رونمایی از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت در فرانسه

رونمایی از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت در فرانسه

فرانسه از قطار سریع السیر کاملا جدید «ت ژ و ام» TGV M رونمایی کرد که در سال ۲۰۲۴ راه‌اندازی خواهد شد. واگن‌ های مونتاژ شده‌ TGV آینده می‌تواند از درجه یک به درجه دو تبدیل شود، وای فای ۵G و ۲۰٪ بیشتر از قبل صندلی دارد.

شرکت راه آهن دولتی SNCF فرانسه سفارشی به ارزش ۲.۷ میلیارد یورو برای ساخت ۱۱۵ دستگاه قطار تندرو TGV M داد که دماغه بلندتر و آیرودینامیکی بیشتری دارد. اولین مجموعه قطار تکمیل‌شده اخیرا در کارگاه آلستوم (Alstom’s La Rochelle) ساخته شده است.

رونمایی فرانسه از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت

آلستوم گفت TGV M که قطاری با ۱۱ هزار اسب بخار است، بخش‌های جداگانه بی‌سابقه‌ای دارد. کوپه ها به سرعت می‌توانند با تعداد صندلی‌های بیشتر یا کمتر پیکربندی شده و از کوپه درجه یک به درجه دو و بالعکس تبدیل شوند. به‌علاوه قفسه دوچرخه و فضای چمدان را نیز می‌توان به آنها اضافه یا حذف کرد.

تعداد کوپه ها در هر مجموعه نیز با توجه به نیاز بازار قابل تنظیم است. آلستوم گفت این قطار می‌تواند با هفت، هشت یا حداکثر ۹ کوپه و حداکثر ۷۴۰ صندلی در مقایسه با ۶۳۴ صندلی فعلی کار کند.

رونمایی فرانسه از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت

رونمایی فرانسه از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت

دسترسی به این قطار سریع السیر جدید بسیار بهبود یافته و TGV M اولین دستگاهی است که با همکاری نزدیک با گروه های کاربری که از ویلچر استفاده می‌کنند طراحی شده است. یک سکوی بالابر چرخشی به استفاده کنندگان ویلچر اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به کمک سوار قطار شوند. همچنین یک سیستم صوتی برای مشخص کردن مکان درها وجود دارد که افراد کم بینا را هنگام سوار شدن راهنمایی می‌کند.

تمامی پنجره‌ها بزرگ‌تر شده‌اند تا مسافران دید پانوراما از مناظر داشته باشند و نورپردازی آن با شدت جریان نور طبیعی در داخل منطبق می‌شود. یک بارِ کاملا جدید نیز برای استفاده از غذا و نوشیدنی در این قطار طراحی شده است.

رونمایی فرانسه از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت

رونمایی فرانسه از قطار سریع السیر جدید با سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت

TGV M برای سیاره زمین هم مناسب‌تر است زیرا ۹۷ درصد از اجزای آن قابل بازیافت هستند و انتشار دی اکسید کربن در نتیجه‌ی کارکرد آن تا ۳۲ درصد کاهش می‌یابد و بخشی از آن به این دلیل است که این قطار قادر است مصرف انرژی خود را با تعداد مسافران تنظیم کند.

آلستوم همچنین توضیح داد که این قطار برای رانندگان نیز محل کار بهتری را فراهمی می‌کند زیرا برای اولین بار خود رانندگان نیز در طراحی کابین مشارکت داشتند.

در مجموع ۴ هزار شغل توسط پروژه TGV M ایجاد خواهد شد و گام مهم بعدی مرحله آزمایش پویا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت در جمهوری چک خواهد بود که تا پایان سال جاری میلادی انجام خواهد شد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۳ نظر

ورود

  • خوشبحالش مهر ۴, ۱۴۰۱

    خوشبحالشون. ما هم با قطار تا اصفهان میریم برمیگردیم ۳ روز کامل مریضیم. نه تهویه مناسب. نه دستشویی درست درمون. کثیف. صندلی که اصلا سالی یه بار تمیز نمیکنن.
    بوفه هم هیچی. دوتا جعبه پفک و چیپس گذاشتن اسمشو گذاشتن بوفه.
    سرعت هم که لاکپشت.
    چون مدیریت زنجیره تامین خوندم یا همون لجستیک میدونم قطار خیلی مهمه.
    ما یه کشور فسقلی نیستیم که همه چی رو کامیونه. ۹۰ میلیون جمعیت.
    یک میلیون و ششصد هزار کیلومتر مربع مساحت.
    ما به سه تا استراتژی در زمینه ی خطوط راه اهن نیاز داریم. یک استانی و بین استانی. دوم ملی.
    یعنی هر استان باید خطوط راه اهن خودشو برا اتصال بخشها و روستاهای بزرگ و شهرستانها داشته باشه.
    بعد هر استان به استان همجوار متصل باشه به وسیله ی راه اهن.
    بعد شبکه ی ملی راه اهن که تمام این خطوط باهم کراس سکشن باشن. یعنی همدیگه رو قطع کنن.

    • ناشناس۲ مهر ۵, ۱۴۰۱

      یکی اومده بود ایران. مترو تهران و مشهد سوار شده بود. بعد برگشته بود هلند. اصالتا هلندی بود و متخصص زبان. پستشو تو یوتوب دیدم میگفت از نظر کیفیت متروهای تهران و مشهد خیلی عالی هستن و همرده با متروی امستردام و شهرای اروپایی. حتی نیویورک رفته بود میگفت واگنهای مترو تو ایران حتی از نیویورک هم بهتره. تنها ایرادی که گرفت این بود که سیستم تهویه بعضی وقتا خاموشه. بعضی وقتا روشن.

  • رویا مهر ۵, ۱۴۰۱

    خوشبحالشون واقعن کسایی که برای رفاه مردم وکشورشون زحمت میکشن جاشون تو بهشته حالا بیاین کشور مارو ببینید این همه سرمایه ملی داریم و مسئولین و حوزه علمیه بی کفایت ک پشت دین پنهان شدن و سرمایه ملی رو به کشورهای دیگه بردن که ذخیره کنن برای بچه هاشون