انیمیشن یکی از جادویی ترین فرم های سرگرمی است، به ویژه در دنیای تلویزیون، جایی که دهه هاست تصاویر باشکوه با روایت های بی نقص برای خلق برخی از زیباترین و محبوب ترین سریال های تاریخ تلویزیون ترکیب شده اند. در سال های گذشته این حس ایجاد شده بود که سریال های تلویزیونی انیمیشنی نیز به اندازه پسرعموهای لایو اکشن شان جدی نیستند و سریال های انیمیشنی تنها برای کودکان طراحی شده اند اما با گذشت زمان، سریال های انیمیشنی بسیار محبوب تر شده و اکنون بخش زیادی از این انیمیشن ها، مخاطبان بالغ را هدف قرار می دهند.
از کمدی های بزرگسالانه که فرهنگ عامه را برای همیشه تغییر دادند تا کلاسیک های مناسب خانواده که به شکل گیری یک نسل کمک کردند، سریال هایی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد بهترین سریال های انیمیشنی هستند که تلویزیون تاکنون ارائه کرده است. چه باعث خنده مضاعف تان شوند و چه قلبتان را بشکنند، نبوغ و جذابیت این سریال ها غیر قابل انکار است. با داشتن این مفهوم در ذهنتان، از سریال های محبوب و آشنا تا الماس هایی کمتر دیده شده، در ادامه می خواهیم شما را با ۱۵ سریال انیمیشنی آشنا کنیم که تقریباً بی نقص هستند.
۱۵- Rick & Morty
این انیمیشن به شدت پیچیده و تکان دهنده بزرگسالانه، زاییده فکر خلاق جاستین رویلند و دن هارمون است که یکی از پربحث ترین کمدی های انیمیشنی تاریخ تلویزیون به شمار می آید که به جذابیت آن اشاره دارد. به شدت خشن، با دیالوگ ها و رفتارهایی غیرقابل باور و بی ادبانه، Rick & Morty داستان یک پدربزرگ و نوه اش را روایت می کند که در جهان هستی دست به ماجراجویی هایی ویرانگر می زنند، آشوب هایی که توسط ایده شبه خدایی ریک یا تلاش های بی خردانه مورتی برای نجات از شرایط موجود به وقوع می پیوندند.
با روایتی سریع و بسیار تاریک، این سریال منتقدان سرسختی دارد اما طرفدارانش هنوز هم بسیار بیشتر از دشمنانش هستند. کمتر سریالی اکنون در حال انتشار است که بتواند به اندازه این سریال هیجان انگیز، غیرمنتظره و مملو از رفتارهای عجیب و غریب باشد. به عنوان پیچشی بی نقص در ژانر علمی تخیلی، Rick & Morty هرگز نباید با یک اثر هنری بزرگ اشتباه گرفته شود اما همیشه به عنوان یک اثر انفجاری دیده خواهد شد که هیچ ابایی از عجیب و بی ادبانه بودن ندارد.
۱۴- X-Men
این سریال انیمه اولین باری نبود که X-Men مارول برای تلویزیون اقتباس می شد اما با فاصله ای زیاد بهترین سریال در میان اقتباس های تلویزیونی متعدد بود، که به شکلی بی نقص وسعت و اکشن کمیک ها را به تصویر می کشید. این سریال انیمیشن که در قالب ۵ فصل از ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۷ منتشر شد، شخصیت هایی مانند وولورین، سیکلوپس، پروفسور ایکس، مگنتو، استورم و ژان پری را با سطحی از پیچیدگی زنده کرد و تیمش شجاع را تشکیل داد که کمتر در بیرون از نسخه کتابی دیده شده است.
با پرداخت هوشمندانه و پیچیده به مسائل اجتماعی مانند نژادپرستی، پیش داوری و سلامت روانی، سریال انیمیشن X-Men در توسعه شخصیت ها و هیجان اکشن هایش بسیار بی نقص بود و اگر چه سبک انیمه سازی آن به خوبی انیمه های امروزی نیست اما هنوز هم دستاوردی قابل توجه در زمینه داستان گویی به شمار می آید. البته X-Men بهترین سریال ابرقهرمانی نیست که می توانیم به شما پیشنهاد کنیم اما با این عنوان فاصله زیادی نیز ندارد.
