ثروتمندترین شهرهای جهان بر اساس تعداد میلیونرها در سال ۲۰۲۲+ اینفوگرافیک

ثروتمندترین شهرهای جهان بر اساس تعداد میلیونرها در سال ۲۰۲۲+ اینفوگرافیک

سنجش اینکه چند میلیونر و میلیاردر در ثروتمندترین شهرهای جهان زندگی می کنند اگرچه معیاری همه جانبه نیست، اما اندازه‌گیری‌ ثروت افراد به بررسی سلامت مالی و فعالیت اقتصادی برخی از ثروتمندترین شهرهای جهان کمک می‌کند.

ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟ ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟

این اینفوگرافیک از اطلاعات گزارش شهروندان جهانی هنلی با همکاری New World Wealth برای رتبه بندی ثروتمندترین شهرهای جهان استفاده می کند. مجموعه ای از داده هایی جامع به کار گرفته شده است تا رفتارها و عادات خرج کردن افراد با ثروت زیاد را در بیش از ۱۵۰ شهر در سراسر جهان ردیابی می کند.

میلیونرها و میلیاردرها در ثروتمندترین شهرها
در آخرین نسخه این رتبه بندی، آمریکای شمالی با هفت شهر از ثروتمندترین شهرها، از جمله رتبه بسیار بالای شهر نیویورک، از نظر تعداد میلیونرها، حضوری قوی دارد.

ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟
آسیا دومین منطقه از نظر میلیونرها با شش شهر است. جای تعجب نیست که سه شهر چین از جمله هنگ کنگ در این رتبه بندی قرار گرفته است.

اگرچه تنها لندن در ۱۰ شهر برتر دیده می شود، به هر حال اروپا با ۵ شهر در رتبه سوم قرار دارد. در نهایت، اقیانوسیه دارای دو شهر در لیست است که هر دو در استرالیا قرار دارند.

شهرهای برتر چگونه انتخاب می شوند

ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟
بیایید نگاهی دقیق‌تر به برخی از شهرهای با رتبه برتر در فهرست بیندازیم:

شماره ۱: نیویورک
نیویورک ثروتمندترین شهر جهان است که دارای ۳۴۵,۶۰۰ میلیونر با مجموع ثروت شخصی بیش از ۳ تریلیون دلار است. نیویورک و بورس این شهر، قلب مالی ایالات متحده است. علاوه بر این، بازار املاک و مستغلات شهر به گران بودن شهرت دارد و ارزش ملک و اجاره آن بسیار بالاست.

شماره ۲: توکیو
توکیو قطب اقتصادی ژاپن است و یکی از مهم ترین شهرهای جهان برای تجارت و امور مالی است. این شهر محل زندگی ۳۰۴,۹۰۰ میلیونر است که آن را به دومین شهر از نظر تجمع میلیونرها در جهان تبدیل کرده است.

بزرگترین شهر ژاپن، بازار بورس توکیو را در خود جای داده است که از نظر ارزش بازار، یکی از بزرگترین بورس های آسیایی است. توکیو همچنین مرکز اصلی بانکداری و بیمه است و خانه بسیاری از شرکت های چند ملیتی مانند هوندا و سونی است.

شماره ۳: منطقه خلیج سانفرانسیسکو

ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟
منطقه خلیج سانفرانسیسکو دارای ۲۷۶,۴۰۰ میلیونر است. این منطقه به عنوان آرمانشهر نوآوری فناوری شناخته می شود و در نتیجه دارای تمرکز بالایی از افراد ثروتمند است. سانفرانسیسکو همچنین بالاترین میانگین درآمد خانوار در این کشور را دارد.

تعداد میلیونرها در این منطقه در ۱۰ سال گذشته، به طور پیوسته در حال افزایش بوده و اگر روند سال های اخیر ادامه داشته باشد، سانفرانسیسکو می تواند تا سال ۲۰۴۰ به قطب شماره یک میلیونرها تبدیل شود.

شماره ۴: لندن
لندن برای سال‌ها، ثروتمندترین شهر جهان بوده است، اما در دهه گذشته میلیونرها از این شهر خارج شده‌اند. امروزه با ۲۷۲,۴۰۰ میلیونر، این شهر موقعیت پایین تری دارد. لندن به خاطر بخش‌های مالی و تجاری‌اش معروف است و تعداد قابل توجهی از متخصصان با درآمد بالا را جذب می‌کند که به شهرت آن به‌عنوان مرکز ثروت و تجمل کمک می‌کنند.

شماره ۵: سنگاپور
سنگاپور خانه ۲۴۹,۸۰۰ میلیونر است و آن را پس از توکیو دومین شهر ثروتمند آسیا می کند. سنگاپور یکی از بالاترین تراکم خانوارهای میلیونر در آسیا را دارد که بیش از ۵ درصد از خانوارها حداقل یک میلیون دلار دارایی خالص مالی دارند. این تمرکز تا حدی به دلیل رشد اقتصادی قوی و فضای کسب و کار مطلوب این کشور است که افراد و خانواده های ثروتمند زیادی را جذب کرده است. علاوه بر این، ثبات سیاسی، نرخ پایین جرم و جنایت و استاندارد بالای زندگی در سنگاپور نیز به جذابیت آن به عنوان مکانی برای زندگی و کار کمک کرده است.

شهرهای در حال رشد برای ثروتمندان

ثروتمندترین شهرهای جهان کدامند؟
شهرهایی که در اینفوگرافیک بالا نشان داده شده اند، مکان های تثبیت شده ای برای افراد ثرتمند هستند. برخی از آنها برای چندین دهه در صدر رتبه بندی بوده اند، در حالی که برخی دیگر کمتر شناخته شده اند.

شهرهایی که سریع ترین رشد را برای جذب ثروتمندان دارند کدامند؟

در سال ۲۰۲۲، شهرهای دارای صنایع نفت و گاز قوی مانند ریاض، شارجه، دبی، لواندا، ابوظبی، دوحه و لاگوس رشد استثنایی داشتند. شهرهای امارات متحده عربی به آهنربای میلیونرها تبدیل شده اند و بیش از ۴,۰۰۰ میلیونر را در سال ۲۰۲۲ جذب کرده اند. در ایالات متحده، چند ایالت، مانند تگزاس و فلوریدا به خانه شرکت های آمریکایی تبدیل شده اند که دفاتر مرکزی خود را به آنجا منتقل کرده اند.

با نگاهی به آینده، شرکت‌ها و افراد ثروتمند، به ناچار به جایی می‌روند که بهترین شرایط را داشته باشد. کشورهایی که می خواهند افراد ثروتمند را جذب کنند، باید سیاست های مالیاتی مورد پسند ثروتمندان را همراه با عوامل دیگری مانند کیفیت زندگی، ایمنی، آموزش و دسترسی به امکاناتی برای ساکنان فوق ثروتمند، داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

جمعیت میلیاردرهای جهان در هر کشور؛ بیشترین تعداد میلیاردر کجا زندگی می کنند؟

ثروتمندترین فرد در هر کشور چه کسی است؟ از ایالات متحده تا ونزوئلا و زیمبابوه + اینفوگرافیک

منبع: visualcapitalist
مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود