افشاگری جنجالی درباره مهمانان و جایزه میلیاردی «کنگره زنان تأثیرگذار»

افشاگری جنجالی درباره مهمانان و جایزه میلیاردی «کنگره زنان تأثیرگذار»

نخستین کنگره بین المللی زنان تأثیرگذار که به گفته وزیر امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان، مبتکر و محور آن جمیله علم الهدی، همسر رئیس جمهور، ابراهیم رئیسی بوده است، از زمان برگزاری اش با واکنش های زیادی مواجه شده و در آخرین مورد، گزارش وبسایت خبری «رویداد ۲۴» درباره ی هویت مهمانان و برندگان این کنگره و جایزه نقدی نجومی آن خبرساز شده است.

اولین کنگره بین المللی زنان تأثیرگذار با موضوع مسائل حوزه زنان از روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه در محل هتل مجلل پارسیان آزادی و سالن اجلاس سران در تهران، با حضور نمایندگان زن کشورهای مختلف دنیا برگزار شد.

برگزاری این کنگره با حواشی زیادی همراه بوده و در روزهای گذشته انتقادات زیادی به آن وارد شده است.

هزینه ی سرسام آور برگزاری این کنگره در شرایط اقتصادی بحرانی کشور از پول بیت المال، مهمانان کنگره و اتخاذ سیاست های دوگانه درباره ی پوشش زنان، از جمله موضوعات مطرح شده از سوی منتقدان برگزاری این کنگره است.

وبسایت خبری رویداد ۲۴ در گزارشی با اشاره به اینکه به گفته ی فاطمه حقیرالسادات، دبیر علمی کنگره بین‌ المللی بانوان تأثیرگذار، مبلغ ۲۰ هزار یورو (معادل یک میلیارد تومان) به هر یک از ۷ برنده ی کنگره اعطا شده است، به هویت مهمانان و برندگان این کنگره ی جنجالی پرداخته است که در ادامه بخش هایی از آن را می خوانید:

ظاهرا ابتکار عمل و مدیر اجرایی این کنگره همسر رئیس جمهور بوده است. مجری کنگره در سخنرانی خود «جمیله علم الهدی» همسر ابراهیم رئیسی را «بانوی اول ایران» خواند و گفت بدون تلاش‌های او این کنگره اصلا برگزار نمی‌شد.

جمیله علم الهدی همسر ابراهیم رئیسی

در دعوتنامه اولیه رسانه‌ها برای حضور در این کنگره، وعده حضور بانوی اول کشورها، وزرا، نمایندگان مجلس، دانشمندان و کارآفرینان از ۵۸ کشور جهان داده شده بود. انتظار می‌رفت بانوی اول نزدیک‌ترین دوستان جمهوری اسلامی یعنی روسیه، چین و سوریه یا دست‌کم تعدادی از وزرا یا نمایندگان مجلس این کشور‌ها هم در نشستی که در راس آن همسر رئیس جمهور جمهوری اسلامی قرار گرفته حضور داشته باشند، اما ظاهرا دستگاه دیپلماسی در این فقره موفق نبوده است.

به جز «حمدا بنت حسن السلیطی» نایب رئیس مجلس شورای قطری و چند وزیر کشور آفریقایی، در میان مهمانان این کنگره خبری از وزرای بنام یا نمایندگان مجلس یا حتی سیاستمداران عالی‌رتبه کشورهای مهم جهان نبود. عدم حضور بانوان اول کشور‌های مهم همسایه و کشورهای مسلمان در این نشست هم موید بحران دولت در سیاست روابط با همسایگان است؛ سیاستی که ظاهرا در راس سیاست خارجی دولت ابراهیم رئیسی قرار گرفته بود. همسر نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان درحالی در کنار جمیله علم‌الهدی قرار گرفته که ایران درگیر جنگ سرد با جمهوری آذربایجان است بنابراین سفر بانوی اول ارمنستان به ایران، بیش از آنکه به خاطر خود جمهوری اسلامی باشد، پیامی برای آذربایجان و متحد منطقه‌ای‌اش ترکیه است.