۱۳- Scooby-Doo, Where Are You!
Scooby-Doo در طول سال ها اقتباس های بسیاری داشته است اما همانند آنچه در مورد اکثر اقتباس ها می بینیم، اولین اقتباس هنوز هم بهترین آن هاست. انیمیشن Scooby-Doo, Where Are You! که بین سال های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۸ به مدت ۳ فصل و با بیش از ۴۰ اپیزود منتشر شد هنوز هم تازه و جذاب به نظر می رسد. به عنوان یک داستان کارآگاهیی پیچیده و همزمان یک کمدی مناسب کودکان با ترس های بامزه و خلاقانه بسیار، طنز متفاوت این سریال، شخصیت های غنی و متفاوت و اجرای خاص آن باعث شد که Scooby-Doo, Where Are You! از آن دسته سریال های انیمیشنی باشد که مقاومت در برابر تماشای آن برای کودکان و بزرگسالان به یک اندازه دشوار باشد، حتی پس از دهه ها که از انتشار آخرین فصل آن می گذرد.
Scooby-Doo, Where Are You! که بسیار احمقانه و هضم آن ساده است، استانداردی را برای بسیاری از داستان های اسکوبی دو در آینده ایجاد کرد اما ماجراجویی های سگ مشهور، شگی، فرد، دافنه و ولما هرگز بهتر از آن چیزی که در این اقتباس می بینیم نبودند.
۱۲- Family Guy
با بیش از ۲۰ فصل و نزدیک به ۴۰۰ اپیزود، انیمیشن Family Guy را می توان سیمپسون شماره دو تاریخ تلویزیون دانست که دوران اوجش گذشته اما هنوز هم توانسته مخاطبان را مجذوب نگه داشته و داستان هایی جدید و بامزه را با ترکیبی عجیب از شخصیت های غیرمنتظره و نامتجانس روایت کند. این انیمیشن یک هجو و نقد بامزه و هوشمندانه از فرهنگ آمریکایی است، سریالی که داستان خانواده گریفین- متشکل از پدر پیتر، مادر لوریس، فرزندان مگ، کریس و استوی و سگ سخنگویشان برایان- را روایت می کند در شرایطی که با مشکلات روزمره دست و پنجه نرم می کنند و زندگی آن ها با هجوی متفاوت و استفاده بی نقص و هوشمندانه از ابزارهای داستانی جذاب روایت می شود.
این انیمیشن توسط سث مک فارلن خلق شده و خود او نیز همراه با سث گرین، میلا کونیس و الکس بورنشتین در آن صداپیشگی می کنند، سریالی که بیش از دو دهه است یکی از محبوب ترین سریال ها انیمشنی در نگاه مردم آمریکاست و اگر چه حس می شود بیش از حد داستانش کش آمده اما هنوز هم داستان های جذابی برای روایت دارد. همچنین تماشا کردن سریال اسپین آف آن به نام The Cleveland Show نیز خالی از لطف نخواهد بود اگر چه به اندازه سریال اورجینال خوب و قوی نیست اما داستانی تازه را در دنیایی مشابه روایت می کند.
۱۱- Bob’s Burgers
این سریال انیمیشنی قدیمی که هنوز هم پخش آن ادامه دارد، زاییده ذهن لورن بوشارد بوده و در مورد یک خانواده واقعاً عجیب به نام بلچرها است که با سختی های بزرگ کردن فرزندان، دوران کودکی و مدیریت یک ساندویچ فروشی دست و پنجه نرم می کنند. با صداپیشگی هیستریک و بی نقص ستارگانی مانند اچ جان بنجامین، کریستن شال و دن مینتز، توانایی Bob’s Burgers در اضافه کردن چیزهای جدید به ژانر خسته سریال های خانوادگی باعث شده که این انیمیشن یکی از بامزه ترین و لذت بخش ترین کمدی های در حال پخش باشد که همزمان بامزه و عجیب است.
