پیتر یکم، که در زندگی گذشته خود با نام پیتر فیتزک (Peter Fitzek) شناخته میشد، یک پادشاه مطلق است که بر منطقه ای از حومه آلمان که تصرف کرده حکومت میکند. او این منطقه را پادشاهی آلمان (Königreich Deutschland) نامیده، ۵,۰۰۰ شهروند و پرچم خاص خود را دارد و کارت شناسایی و پول خود را چاپ میکند.
پیتر یکم خودخوانده که پیش از این پیتر فیتزک نام داشت، قلعهای را در حومه آلمان تسخیر کرده، خود را به پادشاهی منصوب کرده و اکنون بر ۵۰۰۰ شهروند وفادار حکومت میکند. او که ادعا میکند فرمانروای پادشاهی آلمان است پول خود را ضرب میکند، پرچم دارد و حتی برای شهروندانش کارت شناسایی چاپ میکند.
این پادشاه خودگمارده حدود ۱۰ سال پیش با تاجگذاری کامل، با گوی و عصا به مقام سلطنت سوگند یاد کرد.
پادشاه پیتر، یکی از ۲۱ هزار آلمانی است که سازمان های اطلاعاتی آنها را شهروند رایش (Reichsbürger) مینامند. شهروند رایش اصطلاحی است برای چندین گروه مختلف، که بیشتر آنها «تئوریسین های توطئه» هستند و چیزی جز بازگرداندن آلمان به ریشه های فئودالی قبل از جنگ نمیخواهند.
مشکل اصلی آنها با دولت مدرن آلمان در برلین است و آنقدر از قانونگذاران منتخب دموکراتیک خسته شدهاند که از پایبندی به قوانین آن سر باز میزنند.
این جنبش در هفته جاری زمانی که پلیس یک عملیات ۳ هزار افسری را برای دستگیری ۲۵ نفر انجام داد، توجه بین المللی را به خود جلب کرد.
در میان دستگیر شدگان یک رهبر اشرافی به نام هاینریش سیزدهم (Heinrich XIII)، از نوادگان مستقیم حاکمان پیش از جنگ آلمان بود که بخشی از یک توطئه مسلحانه برای به دست گرفتن کنترل ساختمان پارلمان مرکزی آلمان فدرال (بوندستاگ) در پایتخت بود.
پادشاه پیتر در گفتگویی به بیبیسی گفت جنبش مقاومت پادشاهی او خشونتآمیز نیست، اما دولت «فاشیستی و شیطانی» آلمان را محکوم میکند. او گفت: «من هیچ علاقهای به عضویت در این سیستم فاشیستی و شیطانی ندارم.»
پادشاه پیتر که میخواهد برنامه تلویزیونی خود را برای دستیابی به شهروندان بیشتر راهاندازی کند ادعا میکند که پس از تلاش و ناکام ماندن برای انتخاب شدن به عنوان شهردار و عضو پارلمان، چارهای جز راهاندازی امپراتوری خود نداشته است.
پادشاه پیتر قبلا چندین بار از قانون سرپیچی کرده است. او تعدادی محکومیت به خاطر تخلفات رانندگی دارد و حتی به اتهام اختلاس پول شهروندانش به زندان رفته است – اتهامی که بعدا لغو شد.
سازمان اطلاعات محلی نزدیک به دو سال است که این پادشاهی و حاکمش را زیر نظر دارد و آن را یک تهدید میداند.
تئوریهای توطئه و ایدئولوژی راست افراطی در سالهای اخیر در آلمان به وجود آمده است، زیرا قرنطینه های کووید و دستورات واکسیناسیون به ترس از تجاوز دولتها به آزادیهای مدنی دامن زده است.
او ادعا میکند به نظر میرسد کووید-۱۹ به افزایش تعداد رعایای پادشاه پیتر کمک کرده است.
پادشاه پیتر افزود زمین هایی را در سراسر حومه آلمان خریداری کرده است تا شهروندان جدید را در خود جای دهد.
همه افراد از پرداخت مالیات معاف هستند، فرزندان خود را به مدرسه نمیفرستند و در سیستم مراقبت های بهداشتی خود پادشاهی تحت درمان قرار خواهند گرفت – که همگی در آلمان غیرقانونی هستند.
بنجامین که مسئول روابط عمومی است، اخیرا به همراه خانواده جوانش به این پادشاهی نقل مکان کرده است. او به بیبیسی گفت: «پادشاهی میتواند هر آنچه در زندگی روزمره به آن نیاز دارید، فراهم کند. خوراک و تغذیه، امنیت اجتماعی، همه این سیستمها وجود دارد.»
بنجامین میگوید: «افرادی که امروز برای خود فکر میکنند اغلب به عنوان نظریه پردازان توطئه محکوم میشوند. اما این یک واقعیت است که اینها اغلب کسانی هستند که شبها بیدار میمانند و به مشکلات فکر میکنند، نه فقط مشکلات خودشان، بلکه مشکلات جامعه و سیاست.»
۵ هزار نفر که چیزی نیست، یه جاییو میشناسم دو عدد …با ۸۵ میلیون نفر اینکارو کردن
اون ۵ هزار نفر هم بعد۴۴ سال ارزوشونه عضو المان. بشن
همانندعلی کریمی چون نتوانسته پست دولتی بگیردپادشاهی تاسیس کرده .
ای ول بالاخره آلمان بیدار شد!
علی کریمی چون حکومتی نیست، پادشاه قلبهاست
علی کریمی به فکر سود و منفعت و مقام و منسب بود همینجا میموند و مثل علیرضا دبیر رفتار میکرد
چرا مرگ بر آلمان به شعارهای نماز جمعه تبدیل نمیشود؟
انقدر مرگ مرگ گفتید که به امید خدا اونا دارن پیشرفته تر میشن و ما روز به روز مثل چی کار میکنیم و هشتمون گرو نهمونه خط فقر هم روز به روز بالا تر میره عددش فقط بلدید شعار بدید