در نهایت تنها «آنا هاکوبیان» همسر نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان، همسر نخست وزیر بورکینافاسو (که هیچ اسم و عکسی از او در اینترنت پیدا نشد)، «آیگل جباروف» همسر صدر جباروف رئیس جمهور قرقیزستان، «تامارا ووچیچ» همسر الکساندارا وچیچ رئیس جمهور صربستان، همسر رئیس‌جمهور پیشین گینه، همسر رئیس‌جمهور پیشین نیجر، فرستاده ویژه بانوی اول نیجریه، بانوی اول پیشین سریلانکا، فرستاده ویژه رئیس جمهور سوریه، زینب نصرالله دختر سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و همچنین رئیس شورای مرکزی اتحادیه زنان ترکمنستان در این نشست حضور پیدا کردند.

زینب نصرالله دختر سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله

ابتدایی‌ترین کار در دعوت زنان تأثیرگذار این است که خود آنها کار خاصی کرده باشند و منشا اثر شده باشند؛ نه اینکه چون شوهرشان فرد مشهوری بوده، آنها هم به عنوان «زن تأثیرگذار» معرفی شوند! ماجرا شبیه داستان معروفی است که فردی به یکی از مسئولان زنگ می‌زند و وقتی از او می‌پرسند چکاره است، خود را «داماد فلان فرد مهم» معرفی می‌کند اما اینگونه پاسخ می‌شنود که شما در روز چه می‌کنید!؟ بنابراین اینکه زنان برخی چهره‌های معروف چطور در زمره زنان تأثیرگذار جهان جای گرفته‌اند خود محل سوال است، اما از آن مهم‌تر اینکه در مورادی حتی همسران این زنان هم اهمیت چندانی در معادلات جهانی ندارند.

جالب اینجاست که «شیرانتی راجاپاسکا» همسر ماهیندا راجاپاسکا رئیس جمهور سابق سریلانکا هم در میان مهمانان این نشست دیده می‌شود. ماهیندا برادر گوتابایا راجاپاسکا رئیس جمهور مستعفی سریلانکاست که در جریان اعتراضات جولای ۲۰۲۲ از کشور فرار کرد. هنوز تصاویر معترضان سریلانکایی بعد از «فتح کاخ ریاست جمهوری راجاپاسکا» و شنا در استخر کاخ از یاد مردم نرفته است. بعد از فرار گوتابایا با یک جت جنگنده، به زعم مردم سریلانکا، هیمنه خاندان راجاپاسکا که در بحران اقتصادی این کشور نقش مهمی بازی کرده‌اند، فروپاشیده است.

شیرانتی راجاپاسکا در جلسه‌ ای در حاشیه کنگره زنان تأثیرگذار

فهرست عجیب برندگان جایزه اجلاس زنان

در این کنگره جوایزی به ۷ نفر تحت عنوان زنان تأثیرگذار داده شد. یکی از این افراد «واناجان سانگیران لی» استادیار شیمی دانشگاه مالایا است. جالب اینجاست که برگزارکنندگان کنگره از سِمت گیرنده جایزه خود خبر ندارند و چه در اعلام اسامی برندگان و چه در پوشش خبری گنگره در ارگان رسمی اطلاع‌رسانی دولت ایرنا، به اشتباه او را استاد یک دانشگاه تایلندی معرفی کرده‌اند.

سانگیران لی استادیار شیمی دانشگاه مالایا مالزی

کنگره زنان تأثیرگذار از فرصتی که داشت برای حمایت از آقازاده‌های همسو هم استفاده کرد. جایزه دوم به «سوده غفوری‌فرد» دختر حسن غفوری‌فرد نماینده پیشین مجلس، عضو سابق شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و رئیس هیات بازرسی و نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. سوده غفوری‌فرد استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیر دفتر استعداد‌های درخشان و نخبگان دانشگاه شهید بهشتی است.

در همین بخش به فردی به نام «کازان سوا النا» از کشور روسیه هم جایزه داده شد. نه در پوشش خبری و نه در اعلام اسامی برندگان هیچ اشاره‌ای به چرایی تأثیرگذار بودن این فرد نشده، اما به گفته فاطمه حقیرالسادات دبیر علمی کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار در گفتگو با رویداد۲۴، «النا» موزیسین، فعال اجتماعی، مجسمه ساز و دارای دکترای بیولوژی است.

در رزومه ای که از خانم النا به دست رویداد۲۴ رسیده به همکاری های او با دانشگاه مشهد اشاره شده است. ظاهرا این موزیسین روس دوستانی در مشهد دارد. او در صفحه اینستاگرامش اکانت «جایزه جهانی گوهرشاد» را دنبال می کند. الناکازان سوا النا در رزومه اش بخشی را به نحوه گذران اوقات فراغتش اختصاص داده و در آن به مواردی همچون «رقصیدن بوگی، ووگی، سالسا و لزگی» اشاره کرده است.

