«پرنده بزرگ»؛ هواپیمای مافوق صوت هسته‌ای دو طبقه با ظرفیت ۵۰۰ نفر و امکانات لاکچری

«پرنده بزرگ»؛ هواپیمای مافوق صوت هسته‌ای دو طبقه با ظرفیت ۵۰۰ نفر و امکانات لاکچری

بیشتر شبیه یک کشتی فضایی است تا یک هواپیمای مسافربری، این هواپیمای غول پیکر می تواند آینده صنعت هوانوردی و مسافرت هوایی باشد زیرا با رآکتور هسته ای کوچکی که در قلب آن کار گذاشته شده می تواند به سرعت های مافوق صوت برسد. این هواپیمای مفهومی که با نام HSP Magnavem (در زبان لاتین به معنای پرنده بزرگ) شناخته می شود می تواند به سرعت ۱,۱۵۰ مایل بر ساعت (۱,۸۴۰ کیلومتر بر ساعت) برسد و این بدان معناست که تنها در عرض ۳ ساعت می توان مسافران را از لندن به نیویورک رساند. این هواپیما که بدنه ای به شک نوک پیکان دارد دارای دو طبقه است، جایی که بخش بیزینس و فرست کلاس در طبقه بالا و بخش «سوپر توریست» در طبقه پایین هواپیما قرار گرفته است.

هواپیمای مافوق صوت دو طبقه با رآکتور هسته ای و بزرگ تر از بوئینگ 747

هواپیمای مافوق صوت دو طبقه با رآکتور هسته ای و بزرگ تر از بوئینگ 747

انتظار می رود که تا بیش از ۵۰۰ نفر بتوانند در این هواپیمای غول پیکر و راحت مسافرت همراه با آسودگی داشته باشند، هواپیمایی که بزرگ تر از بزرگ ترین هواپیمای مسافربری امروز، یعنی Boeing 747-8 و the Airbus A380 باشد. کسانی که در طبقه بالای هواپیما قرار دارند می توانند به امکانات لاکچری مانند سوییت های شخصی و مراکز آب درمانی دسترسی داشته باشند. مسافران فرست کلاس نمایی فراجهانی از بیرون هواپیما و پنجره هایی سقفی بالای صندلی هایشان خواهند داشت که می توان آن ها را مات یا شفاف کرد. HSP Magnavem یک هواپیمای به طول ۷۰ متر و وزن ۵۹۰,۰۰۰ کیلوگرم است و چهار موتور بزرگ دارد که در قسمت عقب بدنه قرار دارند در حالی که نیروی آن ها را یک رآکتور گداخت هسته ای کوچک تامین می کند که زیر بدنه پنهان شده است.

در ادامه انرژی الکتریسیته به باتری های هواپیما منتقل شده و هواپیما را به ارتفاع بیش از ۱۵,۴۰۰ متری آسمان خواهند برد. بعد از آن است که نوبت موتور رمجت است که پرنده بزرگ را به سرعت های مافوق صوت می رساند. این هواپیمای غول پیکر دارای خلبان هایی است که از هوش مصنوعی مجهز به سیستم های هدایت لیزری کمک می گیرند، سیستم هایی که مانیتورینگ دقیق و آسان موتورها و مسیر پرواز را برای خلبانان فراهم می کنند. با طراحی بدنه به شکل بال، این هواپیمای مسافربری منحصربفرد دارای پنل های خورشیدی نیز هست که به قدرت ذخیره سوخت هواپیما کمک می کنند زیرا با کمک این پنل های خورشیدی و در حین پرواز نیز می توان باتری ها را شارژ کرد. Magnavem کمی کندتر از کنکورد افسانه ای خواهد بود که سرعت ۱,۳۵۳ مایل بر ساعت (۲,۱۶۵ کیلومتر بر ساعت) را به ثبت رسانده است.

اما امید بر این است که پرنده بزرگ بتواند معضلاتی که باعث زمینگیر شدن کنکورد و از بین رفتن رویای سفرهای غیرنظامی مافوق صوت شد را حل کند، بعد از آنکه این جت ساخت مشترک بریتانیا و فرانسه در سال ۲۰۰۳ بازنشسته شد. مشکل اصلی کنکورد سروصدای زیاد، هزینه و ظرفیت کم مسافر بود. با موتورهای کم صداتر، ظرفیت مسافر بیشتر و البته بلیت های ارزان تر، اسکار وینالس طراحی این هواپیمای مسافربری جدید امیدوار است که عصر طلایی سفرهای مافوق صوت را بازگرداند.

