اوکراین گفته است که به دسته ای از سلاح های جدید نیاز دارد تا بتواند روسیه را شکست دهد در شرایطی که ولادیمیر پوتین خود را برای دور جدیدی از حملات آماده کرده و در هفته های اخیر، پیشروی هایی هر چند اندک داشته است. ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین بارها از غرب درخواست سلاح های مدرن و بیشتر کرده تا بتواند مقاومت بیشتری در برابر مسکو داشته و سرزمین های اشغال شده اش را آزاد کند. در حالی که غرب در طی یک سال گذشته سلاح ها و تسلیحات نظامی بسیاری به اوکراین ارسال کرده و اخیراً نیز با درخواست ارسال تانک و موشک های پیشرفته موافقت کرده است، اوکراین بیم آن دارد که این کمک های تسلیحاتی برای شکست دادن پوتین کافی نباشد.
کی یف پیش تر برآورد کرده بود که به بیش از ۵۰۰ تانک، ۲۰۰ هواپیمای جنگی، ۱,۰۰۰ دستگاه توپخانه، ۱,۰۰۰ پهپاد و ۳۰۰ لانچر موشک نیاز دارد تا بتواند با قدرت نظامی روسیه مقابله نماید. در شرایطی که آلمان، ایالات متحده و کشورهای عضو ناتو از موافقت و برنامه ریزی خود برای ارسال تانک های مدرن به اوکراین خبر می دهند، گفته می شود که مجموع تانک هایی که قول داده شده در زمستان و بهار سال جاری میلادی به اوکراین داده شوند به ۳۲۱ تانک برسد. اکنون که درخواست اوکراین برای تانک ها محقق شده، جنگ دیپلماتیک بعدی بر سر هواپیماهای جنگنده خواهد بود که کی یف می گوید برای شکست دادن ناوگان هوایی روسیه به آن ها نیاز دارد.
اگر چه رییس جمهور ایالات متحده در مورد ارسال جنگنده های اف ۱۶ آب پاکی را روی دست زلنسکی ریخت و آلمان نیز اعلام کرد این کشور جنگنده به اوکراین ارسال نمی کند اما به گفته مقامات اوکراینی، شاید لهستان پیش قدم شده و جنگنده هایی مدرن در اختیار اوکراین قرار دهد. فهرست درخواست های اوکراین شامل F-35، Eurofighter، Tornado، Rafale و Saab Gripen است. اوکراین گفته است که برای جایگزینی ناوگان باقیمانده از جنگنده های قدیمی و از رده خارج خود دستکم به ۲۰۰ هواپیمای جدید نیاز دارد.
یوری ایگنات از مقامات ارشد نیروی هوایی اوکراین در این باره گفته است: «ما از لحاظ تکنولوژی ضعیف هستیم. پس این نیاز ما حیاتی است». همچنین گزارش شده که برخی از مقامات نیروی هوایی ایالات متحده در حال تصمیم گیری برای ارسال پهپادهای پیشرفته ای مانند MQ-9 Reaper به اوکراین هستند اما پنتاگون تاکنون به این موضوع رضایت نداده است. همچنین اوکراین خواستار دریافت مداوم موشک، لانچرها، خودروهای زرهی و مهمات است تا بتواند به نبرد با روسیه ادامه دهد. آن ها می گویند که به موشک های دوربرد نیاز دارند که بتوانند مناطقی در داخل خاک روسیه را هدف قرار داده و خطوط تامین آذوقه نیروهای این کشور را مختل کنند.
اگر چه ارتش روسیه در یک سال گذشته مطابق انتظار دولتمردان کرملین و بسیاری از صاحب نظران بین المللی عمل نکرده اما اوکراین در رویارویی با یکی از بزرگ ترین و قدرتمندترین ارتش های جهان شرایط دشواری داشته و در صورت عدم دریافت کمک های بیشتر از غرب، مقاومت بیشتر برای این کشور دشوار خواهد بود. روز گذشته، ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو، روز گذشته اعلام کرد که این سازمان به کمک تسلیحاتی به اوکراین ادامه خواهد داد تا صلحی که با شکست روسیه تضمین می شود به دست آید و هشدار داد که روسیه در حال آماده شدن برای یک عملیات تهاجمی جدید است در شرایطی که دستکم ۲۰۰,۰۰۰ سرباز را در خطوط مقدم در آستانه یک ساله شدن حمله به اوکراین آماده کرده است.
شروع جنگ در ۲۴ فوریه گذشته بود و اوکراین می گوید که ممکن است این تاریخ، زمانی سمبلیک برای پوتین باشد تا عملیات تهاجمی جدید را آغاز نماید، که می تواند بزرگ ترین عملیات تهاجمی روسیه از زمان شروع جنگ باشد.دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفته است: «اوکراین مدام سلاح های بیشتری درخواست می کند. غرب نیز به این نیازها را پاسخ گفته و برای فراهم کردن چنین سلاح هایی اعلام آمادگی می کند. این یک موقعیت بن بست است: این موضوع به تنش قابل توجهی منجر می شود، به این منجر می شود که کشورهای ناتو بیشتر و بیشتر در این درگیری وارد شوند اما پتانسیل اینکه مسیر اتفاقات را تغییر دهد نداشته و این اتفاق رخ نخواهد داد».