جالب اینجاست که النا خود را خبرنگار و عکاس معرفی کرده است. به این ترتیب ظاهرا یک خبرنگار بی نام و نشان روس توسط دولت ابراهیم رئیسی به تهران دعوت شده و جایزه زن تأثیرگذار را گرفته در حالی که تعداد زیادی از خبرنگاران زن تأثیرگذار ایران در زندانند.

کازان سوا النا چهره تأثیرگذار روسیه

از «ماریا بئاتریس یونس» که به عنوان «بانوی تأثیرگذار آرژانتین» معرفی شده و دریافت‌کننده جایزه بانوان تأثیرگذار جهان در کنگره زنان بود هم هیچ اطلاعاتی در اینترنت پیدا نشده است. نه در متن سخنرانی و نه در متن خبر‌های مرتبط با این کنگره هم اشاره‌ای به نحوه تأثیرگذاری این بانوی آرژانیتی نشده، اما ظاهرا ارتباط خانم یونس با ایران مسبوق به سابقه است. او سخنرانی کوتاهی را به زبان فارسی ایراد کرده و در آن اشاره می‌کند که این دومین جایزه‌ای است که به آرژانتین می‌برد. او در سخنرانی خود جای «خواهران مسلمان شبکه زنان آمریکای لاتین» را که «ایران را خانه دوم خود می‌دانند» خالی کرده است.

فاطمه حقیرالسادات درباره ماریا از آرژانتین هم به راه‌اندازی «دو-سه پروژه بزرگ» و یک مرکز تحقیقاتی توسط او اشاره کرده و گفته «ماریا بئاتریس یونس از دانش‌آموختگان جامعه المصطفی است.»

«جامعه‌المصطفی العالمیه» یک نهاد دینی است که با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی شیعه انبوهی از طلاب را از سراسر جهان تحت پوشش قرار داده است. در سال‌های اخیر رقم بالای بودجه این نهاد حوزوی که در قانون بودجه هر سال مصوب می‌شود انتقاداتی را به همراه داشته است.

پن آبه شیامی چهره تأثیرگذار چین

پن آبه شیامی هم یکی از افرادی بود که جایزه کنگره را به عنوان زن تأثیرگذار از کشور چین دریافت کرد. در مورد او هم هیچ توضیحی درباره نحوه تأثیرگذاری‌اش داده نشده، اما از خلال سخنرانی او بعد از دریافت جایزه می‌شد فهمید که او یک «تاجر چینی» است که به گفته خودش از دریافت جایزه بسیار تعجب کرده است.

به گفته فاطمه حقیرالسادات در گفتگو با رویداد۲۴، مبلغ ۲۰ هزار یورو (معادل یک میلیارد تومان) به همراه یک گواهی از طرف کمیسیون ملی یونسکو به هر یک از برندگان این کنگره اعطا شده است. دبیر علمی کنگره در پاسخ به سوال روید۲۴ درباره اسامی داوران این مسابقه از اعلام اسامی داوران سرباز زد و آن را دست کم برای دو سال محرمانه خواند. هزینه جوایز به انضمام هزینه برگزاری نشستی با این ابعاد بسیار هنگفت است. در صورتی که ادعای برگزارکنندگان کنگره در مورد حضور ۳۰۰ مهمان خارجی در این نشست صحت داشته باشد، هزینه بلیط هواپیما، اسکان ۵ روزه آن‌ها در هتل پارسیان اوین و گردش‌های آن‌ها در ایران سرسام‌آور خواهد بود.

مهمانی ۳۰۰ نفره از جیب بیت‌المال

چرایی این خاصه خرجی بزرگ دولت و برگزاری مهمانی۳۰۰ که از جیب بیت‌المال به انضمام ۵ روز گشت و گذار در ایران و اعطای جوایز سنگین به افرادی که مشخص نیست چه تأثیرگذاری داشته‌اند، در وضعیت بد اقتصادی کشور موضوع مهمی است که کمتر به آن توجه شده است. در حقیقت دولت رئیسی برای اینکه بگوید «اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل» و دیگر تحریم‌های خارجی تأثیری نداشته، در اقدامی عجیب مهمانانی دعوت کرده تا نشان دهد رابطه ایران با دنیا نرمال است. این در حالی است که ظاهرا برای دعوت از مهمانان یک جستجوی ساده هم انجام نشده تا بفهمند دعوت از همسر یک رئیس‌جمهور سقوط کرده، چه پیامی به دولت کنونی آن کشور دارد! ماجرا شبیه دعوت از نیکلای چائوشسکو رئیس جمهور وقت رومانی است که هنگام دعوت به ایران در کشورش انقلاب شده بود و در بدو بازگشت به رومانی توسط انقلابیون دستگیر و کشته شد!

