سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
از تعداد شغلهایی که در دنیای دیجیتال مارکتینگ وجود دارند خبر دارید؟ چقدر با شرح وظایف، مهارتهای مورد نیاز و بازار کارشان آشنا هستید؟
در این گفتگو میخواهیم راهی را به شما نشان دهیم که به کمک آن با مشاغل دیجیتال مارکتینگ در ایران و حتی تجربه و مهارتهایی که لازم است بدانید آشناتر شوید. با ما همراه باشید.
نگاهی مستقیم به ساختار مشاغل دیجیتال مارکتینگ در ایران
همانطور که میبینید شغلهای دنیای دیجیتال مارکتینگ از «مدیر شبکههای اجتماعی» بگیر تا «مشاور دیجیتال مارکتینگ» گسترده هستند. حالا سوال اصلی این است که برای آشنایی با این شغلها چه باید کنیم؟
خوشبختانه مسیر پیشرویمان چندان هم پیچیده نیست. برای این کار باید:
- با وظایف هر شغل آشنا شویم
- با مهارتها و دانش مورد نیازشان آشنایی پیدا کنیم
- بدانیم افرادی که چندین سال در این شغلها کار کردهاند چه تجربه یا نصیحتی برای افراد تازهوارد دارند و نظرشان در مورد حجم کار و میزان پول دریافتی، چطور است
چگونه بازار دیجیتال مارکتینگ را بهتر بشناسیم؟
با خبر شدن از تجربه و نظر کسانی که سالها در یک زمینه شغلی فعالیت کردهاند بسیار مهم است. چون نظر و تجربه آنها دست ذهن بیتجربه ما را میگیرد و آن را به پشت صحنه و قلب تپنده این ماجرا میبرد.
آنجا است که ما میتوانیم با چهره واقعی آن شغل، مزیتها و معایبش آشنا شویم. اینها مواردی هستند که با زیر و رو کردن گوگل هرگز پیداشان نمیکنیم.
چطور اطلاعات دقیق هر شغل و تجربهها را به دست آوریم؟
در مورد شرح وظایف و مهارتهای مورد نیاز هر شغل به مقداری زمان و جستجو لابهلای صفحههای اینترنت نیاز دارید.
ولی در مورد بخش تجربهها، همانطور که کمی قبل با هم گفتیم این بخش از ماجرا از دید چشمهای جستجوگر پنهان است و تنها در ذهن کسانی که سالها در یک موقعیت شغلی کار کردهاند وجود دارد.
به همین دلیل و برای آسانتر شدن این ماجرا ما در دیجیتالینگ به سراغ ۲۴ فرد فعال با چندین سال سابقه فعالیت جدی در تکتک شغلهای دیجیتال مارکتینگ رفتیم و از آنها در مورد تجربهشان، چالشهای ویژه آن شغل و توصیههایی که به افراد تازهوارد و مشتاق داشتند پرسیدیم؛ افرادی مثل:
- رضا شیرازی از وب۲۴
- مهشید خانزاده از اسنپ
- زهرا مظاهری از آپارات
- آرزو احمدی از دیجیکالا
- حجت مسگری از دیوار
- احسان امیری از اسنپ فود
- افشین زندی از آنالیتیپس
- ندا عروضی از یکتانت
- یاور مشیرفر از بیتستان
- محمد امین هاشمی از فرین آکادمی
- مهسا رحیمی از نیوو
- علیرضا کاظم زاده از ازکی
- مینا سعیدی از ازکی
- مهشید جهانگرد از دیجیکالامگ
- حمیدرضا سلیمانی از صباویژن
- حسن سیدی از ابرآروان
- حسین وجدانی – اینفلوئنسر
- حامی غفاری از وب۲۴
- یزدان مرادی – مشاور رشد
- حسین خمجانی از آپارات
- نیلوفر سعیدی – اینفلوئنسر
- شراگیم مرادی – مشاور دیجیتال مارکتینگ
- امین آرامش از کارنکن
- ریحانه بهاری از دیجیتالینگ
ما مجموعه این تجربههای چندین ساله را در کنار شرحی دقیق و مشخص از وظایف هر شغل و مهارتهایی که نیاز دارد کنار هم گذاشتیم و آن را با نام «کتاب مشاغل و بازار کار دیجیتال مارکتینگ» در قالب یک فایل «PDF» ۹۰ صفحهای در بازارچه دیجیتالینگ قرار دادیم.
در تصویر زیر میتوانید مجموعههایی را ببینید که از تجربه افراد متخصص آن برای نوشتن کتاب مشاغل و بازار کار دیجیتال مارکتینگ کمک گرفتیم.
دیجیتالینگ کجا است و چه میکند؟
«دیجیتالینگ» به آدرس (digitaling.org) یک مدرسه آموزش آنلاین دیجیتال مارکتینگ به زبان فارسی است.
ما در این مدرسه تلاش میکنیم تا موضوعهای پیچیده دنیای بازاریابی دیجیتال را به زبانی ساده، شیرین و با چاشنی تجربههایی که در طول بیش از ۷ سال سروکله زدن با دیجیتال مارکتینگ به دست آوردیم در اختیار علاقهمندان به این ماجرا بگذاریم.
آیا در مورد افزایش مهارتها هم دیجیتالینگ به ما کمک میکند؟
بله. در سایت دیجیتالینگ دورههای مختلفی برای آشنایی و افزایش سطح مهارت شما آماده شدهاند. نمونهاش همین «دوره ویدیویی دیجیتال مارکتینگ» که ۲۲ ساعت آموزش بازاریابی دیجیتال را از سطح مقدماتی تا پیشرفته در بر گرفته است.
این دوره آموزشی ویدیویی، به صورت پروژه محور، تجربهمحور و سرشار از تمرین است. از این گذشته بعد از پخش اولین ویدیو تا ۳ ماه بعد از آن میتوانید از پشتیبانی ویژه این دوره و همراهی مستقیم مدرس دوره «علیرضا ابراهیمیان» استفاده کنید.
نظر شخصی شما چیست؟
فکر میکنید بازار کار شغلهای دیجیتال مارکتینگ در ایران به چه سمت و سویی پیش برود؟
بدون نظر