بارش شدید باران و جاری شدن سیل در ماه دسامبر منجر به ایجاد صحنه های خیره کننده ای در اطراف شهرهای مقدس مکه و مدینه شده است؛ تپه های بیابانی سرسبزی که پیش از این هیچ گاه دیده نشده بودند.
فیلمها و عکسهایی که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشوند، حیواناتی را در حال چرا بر روی چمنهایی که از زمینهای سیلزده غرب عربستان بیرون آمدهاند، نشان میدهند.
مناظر خشک و بیابانی سراسر عربستان سعودی به گونه ای جای خود را به پوشش گیاهی سبز داده است که حتی از تصاویر ماهواره ای ناسا نیز قابل مشاهده اند.
برای برخی از مردم محلی هیجان زده، این نشانه روشنی است که روز قیامت یا پایان جهان در راه است. نقل شده است که حضرت محمد (ص) ۱۴۰۰ سال پیش فرموده اند: «روز قیامت فرا نخواهد رسید تا زمانی که سرزمین عربستان به چمنزار و رودخانه تبدیل شود».
البته دانشمندان آب و هوا، بر این باورند که رگبارهای شدید و سیلابهای ناگهانی پیامد محتملتر تغییر آب و هوا ناشی از تغییرات آب و هوایی است.
لئو مایر، مدیر ClimateContact، گفت: «نمی توان لزوماً گفت که تنها یک بارندگی شدید در عربستان سعودی در ماه دسامبر به دلیل تغییرات آب و هوایی منجر شده است. به هر حال، آب و هوا همیشه نامنظم است، اما احتمال این نوع تغییرات در سراسر جهان در حال افزایش است.»
مکه که به عنوان مقدس ترین شهر مسلمانان شناخته می شود، تابستان هایی با میانگین ۴۱ درجه سانتی گراد و میانگین بارندگی ماهانه تنها حدود ۲ تا ۳ میلی متر دارد.
با این حال، در دسامبر امسال، بارندگی بی سابقه بود و سیل های مرگبار هرج و مرج را در سراسر شهر ایجاد کرد. زائرانی که از مسجد الحرام بازدید میکردند مجبور بودند برای زیارت از مناطق سیل زده زیر بارندگی شدید عبور کنند.
به نظر میرسد اگر این سرسبزی، نشانه آخر الزمان نباشد، رویش چمن پس از ماهها رعد و برق و تغییر شرایط خاک به خاطر سیل، موهبتی سبز برای شهرهای همیشه بیابانی عربستان باشد.
بیشتر بخوانید:
تنهاترین درخت جهان که می تواند به بحران آب و هوایی کمک کند
پیش بینی هواشناسان برای آب و هوا در سال ۲۰۵۰ در کمتر از دو سال محقق شده است
میگن در آخر زمان صحرای عربستان سرسبز میشود
اللهم عجل لولیک الفرج
فقط دنبال بهانه و سفسطه بودید
اتفاقاً همین یکی از نشانه های اصلی آخر الزمان هستش
که عربستان سرسبز و خوش آب و هوا خواهد بود