اما نکته دیگر درباره کنگره «نالازم» زنان در ایران این بود که زنان مهمانان با پوششی که هیچ سنخیتی با حجاب اجباری در ایران نداشت، در مراسم حاضر شدند. به بیان دیگر زنان کشورهای دیگر آزادند در سرزمین ایران هر گونه که علاقه دارند، حضور داشته باشند، اما همین حق برای خود زنان ایران آرزویی دست‌نیافتنی است!

وبسایت خبری «عصر ایران» هم در یادداشتی انتقادی به ابعاد مختلف برگزاری این کنگره واکنش نشان داد.

در مطلب وبسایت عصر ایران آمده است:

اولین کنفرانس بین المللی زنان تأثیرگذار در تهران برگزار شد و تعدادی از زنان کشورهای گینه، بورکینافاسو، سریلانکا، استرالیا، ژاپن، چین، قرقیزستان، تایلند، پاکستان، کامرون و صربستان و … که به دعوت رسمی معاون اموز زنان و خانواده رییس جمهور (خانم انسیه خزعلی) به ایران آمده بودند در آن شرکت کردند.

بی هیج مقدمه دیگری چند سال از خانم خزعلی در این باره می کنیم:

۱ – اساساً در شرایطی که کشور در وضعیت نامناسب اقتصادی است (بدان حد که در همین چند روزی که این خانم ها در ایران تشریف داشتند، ارزش پول ملی، حدود ۸ درصد کاهش یافت) چه نیازی به این کنفرانس ها و همایش ها و خاصه خرجی هاست؟ واقعاً چه نیازی؟ (معنای نیاز را که می دانید)

۲ – هر کاری باید هدف و دستاوردی داشته باشد؛ اگر هدف نداشته باشد عبث است و اگر بی نتیجه باشد شکست خورده؛ سرکار خانم بفرمایند هدف از این کنفرانس بین المللی چه بود و چه نتایجی برای کشور داشت؟ بالاخره کنفرانس زنان تأثیرگذار باید یک تأثیرگذاری مثبت و حتی کوچکی برای کشور داشته باشد یا نه؟

مثلاً وقتی مدیران آژانس های گردشگری کشورها را به کشوری دعوت می کنند، هدف شان آشنا سازی آنها با جاذبه ها و امکانات گردشگری است که منتج می شود به آوردن توریست توسط آنان به کشور میزبان و کسب درآمد مشترک.

لطفا اهداف و نتایح ملموس و عقل پسند بگویید و کلی گویی های نخ نما شده و انشاگونه ای مانند آنها صدای ما را بی واسظه شنیدند، جسارتاً به درد خودتان می خورد.

۳ – این بانوان محترمه که تحت عنوان پرطمطراق “تأثیرگذار” از کیسه ملت ایران برایشان خرج کرده اید، دقیقاً چه تأثیرگذاری مثبتی داشته اند؟ اگر برای کشور خودشان کار مفیدی انجام داده اند، چرا ما باید از آنها تجلیل کنیم؟ مگر وکیل و وصی آنها هستیم یا خرجی شان با ماست؟ اگر هم برای ما مردم ایران کار موثری انجام داده اند، بفرمایید کدام شان چه کار اثرگذاری برای ایران کرده اند؟

مثلا آن خانم ۲۵ ساله لبنانی به نام “مایا صباغ” که در زمینه مدلینگ کار می کند و در چند فیلم عربی هم نقش های کوتاهی بازی کرده و البته چند پست هم علیه اسرائیل گذاشته، با چه ملاک و معیاری زن موثر شده و با پول ملت ایران به ایران آمده است؟ به خاطر مدل بودنش؟ بازیگری اش؟ یا مبارزاتش علیه اسرائیل با گذاشتن چند پست در فضای مجازی؟!

