مار کبرا صورت مارگیر هندی را که قصد داشت مار را ببوسد نیش زد + ویدیو

مار کبرا صورت مارگیر هندی را که قصد داشت مار را ببوسد نیش زد + ویدیو

هندوستان و مارهای کبرا با افسونگرانی که با سازهایشان آنها را به رقص می آورند تصویری است که رسانه ها از مار کبرای هندی برای ما ساخته اند. اما ویدیوی آن روی دیگر این تصاویر را نشان می دهد. مار کبرای کشنده، به سمت صورت مارگیر هندی هجوم می آورد و بعد از اینکه مارگیر سعی می کند مار را ببوسد او را نیش می زند.

ماجرای مار کبرا و نیش زدن مارگیر هندی چیست؟

فیلم‌های این حادثه نشان می‌دهد که این مرد در حال تلاش برای عکس گرفتن با مار بوده است که این مار سمی به او حمله می کند.

ماجرای مار کبرا و نیش زدن مارگیر هندی چیست؟

در این ویدیو، مارگیر درحالی که دم مار را گرفته است سعی می کند پشت گردن بازشده مارکبرا – که هنگام احساس خطر برای تهدید دشمن احتمالی پهن می شود – ببوسد، که در کمال تعجب مرد، مار ناگهان سر خود را می‌چرخاند و با دندان‌هایی که سم بسیار خطرناکی دارد، صورتش را نیش می زند. سم مار کبرا قادر به کشتن یک فیل است.

ماجرای مار کبرا و نیش زدن مارگیر هندی چیست؟

خوشبختانه این مرد از این حادثه در منطقه شیواموگا در جنوب هند جان سالم به در برد، اما در اثر این حمله مار به شدن شوکه شده بود. مشخص نیست که آیا مار سم خود را به مرد تزریق کرده است یا خیر. اگر این کار را می کرد، او پس از حادثه نیاز به درمان فوری می داشت.

ماجرای مار کبرا و نیش زدن مارگیر هندی چیست؟

در هند، مارهای کبرا یکی از چهار مار بزرگ این کشور هستند؛ چهار گونه ای که بیشترین تعداد مارگزیدگی کشنده را در این کشور دارند. آنها همچنین در پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، نپال و بوتان یافت می شوند.

مار کبرا در اساطیر و فرهنگ هندو مورد احترام است و اغلب با افسونگران مار – که معروفترین آنها مارها را با ابزار ساز مانندی به نام پونگی هیپنوتیزم می کنند، دیده می شود که به خاطر سم مار کبرا که حاوی یک نوروتوکسین قدرتمند پس سیناپسی (مخرب بافت های عصبی) و کاردیوتوکسین (که باعث آسیب عضلانی به ویژه قلب می شود) با درجه بالایی از خطر همراه است.

زهر کبرا می تواند به اعصاب آسیب برساند، ماهیچه ها را فلج کند و در موارد شدیدتر، منجر به نارسایی تنفسی یا ایست قلبی شود. میزان مرگ و میر ناشی از نیش مار از یک کبرای هندی در موارد مختلف متفاوت است و بر اساس میزان سمی است که توسط نیش آن وارد می شود.

طبق یک مطالعه، میزان مرگ و میر می تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد باشد، اما مطالعه دیگری که شامل قربانیانی بود که تحت درمان سریع پزشکی قرار گرفتند، نشان داد حدود ۹ درصد از قربانیان فوت می میرند.

بیشتر بخوانید:

۱۰ گونه از سمی ترین و مرگباترین مارهای جهان؛ از افعی قاتل تا کبرای فیلیپینی و مار قهوه ای

تصاویری تماشایی از لحظه هولناک حمله کوسه به یک طعمه + ویدئو

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود