۶ ترفند کلاهبرداری مهاجرتی؛ افشاگری پارسی کانادا!!

۶ ترفند کلاهبرداری مهاجرتی؛ افشاگری پارسی کانادا!!

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

آیا می‌دانید مؤسسات مهاجرتی کلاهبردار، غیرقانونی و بدون مجوز، از چه شیوه‌هایی سوژه‌هایشان را سرکیسه می‌کنند؟

با روش‌ها و ترفندهای آن‌ها آشنا هستید؟

در این مقاله می‌خواهیم ۶ ترفند مؤسساتی که قصد کلاهبرداری و آسیب مالی به متقاضیان مهاجرت را دارند آشنایتان کنیم تا بلکه با آگاهی بیشتری به این موسسه‌ها مراجعه کرده و احتمال گرفتار شدن شما در دام آنان کمتر شود. این روش‌ها را موسسه خوش‌نام پارسی کانادا با بیش از ۱۰ سال سابقه، صدها پرونده موفق مهاجرتی و دارای تمام مجوزهای قانونی، در اختیار شما می‌گذارد. همراهمان باشید.

6 ترفند کلاهبرداری مهاجرتی؛ افشاگری پارسی کانادا!!

ترفند اول: اخذ پول قبل از هرگونه فعالیت!

مؤسسات کلاهبردار و غیرقانونی، قبل از هرگونه عقد قرارداد، به شما شماره حساب می‌دهند و درخواست پول می‌کنند. ادعای آنان این است که برای شروع فرانید مهاجرتی شما، فلان قدر پول لازم است. هرگز به این مؤسسات اعتماد نکنید و بدانید که در هر مرحله برای چه نوع فعالیتی پول پرداخت می‌کنید.

تا پیش از عقد قرارداد، پولی به این موسسه‌ها پرداخت نکنید تا خدای نکرده سرمایه‌هایتان از دست نرود.

ترفند دوم: عدم انعقاد قرارداد

یک موسسه معتبر، قانونی و دارای مجوز، باید موقعی که به آن‌ها مراجعه کرده‌اید و تحت مشاوره قرار گرفته‌اید، برای شروع فرایند مهاجرتی شما، یک قرارداد محکم، مطمئن و شفاف منعقد کند و این قرارداد به امضای طرفین برسد. اگر در هنگام درخواست قرارداد، آن‌ها از این کار سرباز زدند، بدانید که کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه است. قرارداد، کمترین و بدیهی‌ترین حق شماست تا بتوانید با خیال راحت به آن‌ها پول پرداخت کنید.

 ترفند سوم: اغواگری، وعده‌ و وعید کاذب، دروغ‌های جذاب!

مؤسسات مهاجرتی‌ای که قصد کلاهبرداری دارند، دائماً با جملات اغواکننده، گفتن دروغ‌هایی مثل: “ما بلدیم چطور به جای یک فرایند ۱۲ ماهه، کارهای شما را در ۶ ماه به اتمام برسانیم” و سایر دروغ‌ها، شما را تحریک و تطمیع کند و اعتمادتان را جلب کند.

بدانید و آگاه باشید که کسانی که وعده‌ووعیدهای حیله‌گرانه می‌دهند یا ادعاهای واهی دارند، یک جای کارشان می‌لنگد!

مؤسسات خوش‌نامی مثل پارسی کانادا، همه‌چیز را مطابق قانون، اصول و تجربه به مشتریان و متقاضیانش ارائه می‌دهد. پارسی کانادا ادعا نمی‌کند که با نیرنگ و فریب می‌تواند زودتر کارها را انجام دهد، بلکه ادعا دارد که همه زیروبم‌ها را می‌شناسد و با کار اصولی و قانونی، تلاش می‌کند که هیچ خللی در روند مهاجرت متقاضیان پیش نیاید و با یک مشاوره حرفه‌ای، آن‌ها را به ایدئال‌ترین مقصد خودشان می‌رساند.

6 ترفند کلاهبرداری مهاجرتی؛ افشاگری پارسی کانادا!!

ترفند چهارم: کارها و فعالیت‌های دارای ریسک!