از سبک سرپرستی عجیب و غریب باب و لیندا تا زندگی به شدت متفاوت کودکانشان، Bob’s Burgers هم ساده و هم هوشمندانه است، تا جایی که هنوز هیچ فصل بدی تاکنون نداشته است، کیفیتی که در کمتر سریالی می بینیم. تاکنون ۱۳ فصل بی نقص و یک فیلم جداگانه در این فراچایز ساخته شده و بدین ترتیب می توان ادعا کرد که Bob’s Burgers از آن دسته سریال هایی است که هرگز نمی خواهیم به پایان برسند.
۱۰- Love, Death + Robots
بر حسب خلاقیت، کمتر سریال های انیمیشنی هستند که هیجان انگیزتر از سریال آنتالوژی Love, Death + Robots ساخته تیم میلر برای سرویس نتفلیکس باشند که داستان های علمی تخیلی را با اکشن، فانتزی و عاشقانه ترکیب کرده تا داستان هایی با زمان بندی مناسب اما مربوط به آینده را در مورد دنیایی که در آن زندگی می کنیم روایت کند. همزمان خشن، سرگرم کننده و با انیمیشن باشکوهی که توسط برخی از بهترین فیلمسازان و هنرمندان از سراسر جهان (از جمله دیوید فینچر) خلق شده است، تمامی قسمت های متعدد این آنتالوژی بر اساس داستان هایی کوتاه شاخته شده و اگر چه برخی به اندازه دیگری قوی نیستند اما نمی توان هیچ کدام را بی کیفیت و ضعیف دانست.
در بهترین حالت خود، Love, Death + Robots یک ماجراجویی الهام بخش و تفکربرانگیز در مورد پیچیدگی ماهیت و ذات انسانی است- حرص، عشق، دورویی و آینده- تا جایی که دست کشیدن از برخی از اپیزودهای آن حتی بعد از بالا رفتن تیتراژ پایانی نیز دشوار است. چه یک اکشن خونین باشد و چه یک تریلر روانشناختی، یک کمدی سوررئال یا درامی درون نگرانه، Love, Death + Robots همیشه چیزی برای ارائه به مخاطب خود دارد.
۹- Futurama
درست زمانی که کارتون سیمپسون ها وارد سال های طلایی خود می شد، مت گرونینگ شروع به نگاه به سمت آسمان ها کرد و تصمیم گرفت تا چیزی آشنا اما همزمان منحصربفرد در اختیار مخاطبان خود قرار دهد و نتیجه این ایده، خلق سریال Futurama بود. با پرداختن به ماجراجویی های بدفرجام و خطرناک یک سرویس پستی بین کهکشانی، این کمدی علمی تخیلی، اوج یک داستان ماجراجویانه دیوانه وار و همزمان بامزه و هوشمندانه است.
درست همانند سیمپسون ها، Futurama به خوبی می تواند داستان های ساده را بزرگ و هیجان انگیز کند و هیچ ابایی از شوخی های تند ندارد که به شکلی بی نقص با قلب خلاقانه روابط پرفراز و نشیب شخصیت هایش در تضاد است. با ترکیبی دیدنی از طنز، دنیاسازی عمیق و شخصیت هایی به شدت دوست داشتنی، راه اندازی مجدد Futurama با خلق داستان های جدیدی همراه خواهد بود که طرفداران سریال های انیمیشن انتظار آن را می کشند.
۸- Archer
تا زمانی که Archer در سال ۲۰۰۹ از راه رسید، از شما خرده گرفته نمی شد که فکر کنید ژانر جاسوسی دیگر دوران اوجش را گذرانده است. کمدی هوشمندانه آدام رید که یک داستان محل کاری را با تریلری اکشن به شکلی بی نقص ترکیب می کند، نشان می دهد که هنوز دوران اوج ژانر جاسوسی به آخر راه نرسیده است. انیمیشن Archer داستان یک جاسوس بزرگ به نام استرلینگ آرچر را روایت می کند که یک مرد زنباره الکلی با توانایی باورنکردنی در تعقیب و گریز است و همچنین مادر از خود راضی اش مالوری و همکاران به شدت عجیب و متفاوتش که دیگر شخصیت های داستان هستند. این سریال کمدی داستان ساده ای را گرفته و آن را به چیزی واقعاً تازه و بامزه تبدیل می کند.
تاریک، بی نقص و تقویت شده با طنزی خشک اما منحصربفرد و البته با ارجاعات مبهم به فرهنگ عامه، انیمیشن Archer همزمان یک مسخره بازی بامزه و نمونه ای بی نقص از تمام چیزهایی است که همه ما به تمسخر می گیریم. کمدی های بزرگسالانه متعددی در این فهرست وجود داشته اند اما کمتر توانسته اند به اندازه این سریال، ژانرشکن و عجیب باشند، سریالی که می تواند برای همیشه بدون خالی شدن از داستان های تازه و خسته کردن مخاطبان ادامه داشته باشد.
۷- Undone
یکی از بهترین و به شدت نادیده گرفته شده ترین برنامه های اورجینال آمازون پرایم، درام انیمیشنی و روتوسکوپی و باشکوه کیت پردی و رافائل باب با نام Undone اگر چه تنها دو فصل داشت اما به همین سرعت ارزش و کیفیت خود را نشان داده است. با بازی رُزا سالازار در نقش زنی که از توانایی تازه اش برای سفر در زمان و فضا به منظور حل رازهای مربوط به مرگ پدرش استفاده می کند، این انیمیشن ویرانگر علمی تخیلی به خوبی توانسته کیفیت جلوه های بصری و شخصیت و حال و هوایش را به رخ بکشد، که همزمان تاریک و مالیخولیایی اما بامزه و جذاب است.
سریال Undone که در ابتدا یک داستان جذاب رازآلود است، به سرعت به چیزی بیشتر از آن چیزی که در برابر چشمانمان می بینیم تبدیل می شود و خود را تصویری تکان دهنده از سلامت روانی و ماجراجویی بی نقصی به درون رازهای یک خانواده پرآشوب که نمی تواند با گذشته اش کنار بیاید نشان می دهد. البته که ۱۶ اپیزود نمی تواند برای شاهکار نامیدن Undone کافی باشد اما چنان به سرعت توانسته تصویرسازی منحصربفرد خود را به اثبات برساند که سخت بتوان جایگاهش در این فهرست را به چالش کشید.
۶- Avatar: The Last Airbender
Avatar: The Last Airbender سریالی با جذابیت غیرقابل باور بود که همزمان یک شاهکار بصری، یک اثر حماسی پرجزییات در مورد جنگ و محیط زیست و یک مطالعه شخصیت تاثیرگذار بود که به یک اندازه بالغ و شفاف بود. Avatar: The Last Airbender که با دقت بالا و تاثیراتی از دنیای واقعی غنی ساخته شده بود، داستان یک آواتار به نام آنگ را روایت می کند که باید برای پایان یک جنگ ویرانگر در زادگاهش بجنگد.
از طریق آنگ و دوستانش، و همچنین یک شاهزاده تبعیدی به نام زوکو، این سریال به افسانه شناسی عمیق و حماسی می پردازد که هنوز هم بسیار آشنا و جذاب جلوه می کند. مملو از سکانس های اکشن و پویا، این انیمیشن به زودی در قالب یک لایو اکشن از سرویس نتفلیکس بازسازی خواهد شد و تنها می توانیم امیدوار باشیم که بتواند قلب و روح مدل اورجینال انیمیشنی اش را به نمایش بگذارد، دستاوردی که تکرار آن با توجه به کیفیت بالای Avatar: The Last Airbender سخت به نظر می رسد.
۵- Looney Toons
دافی اردکه، باگز بانی، پورکی پیگ، المر فاد، فاگهورن لگهورن، پپی لی پو، ویلی ای کایوتی و رود رانر. این ها تنها تعدادی از شخصیت های نمادین و محبوبی هستند که توسط Looney Toons از سال ۱۹۳۰ خلق شده اند، وقتی استودیو برادران وارنر تصمیم گرفت تا علیه دیزنی دست به کار شده و کارتون های کوتاه خاص خودش را تولید کند. تنها نقص واقعی مربوط به Looney Toons مربوط به کلیشه های نژادی تاریخ گذشته اش است که اگر چه ناخوشایند هستند اما آنقدر زیاد نیستند که خلاقیت های بامزره شخصیت های مرکزی سریال که دائماً در حال نبرد با هم هستند را از بین ببرد.
