرکز ما قابل مقایسه با مراکز پیشرو در جهان میباشد. کنترل سرطان وابسته به موفقیت در جراحی میباشد “.

این مرکز به چه شکلی اداره میشود؟

جراحان و رادیولوژیست ها به طور مشترک در کلینیک اورولوژی بیمارستان Acıbadem Maslak کار می کنند. این تیم بارها و بارها تصاویر را برای انتخاب بیمارانی که کاندیدای بهینه برای نمونه برداری هستند بررسی می کند. در مرحله بعد ، بیماران به بیوپسی فیوژن MRI-Ultrasound ارجاع داده می شوند. پروفسور علیرضا کورال با بیان اینکه اسکن PET Gallium-68 PSMA پیشرو در مرحله بندی سرطان پروستات است ، می گوید: “در گذشته اعتقاد بر آن بود که در موارد سرطان پروستات پیشرفته خطر گسترش بیماری به غدد لنفاوی بسیار بالا میباشد.گرچه می توانستیم با انجام توموگرافی کامپیوتری از غدد لنفاوی عکسبرداری کرده و توسط سینتگرافی استخوانها را ارزیابی کرد ، اما باز برای تشخیص درست کافی نبودند. اما امروزه با وجود Gallium-68 PSMA انجام تشخیص درست سهولت یافته است. ماده رادیواکتیو  Gallium-68 PSMA  به غشای سلول های توموری در پروستات متصل می شود. در صورت وجود سرطان جدی در داخل پروستات ، نه تنها می توانیم تومور را ارزیابی کنیم ، بلکه می بینیم که آیا به غدد لنفاوی یا استخوان ها سرایت کرده است یا خیر.

برای دریافت نظر پزشکی رایگان از پزشکان ما، روی www.acibadem.ir کلیک کنید.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود