تصاویر باورنکردنی از درگیری نیروهای چینی و هندی در مرز با چوب و سنگ + ویدیو

تصاویر باورنکردنی از درگیری نیروهای چینی و هندی در مرز با چوب و سنگ + ویدیو

کمتر از دو هفته پیش، تجاوز سربازان چینی و ایجاد درگیری با سربازان هندی، ترس از جنگ را برانگیخت. هند نیز پس از این درگیری میان سربازان دو ابرقدرت مجهز به سلاح هسته‌ای که باعث ترس جهان شد، استقرار نیروهای خود را در امتداد مرز مورد مناقشه این کشور با چین آغاز کرده است. سوبرامانیام جایشانکار، وزیر امور خارجه هند گفت که تعداد بی سابقه ای از نیروها در امتداد مرز ۳,۳۸۰ کیلومتری با چین مستقر خواهند شد.

ماجرای درگیری نیروهای نظامی چین و هند چیست؟

منبعی اطلاعاتی گفته است که درگیری اخیر در ۹ دسامبر، به دنبال تمرین‌های نظامی مشترک ایالات متحده و هند در مرز اتفاق افتاده، که منجر به جراحات جزئی چند نفر از دو طرف شد.
روابط بین این دو کشور از زمانی که در ژوئن ۲۰۲۰ درگیری میان آنها، منجر به کشته شدن ۲۰ سرباز هندی و دست کم چهار سرباز چینی در مرزهای طولانی آنها شد، به شدت کاهش یافته است.

جایشانکار روز دوشنبه در دهلی گفت: «امروز ارتش هند را در مرز چین در نقطه ای مستقر کرده ایم که پیش از این حضور نداشتند. این کار به منظور مقابله با استقرار چین انجام می شود که از سال ۲۰۲۰ به شدت افزایش یافته است.

ماجرای درگیری نیروهای نظامی چین و هند چیست؟

هند گفت که این رویارویی به دلیل تجاوز نیروهای چینی آغاز شد، در حالی که وزارت خارجه چین گفت که وضعیت در مرز به طور کلی با ثبات است.

این مناقشه در امتداد یک مرز به طول ۳,۳۸۰ کیلومتری رخ می دهد. سربازان هندی و چینی رو در روی یکدیگر قرار می گیرند که گاهی اوقات به درگیری تن به تن یا با چوب و سنگ ختم می شود.

ماجرای درگیری نیروهای نظامی چین و هند چیست؟

آخرین درگیری در مرز مورد مناقشه هیمالیا و به دنبال تمرینات نظامی مشترک اخیر ایالات متحده و هند در نزدیکی مرز رخ داد. منابع مطلع گفتند که سربازان چینی به منطقه نزدیک خط مرزی واقعی نزدیک شدند، جایی که توافق شده بود هیچ یک از طرفین در آن گشت زنی نکنند. یکی از منابع گفت که این اقدام به شیوه ای قاطعانه توسط نیروهای هندی به چالش کشیده شد و پس از درگیری، هر دو طرف فوراً از منطقه خارج شدند.

ماجرای درگیری نیروهای نظامی چین و هند چیست؟

یک فرمانده هندی بعداً با همتای چینی خود جلسه ای برگزار کرد تا در مورد این موضوع، مطابق با مکانیسم های ساختار یافته برای بازگرداندن صلح و آرامش گفتگو کنند.

این حادثه در بخش منطقه تاوانگ در استان آروناچال پرادش در شمال شرقی هند رخ داد که چین ادعای مالکیت ارضی بر آن را دارد. پکن از این منطقه به عنوان تبت جنوبی یاد می کند.

بیشتر بخوانید:

۱۵ غول صنعت نظامی جهان؛ با بزرگ ترین و پردرآمدترین پیمانکاران دفاعی جهان آشنا شوید

افزایش دو برابری بودجه نظامی ژاپن؛ کنار گذاشتن سیاست رسمی دفاعی بعد از ۷۰ سال

منبع: dailymail
بدون نظر

ورود