در این شرایط، کی یف مدعی است که تاکنون بیش از ۱۲۶,۰۰۰ سرباز روسی در میدان های نبرد گل آلود مناطق شرقی و جنوبی این کشور کشته شده اند. علیرغم محقق نشدن پیروزی سریع و عقب نشینی هایی که در نیمه دوم سال گذشته داشتند، ارتش روسیه بیش از یک میلیون سرباز داشته و دو میلیون نفر نیز سرباز ذخیره در اختیار دارد. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه تصمیم دارد که از سال ۲۰۲۳ تعداد پرسنل فعال ارتش این کشور را به یک و نیم میلیون نفر افزایش دهد. اکنون آینده پوتین به شکست یا پیروزی در اوکراین گره خورده است و ماه هاست که شایعات متعددی در مورد وخامت اوضاع جسمانی او به گوش می رسد هر چند هیچ کدام از این شایعات تایید یا رد نشده است.
اوکراین هشدار می دهد که روسیه در حال فراخوانی ۵۰۰,۰۰۰ سرباز جدید برای تقویت ارتش خود است، غیر از ۳۰۰,۰۰۰ سربازی که در اکتبر گذشته بسیج شدند. و اوایل ماه جاری، یک رسانه نزدیک به دولت روسیه گزارش داد که این کشور ممکن است عملیاتی تهاجمی با ظرفیت بیش از ۷۰۰,۰۰۰ سرباز را در اوکراین آغاز کند. برخی بر این باورند که پوتین به زودی دستور دومین بسیج عمومی نیروها را صادر خواهد کرد در شرایطی که مشاهدات از انتقال برخی از واحدهای ارتش روسیه به بلاروس و تمرینات نظامی مشترک خبر می دهند. اگر چه بلاروس هنوز به طور رسمی وارد جنگ با اوکراین نشده اما برخی کارشناسان بر این باورند که فشار پوتین به الکساندر لوکاشنکو برای کمک به او در جنگ با اوکراین رو به افزایش است.
مغز متفکر برنامه جدید نظامی روسیه در اوکراین ژنرال والری گراسیموف است که رییس ستاد مشترک ارتش روسیه بوده و کنترل مستقیم عملیات در اوکراین را به دست گرفته است. گفته می شود که پوتین از گراسیموف خواسته تا ماه مارس پیشروی هایی در اوکراین داشته باشد، به ویژه تصرف تمام مناطق دونباس. خبرگزاری Volya Media نزدیک به کرملین گفته است که گراسیموف بر این باور است که حمله به مناطق غربی اوکراین می تواند اوکراین را وادار به تسلیم شدن و پایان جنگ کند. گفته می شود که گراسیموف به دنبال جنگی در حد و اندازه های جنگ جهانی دوم است که در آن هزاران سرباز، تانک و توپخانه شرکت داشته باشند.
این رسانه گفته که کشتار در اوکراین ممکن است به حدی برسد که از زمان شروع جنگ در ۲۴ اکتبر ۲۰۲۲ تجربه نشده است. روسیه رسماً از برنامه های خود برای تقویت ارتش این کشور از لحاظ استعداد نفرات در سال ۲۰۲۳ گفته و مدعی شده که می خواهد نیروهای فعال خود را تا سال ۲۰۲۶ را از یک میلیون سرباز به ۱.۵ میلیون سرباز افزایش دهد.
روسیه باید در این جنگ پیروز باشه در غیر این صورت غرب دنیا را برای خودش میکنه ، من کاری با این حرفا ندارم جواز ساخت زمین های ما را بدین، ۲۰ سال شهردار باقراباد قرچک محله مافی آباد زمین های ما را فریز کرده و جمعه ها به بساطی اجاره میده ،اصلا زمین ها معروف شده به جمعه بازار، بابا توروخدا هرکه کاری از دستش میاد یه قدمی برداره
شما دنبال جوازی؟ برو خداروشکر نگرفتن
حالا قضیه ی پدرمو بشنو. پدر بزرگمون از زمان قبل انقلاب ۳۰۰ متر زمین داشت. اون موقع اونجا بیابون بود کل این ۲ هزار متر زمین شاید پول یکسال حقوق کارمندی بود. چون هم خارج شهر بود هم امکاناتی نبود. هیچی نبود. دقیقا بیابون و دشت بود. حالا الان اسمش چیه؟ سپاهان شهر. شهرداری ساخت و ساز کرد حتی سندو قبول نداشت. پدر بزرگ که فوت میشه ورثه که پدر من و عموهام بودن با کلی دادگاه پاسگاه بالاخره تو ۱۳۹۰ میتونن پول زمینو بگیرن. اگه گفتی چقدر دادن؟ ۲۵ میلیون تومن برا ۳۰۰ متر زمین غصبی. همون ۱۱ سال پیش ۳۰۰ متر زمین یک میلیارد بود اونجا. همین الان ۳۰۰ متر زمین اول از همه اصلا پیدا نمیشه تو سپاهان شهر اطرافش پیدا بشه ده میلیارد تومنه الان.
ببین توصیه میکنم اسنادتون رو جدید کنین یهو دیدی ۵ سال دیگه شهرداری سند رو قبول نکرد