تنها ارتش تماما زنانه جهان صدها سال دوام آورد و بر اساس گزارش ها، سربازان زن سر دشمنان را در میدان های نبرد از تن جدا می کردند. پادشاهی این قبیله مملو از ذخایر زیادی الکل، تنباکو و برده بود.
یک پادشاهی در غرب آفریقا که زمانی به خاطر آثار هنری حکاکی شده متمایز خود و همچنین زادگاه مذهب وودو شهرت دارد، مرکز اصلی تجارت برده در اقیانوس اطلس بود. پادشاهی داهومی قرنها وجود داشت؛ از حدود سال ۱۶۰۰ تا چند سال اول قرن بیستم. این پادشاهی در بنین امروزی متمرکز بود.
ارتش زنان چگونه تشکیل شد؟
امپراتوری نظامی، ساکنان را چه از طریق حمله و چه از طریق جنگ اسیر می کرد و سالانه در ازای کالاهایی مانند اسلحه، منسوجات و الکل، به شکل برده به اروپایی ها می فروخت.
اما این جارو کردن منظم مردم تا حدی منجر به یک پیامد ناخواسته شد: تشکیل تنها ارتش ثبت شده تماما زنانه در جهان.
قبیله آمازونیهای داهومی به دلیل ناچاری در زمان پادشاهی قزو، که از ۱۸۱۸ تا ۱۸۵۸ حکومت میکرد، شکل گرفتند.
فقدان وجود مردان در سرتاسر پادشاهی چه از طریق از دست دادن آنها در جنگ یا برده داری باعث ایجاد این ارتش منحصر به فرد زنانه شد.
پادشاه از زنان قبیله محلی فون برای ایجاد نیروی نظامی خود بهره برد. او از آنها به عنوان “مینو” به معنای “مادران ما” در زبان فون یاد می کرد.
استخدام زنان در ارتش یا داوطلبانه در دوره هشت ساله بود، یا سربازان از اسرا گرفته می شدند. زنان در زمانی که عضو ارتش بودند از بچه دار شدن یا ازدواج با کسی غیر از پادشاه منع می شدند.
سربازان در محلههای قزو زندگی میکردند و به خوبی با ذخایر تنباکو، الکل و بردههای فراوان نگهداری میشدند. سر ریچارد برتون، کاشف مشهور نوزدهم، در سال ۱۸۶۰ از این قبیله بازدید کرد و گزارش داد که جنگجویان هر کدام ۵۰ برده داشتند.
زنان مسلح و بیرحم ارتش
طبق یکی از داستانهایی که در سال ۱۸۶۱ توسط کشیش ایتالیایی فرانچسکو بورگرو نقل شد، این ارتش «محرمانه و پابرهنه» ۳۰۰۰ نیروی مسلح به انواع چاقو، قمه و تیغ های سه فوتی بسیار تیز برای تکه تکه کردن مردم داشتند.
نبردهای واقعی که آنها در خط مقدم در آن شرکت می کردند شامل یورش بردگان به پادشاهی های مختلف همسایه و همچنین دو جنگ طاقت فرسا داهومی ها علیه فرانسوی ها در پایان قرن نوزدهم بود.
آنها در هر دو جنگ در برابر یک مخالف مسلح برتر شکست خوردند. اما داستانهایی از زنان وجود داشت که در طول جنگ، سر دشمنان خود را می بریدند.
بر اساس برخی برآوردها، در چهار کمپین اصلی جنگی که آمازون های داهومی در آن جنگیدند، بین ۶۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ عضو را از دست دادند. پس از ۳۰۰ سال، ارتش در سال ۱۹۰۴ ، زمانی که پادشاهی به مستعمره فرانسه تبدیل شد، منحل شد.
اما میراث ارتش زنان هنوز پس از گذشت بیش از یک قرن احساس میشود و اکنون در صفحه نقرهای هالیوود جای گرفته است.
فیلم پرفروش و ابرقهرمانی ۲۰۱۸ پلنگ سیاه، نظامی خیالی دورا میلاجه را به تصویر میکشد که از پادشاه واکاندا محافظت میکند. این فیلم در مورد یک باند کاملاً زنانه است؛ درست مانند آمازونهای داهومی که الهامبخش خلق آن بودند.
پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید:
نگاهی به تصاویر زنان ارتشی کشورهای مختلف جهان در جبهههای جنگ
مسابقه زیبایی زنان نظامی روسی و تفاوت آن با واکنش زنان در اوکراین
پایان انجام آزمایش باکرگی بر روی سربازان زن در ارتش اندونزی
چه کشوری بزرگ ترین ارتش جهان را در اختیار دارد؟
واقعا هیچ لزومی وجود نداره که یه ارتش کاملا زنانه یا مردانه باشه.
این چیز هایی هم که امثالش رو توی واندروومن یا پلنگ سیاه مشاهده می کنیم مسخره بازی های جدید فمینیسا هاست.
فمینیست ها توجه کنید یه ارتشی وجود داشته یه مدت هم دووم آورده دلیلی برای سواستفاده وجود نداره.
دلیلی برای سواستفاده
دوغتو بنوش