۴ – واقعاً فکر کرده اید مردم ایران درباره یک و بام و دو هوای شما درباره ححاب چه فکر می کنند؟ از یک طرف با زنان و دختران ایرانی به خاطر پوششی حتی گاه بهتر از مهمانان خودتان برخورد می کنید ولی در همان حال از جیب همان زنان و دختران ایرانی برای فلان سلبریتی فضای مجازی لبنان که بدون حجاب در رستوران های تهران می گردد و استوری می گذارد، خرج می کنید و به عنوان بانوی تأثیرگذار به کنفرانس بین المللی تان دعوت می کنید.

تصویر یکی از یکی از بانوان تأثیرگذار جهان از کشور لبنان در یکی از رستوران های تهران!

نه آن عجز و ناله هایتان که پول و بودجه کم است و نه این بریز و بپاش هایتان (حاضرید ریز هزینه ها را اعلام کنید؟) ؛ نه آن اصرار مکرر و مؤکدتان بر حجاب و نه این عکس گرفتن هایتان در خود تهران با زنانی که خدا بیامرز مهسا امینی از بعضی هایشان پوشیده تر بود.

خانم انسیه خزعلی!

مردم منتظر توضیحات شما هستند؛ دورهمی زنانه در منزل شخصی که نگرفته اید! باید پاسخ دهید.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۱۲ نظر

ورود

  • بخور بخوره بهمن ۳, ۱۴۰۱

    بخور بخوره دیگه.
    به منم میدادن من ازش تعریف میکردم. حالا به شما چیزی نرسیده ناراحتی.
    فکر میکنین این هزینه های خرید اکانتهای تویتر امثال کریمی و سلبریتی های عفریته از کجا میاد؟ ایا فکر میکنی ربع پهلوی از جیبش مایه میزاره؟ ربع پهلوی که برا ندادن مالیات به دولت امریکا رفته تبعه موناکو شده از جیب برا مردم خرج کنه؟

    نه . همش از مصادره های اموال و امکان میاد. بنیاد علوی رو مصادره کردن.قاضی امریکایی همون چند سال پیش ۲ میلیاردشو بخشید به چند خانواده امریکایی.
    هر سال مقدارشو میبخشن. تا شورش و اغتشاش راه بندازن.
    از جیبشون که خرج نمیکنن.

    • بماند... بهمن ۳, ۱۴۰۱

      ?? باز تو برگشتی؟؟ چند مدت حقوق نمی‌گرفتی، خودجوش کامنت نمی‌دادی. فکر کنم به تو رسیده‌که می‌آی زیر پُست‌های اوکراین و اتحادیه‌ی تروریست خفه‌کُن اروپا خزعبلات می‌دی به خورد ملت. شما اول توضیح بده‌که چه‌طور توو این‌شرایط قطع نت بین‌الملل توو توییتر خودت و آدم‌هاتون توییت می‌زنن بعد درمورد حساب کاربری قهرمان‌هایی مثل علی دایی و علی کریمی دهنت‌رو باز کن.

    • چ بهمن ۳, ۱۴۰۱

      اون وقت چه ربطی داره؟ بر فرضم که اونجا این کارو کرده باشن ما با این وضع داغون کشورمون باید بریم سراغ این کارا؟ چرت نگو خواهشا

  • …….. بهمن ۳, ۱۴۰۱

    به به …. دزدی های دیگر از سفره بیت المال به نام ایران! به دلیل فشار خورده گی از تحریم های جهانی و حقارت بین المللی.
    خودکرده را تدبیر نیست! کسی براشون تو دنیا تره هم خرد نمیکنه. مجبورن سوزش حداکثری رو با لبخند، یه پیروزی دیگه جا بزنن.
    مطمئنم همین خانمهای مهمان هم تو دلشون دارن به مسئولان فشل مون میخندن.
    خب بار اولشون نیست که. بی آبرویی هاشون رو میخوان با پول پاشی تمیز کنن. درحالی که هر بچه محصل ایرانی هم میدونه داستان از کجاست.
    الانه یه عرزشی بیاد در جواب بگه خودتحقیر غربزده، بیوطن!خخخخ….. منطقشون در همین حد دیگه?
    برید سرچهارراهها و سطل های زباله ببنید زنان و کودکان بدبخت رو، بعد بیاید واسه این جور پول پاشی ها ماله کشی کنید عرزشی های هموطن