هواپیمای مافوق صوت دو طبقه با رآکتور هسته ای و بزرگ تر از بوئینگ 747

هواپیمای مافوق صوت دو طبقه با رآکتور هسته ای و بزرگ تر از بوئینگ 747

اسکار که اهل اسپانیاست در مورد هواپیمای مافوق صوت جدید Magnavem گفته است: «این هواپیما می تواند دو طبقه با ظرفیت ۵۰۰ نفر داشته باشد، یک کلاس سوپر توریست با سیستم ماژولار که می تواند بین ۲۸۰ تا ۳۶۰ صندلی با فضای شخصی قابل توجه بین هر کدام داشته باشد، طبقه فرست و بیزینس کلاس با ۱۴۰ صندلی با نماهای خیره کننده بالاس سر از آسمان و تمام امکانات لاکچری قابل تصور، مانند سوییت های شخصی، حمام، مرکز آب درمانی و واقعیت مجازی».

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۱۲ نظر

ورود

  • ناصر حسینی شهریور ۲۴, ۱۴۰۱

    ما هم فقط نگاه.

  • سلام درجای جای دنیا همه می خواهند دنیا را نجات دهند خوب بود ما اول خودمان را نجات می دادیم با نجات تک تک انسانها دنیا نجات خواهد یافت. شهریور ۲۴, ۱۴۰۱

    خوب است که فکر کرد کار کرد.این اخبار را حساب کرد بعصی درست نیست.

  • رضاااا شهریور ۲۴, ۱۴۰۱

    این از علم در جهان بعدا تو کشوری ادعای همه چی داریم هنوز پرایویا پرایدای جدید بنام موزیک اونم ده میلیون ثبت نام کنم اونم اگه شانس یا پارتی نداشته باشی تا د سال همینجوری باید منتظر باشی واقعا آدم میمونه چی بگه

  • مکانیک شهریور ۲۵, ۱۴۰۱

    اسکول ، آنچنان جوگیر شده و نوشته :
    ما هم فقط نگاه …!!!
    که انگار این هواپیما ساخته شده و مُشت مُشت بلیت رایگان پرواز هم به اقشار آسیب پذیر اروپا و آمریکا اهدا شده و فقط این بدبخت مونده هاج و وااااج …

  • باربد شهریور ۲۵, ۱۴۰۱

    دنیا داره به کجا میره ماداریم کجا میریم.هنوز موندیم با پای راست بریم توالت یا با پای چپ.
    ماهیچ ما نگاه

  • علیرضا شهریور ۲۶, ۱۴۰۱

    سلام برادران سپاهی اینم طرح بسازید شرکت های دانش بنیان هم کمک میکنن با یک یاعلی حله بقران

  • مهدی ن شهریور ۲۶, ۱۴۰۱

    اول کمی فکر کنید بعد خیال‌پردازی… هواپیمایی با اون هیبت و با سرعت ۱۱۵۰ کیلومتر بر ساعت اگر بخواد حرکت کنه نیروی اصطکاک آنچنان بدنه هواپیما داغ میشود که به درجه ذوب رسیده و میسوزد .موشکهایی که ناسا به خارج از جو میفرستد طراحی بدنه خاص خود را دارند و در آنها نمیتوان پانصد انسان را جای داد .. کمی فک کنید و علم و دانش خود را بالا ببرید بعد دست به قلم شید

  • احمد شهریور ۲۷, ۱۴۰۱

    یه مشت چرت و پرتی .
    در حد قدرت انسان نیست.خیال پردازیه

  • مکانیک شهریور ۲۷, ۱۴۰۱

    چرا فکر میکنید این طرح ها خیال پردازی است و امکان اجرای آنها وجود ندارد ؟ آمریکا هر کاری که اراده کنه انجام میده و موفق هم میشه … مگه فیلم مرد آهنی رو ندیدین که چقدر سریع پرواز میکرد و اصلاً هم هیچ کجاش نمیسوخت ؟! تازه اگر خلبانش تاپ گان باشه تندتر هم میتونه پرواز کنه و هیشششکاریش هم نشه!!! مگه علکیه ؟اگر سوپرمن هم بزرگواری کنه و همون اولش یک هوله کوچیک بده .. حله !
    دیگه به سوخت هسته هم نیاز نیست

    • Hm شهریور ۳۰, ۱۴۰۱

      سلام
      خدا رو شکر که این قهرمان ها وجود دارن
      وگرنه همه ی ما گرفتار موجودات خبیث و بدجنسی می شدیم که می خوان مارو بخورن ?
      این هواپیما شاید درست بشه ولی اینقدر خیال پردازانه نه.

  • فرشید شهریور ۲۷, ۱۴۰۱

    مغلطه نکنید ربطی نداره. شما در جایگاهت خودت چقد برا پیشرفت کشورت کار کردی؟ هر کی دین داشت پیشرفت نمیکنه؟ بشین یکم تاریخ بخون ببین تو اوج شکوفایی اسلامی چه دانشمندایی اسلام داشت و اروپایی ها در چه حالی بودن. پس کم کاری خودمونو به اسم دین ننویسیم