بسیار احمقانه و با روایت هایی بسیار سریع، این سریال یک نسل کامل از طرفداران تلویزیون را سرگرم کرده و به خلق فیلمسازان بزرگی منجر شد. بدون Looney Toons هرگز خبری از کارتون های Tom & Jerry و Scooby-Doo نمی بود و یک عصر از انیمیشن سازی بسیار خالی تر به نظر می رسید. از اکشن مضحک تا صداپیشگی های فراموش نشدنی اش، Looney Tunes یکی از بهترین انیمیشن های تاریخ تلویزیون است.
۴- Star Wars: The Clone Wars
انیمیشن Star Wars: The Clone Wars که داستان آن بین دو فیلم Attack of the Clones و Revenge of the Sith روایت می شود، تلاش کمپانی لوکاس فیلم برای پر کردن شکاف های موجود در پیچش های داستانی سه گانه پیش درآمدی خود بود. این انیمیشن به شدت توسعه شخصیت آناکین اسکای واکر و اوبی وان نوبی را بهبود بخشیده و همزمان کلون های مشهور داستان را با نتایجی ویرانگر در قالبی انسانی به تصویر می کشید و نتیجه انیمیشنی حماسی و به شدت تاریک بود که به سرعت در فهرست بهترین دارایی های فرانچایز جنگ ستارگان قرار گرفت.
با جلوه های بصری باشکوهی که هر فصل بهتر نیز می شد، The Clone Wars نمونه ای بی نقص از چگونگی استفاده از خدمات طرفداران برای تاثیرگذاری بیشتر نیز بود و در این فرآیند، لایه هایی از پیچیدگی و تراژیک بودن سفرهای کهکشانی که در نسخه های سینمایی معمولاً وجود نداشت، به داستان اضافه می شد. حتی با کنسل شدن کوتاه مدت اما خبرسازش در جریان فصل یکی به آخر، The Clone Wars هنوز هم یکی از بهترین آثار فرانچایزی با قسمت ها و ارائه های بی شمار است.
۳- Batman: The Animated Series
ده ها اقتباس در طی سال ها در مورد داستان بتمن صورت گرفته است و بسیاری از آن ها، از سه گانه شوالیه تاریکی کریستوفر نولان تا بازی های Arkham متعلق به Rockstar، آثار بی نقصی هستند. اما هیچ کدام از آن ها نمی تواند با نسخه انیمیشنی مقایسه شود. با انیمشنی باشکوه، شخصیت هایی به دقت ساخته شده و سطحی از تاریکی و رئالیسم که کمتر در دیگر اقتباس های بتمن دیده می شود، The Animated Series سطحی از اعتماد و وفاداری را به زندگی دوگانه بروس وین تزریق می کند که هرگز بهتر از این نمی توانست باشد.
این تریلر ابرقهرمانی که درامی نوآر و یک داستان جذاب کارآگاهی را با هم ترکیب می کند، از لحاظ شماتیک بسار پیچیده بوده و یک شاهکار به تمام معنا از آب درآمد که دیگر دارایی هایی بتمن هنوز از رسیدن به جایگاه آن عاجز مانده اند. سریال های انیمیشنی ابرقهرمانی باکیفیت بسیاری ساخته شده اما The Animated Series یک سر و گردن بالاتر از همه آن هاست.
۲- The Simpsons
باور اصلی در مورد انیمیشن The Simpsons این است که پس از ۳۰ سال انتشار، انتشار درازمدت و کاهش کیفیت اش در سال های اخیر، بر کیفیتی که این سریال در گذشته داشت سایه افکنده است. اما این دیدگاه منصفانه نیست. اگر چه عصر طلایی سیمپسون ها گذشته است اما این انیمیشن هنوز هم یک کمدی بامزه و موشکافانه است که با طنز موضوعی خود، بیش از هر سریال همنوع خود به موضوعات و معضلات اصلی جوامع امروزی می پردازد. بعد از سی سال، سیمپسون ها دیگر نیشداری گذشته را ندارد اما هنوز هم می توان از فصول اخیر آن لذت برد اگر چه کمتر مورد توجه قرار گرفته اند.