مؤسساتی که می‌خواهند قوانین را دور بزنند یا از روش‌های زیر استفاده می‌کنند، قابل‌اعتماد نیستند و احتمال کلاهبرداری آنان از شما بیشتر است:

تقلب در ازدواج: برخی کشورها به همسر یک فرد، اقامت می‌دهند. مؤسسات کلاهبردار، با ازدواج‌های صوری و تقلبی، سعی در فرستادن کلاینت‌های خود به همراه فرد موردنظر را دارند که اغلب این قضیه لو رفته و تبعات زیادی برای هر دو نفر دارد.

پرونده‌های پناهندگی: پناهندگی یکی از شیوه‌های مهاجرتی است که ریسک بسیار بالایی دارد. ریسک‌هایی از جنس دیپورت، جریمه و حتی زندان! پس اگر موسسه‌ای به شما قول داد که برایتان پناهندگی اخذ می‌کند، به آن اعتماد نکنید.

مهاجرت با مدرک سازی: برخی از مؤسسات، با جعل مدرک که کاری خطرناک و پر ریسک است، می‌خواهند شما را به آن طرف مرزها برسانند، غافل از اینکه در این دوره و زمانه، سخت‌گیری‌ها، تجهیزات مختلف و تکنولوژی آن‌قدر پیچیده و پیشرفته شده که مهاجرت با جعل مدرک، تقریباً غیرممکن است.

مهاجرت با قول کاذب کار: مهاجرت کاری، بسیار رایج است، بااین‌حال برخی از مؤسسات از این قضیه سوءاستفاده می‌کنند و با وعده غیرواقعی، قول کار به شما داده و شما را حتی به خارج از کشور هم می‌رسانند و آنجا رهایتان می‌کنند!

مهاجرت با قاچاق انسان: برخی افراد حقیقی و حتی حقوقی، شما را به خارج از کشور می‌رسانند اما چطور؟ با زور، تقلب یا اجبار که به‌طورکلی به آن قاچاق انسان می‌گویند.

این‌ها تنها چند نمونه از روش‌هایی است که ممکن است برای ارتکاب کلاهبرداری مهاجرت استفاده شود. آگاهی از این نوع کلاهبرداری‌ها و گزارش هرگونه فعالیت مشکوک به مقامات مربوطه امری مهم است.

ترفند پنجم: تقلب در ویزای دانشجویی، کاری و سایر ویزاها

تقلب شامل استفاده از اسناد جعلی یا تغییر یافته مانند شناسنامه یا کارت شناسایی، جعل ویزای دانشجویی برای فروش به افراد ناآگاه و جعل مدارک تحصیلی است.

ترفند ششم: گزارش نکردن چگونگی هزینه کرد پول‌های پرداختی

شما به عنوان متقاضی، باید بدانید پول‌هایی که پرداخت می‌کنید، چگونه و در چه راه‌هایی هزینه می‌شود. مؤسسات خوش‌نام و با سابقه، به مشتریان و متقاضیان خود در هر مرحله، گزارشی کوتاه ارائه می‌کنند تا خیالشان بابت هزینه‌ها راحت باشد. به‌این‌ترتیب، هر متقاضی می‌داند که پرداختی‌هایش در کجا خرج شده است.

نکته دیگری که باید حتماً به آن دقت کنید این است که در قرارداد ذکر شده باشد در صورت ویزا نشدن به دلایل مختلف، چگونه همکاری شما با آن موسسه، پایان خواهد گرفت؟

برخی مؤسسات، کل پول دریافتی را بازمی‌گردانند و برخی دیگر با کسر هزینه‌های عمومی، مابقی پول را بازمی‌گردانند. شما باید در هنگام قرارداد بستن، تکلیف خود را با ویزا نشدن احتمالی و پول‌هایی که پرداخت کرده‌اید، روشن و شفاف کنید.

اگر گرفتار دام کلاهبرداری شدیم چه کنیم؟

در درجه اول بهتر است تلاش کنید تا با آگاهی بیشتر و دانستن ترفندهای کلاهبرداری، تلاش کنید در چنین دام‌هایی نیفتید، به‌هرحال پیشگیری از درمان بهتر است.

اما با وجود رعایت نکات امنیتی و احتیاطی، باز هم اگر دچار چنین افراد یا مؤسسات کلاهبرداری شدید، فوراً به پلیس مراجعه کرده و علیه آن‌ها شکایتی تنظیم کنید.