    • لیلا بهمن ۶, ۱۴۰۱

      سی و یک ساله کلاس اول و تدریس می کنم به امید رتبه بندی موندم وضع اقتصادی بی ندارم دیروز دو تا پیاز کوچیک خریدم ده هزار تومن خیلی دلم می خواد هفته ای یک وعده آبگوشت بخورم من فقیر شدم خیلی ها مثل من فقیر شدن این پیام و به گوش مسئولین برسونید

  • امیر بهمن ۳, ۱۴۰۱

    در حالی که اعلی حضرت ۸۰۰ میلیون دلار برای جشن های ۲۵۰۰ ساله ی شاهنشاهی (که سهم اکثریت مردم در ای شادی هیچ بود.) خرج می کردند اکثر روستا های ایران نه آب و برق و گاز داشتند نه حتی خبری از این جشن ها!
    حال بیاید بپرسیم.
    یک همایشی برگزار شده؛ چند تا خانم اومدن.
    به یه سری “نر” و تعدادی “ماده” چه که اینقدر فشاری شده اند؟
    فقط ملکه ی بریتانیا (که به شاهنشاه افتخار این رو دادن که بیان دست ملکه رو ببوسن?) و موگرینی آدمن؟ خانمند؟

    • امیر علی بهمن ۳, ۱۴۰۱

      اعلی حضرت را که دیگر بیرون کردید و حتی قبرش هم در ایران نیست…هر چه بود تمام شد.شما چرا مادر تمام فساد های روی زمین شده اید؟چرا پول بیت المال را به زنان بد کاره و بی نام و نشان میدهید در حالی که زنان سرزمین خودمان در سطل زباله بدنبال غذا هستند؟چرا این زنان با حجاب شل و آزاد در ایران براحتی گردش میکنند اما نوبت زنان سرزمین خودمان که می‌رسد بگیر و ببند و دستگیری و تجاوز در زندان و کشتار و کور کردن و…می شود؟بهرحال ملت ایران تا عاقل نشده است شما راحت باشید و در اصطلاح فیضش را ببرید…اما اگر به فرض محال روزی این مردم ترسو به عقل آمدند آن روز به هیچ کس رحم نمی کنند

  • احسان بهمن ۴, ۱۴۰۱

    متاسفانه کامنت هارو خوندم دلم گرفت از این همه نادانی و خشم در مقابل هم دیگه.وقتی کاری غلط هستش غلطه حالا چه پهلوی کرده باشه چه جمهوری اسلامی.
    هم وطن عزیز سنگ کسیو به سینه بزن که اگه خواستی بری خواستگاری دختر یکی از این مسئولین تورو آدم حساب کنند یا اینکه یکی از عین آقا زاده ها دیدید با عوام ازدواج کنه ؟! نه چون ما عوام هستیم و اونا خواص چه زیر پرچم شاهنشاهی باشه چه جمهوری اسلامی تفاوتی نداره یک شکله اونا مملکتو مال خودشون میدونن پس خودتونو واسه کسی که تورو پایین هر از خودش میدونه ناراحت نکن و به هم وطنت بخاطر اونا توهین نکن.

    • شاهد بهمن ۵, ۱۴۰۱

      واقعا درسته و اصلا نظر ما هم هیچ محلی از اعتبار نداره

  • فارسی بهمن ۵, ۱۴۰۱

    چقدر قشنگ تو این مقاله راست و دروغ رو باهم یافتید و بعد زیرش نتیجه گیری کردید. هرکس این مقاله رو نوشته خیلی کارشون خوب بلد بوده
    کاری به بقیه ندارم فقط با دیدن رزومه خانم سوده غفوری که اصلاً اینجا اشاره نشد به مقامات علمی ایشون میشه فهمید چقدر شماها معرض هستید و اهدافتان چقدر پلیده

  • حق بهمن ۶, ۱۴۰۱

    کشور درگیر انواع بحران هاست بعد برداشتن اجلاس برگزار کردن از جیب بیت المال بریز بپاش میکنن بعد فقرا این کشور تا کمر تو سطل های زباله خم شدم، معنی عدالت رو هم نمیدونستیم که متوجه شدیم.

  • حسین بهمن ۶, ۱۴۰۱

    احتراما همانطور که آگاه هستید این مهمانی و انتخاب مهمانان از طرف وزارت امور خارجه انجام گرفته خانم خزعلی فقط یک مهماندار بوده اند شما اگر سوالی دارید از امیر عبدالهیان بپرسید. خودتان هم میدانید واقعیت جریان همین بوده است .