از ماجراجویی های احمقانه اما بامزه شخصیت پدرسالار هومر تا دیالوگ ها و رفتارهای خنده دار و عجیب بارت و ضعف های اخلاقی متعدد شخصیت های متنوع اسپرینگفیلد، تصویرسازی جذاب و شیرین مت گرونینگ از این خانواده آمریکایی باعث شده که The Simpsons همچنان قابل ارجاع و اورجینال باشد. از سال های طلایی- از فصل دوم تا سیزدهم- تا کراس اوورهای اخیرش با Futurama, Lego Movie و Treehouse of Horror adventures، کارتون سیمپسون ها یک الماس انیمیشنی است که سخت بتوان آن را از دست داد.
۱- BoJack Horseman
به مدت ۶ فصل و نزدیک به ۸۰ اپیزود، BoJack Horseman یکی از زیباترین، انسانی ترین و اقتصادی ترین داستان های خوش ساختی که تاکنون در قالب یک انیمیشن در تلویزیون دیده شده را روایت کرد. داستان یک ستاره تلویزیونی از اعتبار افتاده که از افسردگی شدید و اعتیادی شکست ناپذیر رنج می برد-و همچنین دوستان بسیار و دشمنان معدودش که همگی مشکلات و نقص های خودشان را دارند-، نقدهای تند، دنیا سازی و حساسیت BoJack Horseman آن را به سریالی نادر تبدیل کرد که به وضوح هر سال و هر فصل بهتر از قبل می شد. به شدت شخصی، تامل برانگیز و تاریک اما سرگرم کننده، شاهکار ویرانگر رافائل باب واکزبرگ هرگز به خود اجازه نداد که تم ها و انیمیشن سوررئالش آن را پایین بکشد و در طول انتشارش همچنان بامزه و سرگرم کننده ماند، در حالی که تاریک، تهاجمی، بحث برانگیز و تکان دهنده نیز بود.
شاید قرار دادن این انیمیشن در رتبه ای بالاتر از سیمپسون ها بحث برانگیز باشد اما بوجک هورسمن با شخصیت های باورپذیر، جلوه های تصویری خلاقانه و بدون تاریخ مصرف بودن داستان هایش و البته نداشتن هیچ حد و مرزی در بررسی شرایط انسانی، بدون شک بهترین سریال انیمیشنی است که تاکنون ساخته شده است.
به نظر من سریال love death+ robots تو رده ی یک تا پنج جا داره
از نظر کیفیت بی نظیرترین انیمه بود.
ابتدا دو سه قسمتشو دیدم خوشم اومد بعد قسمت بعدی رو از تورنت با کیفیت بالا گرفتم فهمیدیم سریال کیفیتش خیلی بالاست. همه رو با کیفیت بالا دانلود کردم
خیلی گرافیک میخوره ولی . لپتاپم که hp omen هست با هشت گیگ گرافیک جی فورس rtx 3060 فنها یکم بیشتر کار میکرد
سریال خوب و جذابیه ولی نقص هم زیاد داره. قسمت هایی که خیلی قوی نیستن زیاد وجود داره توش و چون آنتالوژیه نمیتونه بیننده رو اونطوری که باید برای ادامه جذب کنه.
بنظر من تو این سبک بلک میرور یه لول بالاتر قرار میگیره ازش
و اینکه کار کردن فن های لپتاپ شما به محتوای فیلم ربط نداره! به فرمت فشرده سازی فیلم مربوط میشه
عاشق این کارتون ها و شخصیت های کارتونی هستم. دخترم استیکر های کارتونی رو داره و خیلی بچه ها بزرگتر ها دوستشون دارن
https://magicnote.ir/product-category/fantasy-product/sticker/
love death خوبه اما چرا What if تو این لیست نیست؟اونم قویه یا Attack on titan
ولی جای سریالی مثل arcane league of legends توی این لیست خلی نیست؟؟
سلام
من موندم چرااااااااااااااااااااا انیمیشن Rick & Morty رو کامل دوبله نمیکنن . چقد ر این انیمیشن خنده دار و جذابه
چرا آبشار جاذبه نیست یا طلسم شدگان ?