البته قبل آن توصیه می‌شود با یک وکیل مهاجرتی معتبر در این باره مشورت کنید تا از صحت‌وسقم اطلاعاتتان مطمئن شوید و بدانید که آیا شکایت کردن در این موارد ضروری و لازم است یا خیر.

سخن پایانی

مهاجرت می‌تواند یک فرآیند پیچیده و گیج‌کننده باشد، به‌ویژه به این دلیل که اغلب، آگاهی کاملی در مورد آن نداریم. نکاتی که در این مقاله خواندید، می‌تواند به منزله نکاتی آموزنده و آگاهی‌بخش باشد که در نهایت احتمال فریب خوردن و در دام سودجویان افتادن را کمتر می‌کند. امیدواریم در جایی که دوست دارید، زندگی شاد، موفق و سالمی داشته باشید.

معرفی یک موسسه معتبر، خوش‌نام و با سابقه!

موسسه مهاجرتی پارسی کانادا با صدها پرونده موفق مهاجرتی به کشورهای درجه یک دنیا و همچنین اخذ تمام مجوزهای قانونی از سازمان‌ها و ادارات ذی‌ربط، مشاورین و وکلای با تجربه را به خدمت گرفته و خدماتی نوین، مدرن و حرفه‌ای به کاربران و متقاضیان مهاجرت، ارائه می‌دهد.

دیجیاتو
۳ نظر

ورود

  • مهدی دی ۲۰, ۱۴۰۱

    من که کلا قیدشو زدم
    قبل کرونا به یه موسسه مراجعه کردم. ۶ ماه دووند حدود ۲ هزار خرج شد دفعه بعد که رفتیم دیدیم کوچ کردن. موسسه جمع شده
    من و عده ایی شکایت کردیم . نتیجه هیچی به هیچیه. یه دوستی تو کانادا دارم میگه اکثر اینا وکیل واقعی نیستن. کاردار حقوقی هستن. طبق گفته دوستم که تحصیلی رفت و فرد باسوادیه، تو کانادا یه دانش اموز تو دبیرستان میتونه یه دوره دوساله ی حقوق بخونه که بعدش به عنوان منشی یا متخصص حقوقی مثلا مغازه یا بخش سطح پایین مشغول به کار میشن. مثلا مشاور حقوقی یه بنا میشه تا خونه رو طبق استانداردها بسازن. چون اینجا مسائل حقوقی ساخت و ساز یا باقی بخشها اینقدر پیچیده و گسترده هست که بنا اصلا نمیتونه به تنهایی این بخش رو یاد بگیره.

  • مهدی دی ۲۰, ۱۴۰۱

    اکثر وکیلهای مهاجرتی که اقامت کانادا دارن ولی تو ایران کار میکنن این دوره های ۲ ساله ی سطح دبیرستان رو رفتن. و تو کانادا اینطوریه که رشته های ۲ ساله ی همسطح کار و دانش یا فنی حرفه ایی رو خیلی از دانشگاه ها هم ارائه میدن. مثلا همین کلاسهای حقوق ۲ ساله در سطح دبیرستان رو بعضی دانشگاه ها ارائه میدن و رو مدرک اسم دانشگاه هست. بعدش هموطنا این دوره رو میرن مدرکو میگیرن میان ایران میگن رشته ی حقوق دانشگاهی رو تو کانادا خوندن.

    تازه دوره های اموزشی ۶ ماهه ی حقوق جوشکاری حسابداری برقکشی هم هست ه همینطوریه. بعد این دوره ی ۶ ماهه معمولا زیردست یه اوستا یا حقوقدان کار میکنن. مثلا منشی یه دفتر وکالت میشن. این دوره هایش ۶ ماهه معمولا برا کار هست و با دونستن زبان انگلیسی و داشتن سیکل واجد شرائط گذروندن دوره میشی. یکی رو میشناسم تو البرتاست. همسرش دوره ی ۶ ماهه ی پرستاری رفته الان تو داروخانه فروشنده هست و زیردست داروساز کار میکنه.

  • جواد اسفند ۲, ۱۴۰۱

    ممنون از این مطلب ولی امیدوارم پارسی کانادا خودش که درباره کلاهبردای حرف میزنه این کار رو نکنه. البته یکی از دوستام با ویزای کاری که این موسسه براش گرفت تونست بالاخره به کانادا مهاجرت کنه