پردیس پورعابدینی با واکنش خود پس از دریافت سیمرغ جشنواره فیلم فجر خبرساز شد.
پردیس پورعابدینی، بازیگر جوان و تازه کار سینمای ایران شب گذشته در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر چهل و یکم موفق به دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
او این جایزه را برای بازی خود در فیلم «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا دریافت کرد. این فیلم که در ژانر دفاع مقدس است، برشی از دوران فرماندهی شهید محمد بروجردی، ملقب به «مسیح کردستان» در دوران جنگ ایران و عراق در کردستان را به تصویر می کشد. پورعابدینی در این فیلم در نقش یک زن کُرد ظاهر شده است.
پردیس پورعابدینی که در نشست خبری فیلم «غریب» غیبت داشت، شب گذشته برای شرکت در اختتامیه جشنواره فیلم فجر حضور یافت، با این حال، پس از دریافت سیمرغ در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درباره ی احساس خود گفت: «هیچی!»
بیوگرافی پردیس پورعابدینی
پردیس پورعابدینی متولد سال ۱۳۷۹ در تهران است.
به گفته ی خودش، در ۱۰ سالگی با دیدن فیلم «هامون» شیفته ی بازیگری شد.
در سال ۹۷ زمانی که ۱۸ سال داشت برای یادگیری بازیگری هنرجوی آموزشگاه سینمایی مسعود کیمیایی شد.
همزمان با آموزش های خود، بازیگری در تئاتر را نیز آغاز کرد.
پس از آن در سال ۹۸ نسیم ادبی که بازی پورعابدینی را در نمایشی در یک جشنواره تئاتر دانشجویی دیده بود، از او برای بازی در تئاتر «قصه ظهر جمعه» به کارگردانی خودش دعوت کرد، تئاتری که زمینه ساز ورود پورعابدینی به دنیای تصویر شد.
بهرنگ توفیقی، کارگردان سینما و تلویزیون پس از دیدن بازی پورعابدینی در این تئاتر از او برای حضور در سریال خود «آقازاده» دعوت کرد.
پور عابدینی در تست بازیگری سریال «آقازاده» پذیرفته شد و یکی از نقش های اصلی این سریال به نام راضیه برعهده ی او قرار گرفت.
سریال «آقازاده» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا در سال ۹۹ در شبکه نمایش خانگی منتشر شد. این سریال با استقبال مخاطبان مواجه شد و شهرتی یک شبه به پورعابدینی بخشید.
او برای بازی خود در سریال «آقازاده» نامزد جایزه بهترین بازیگر زن سریال درام در جشن حافظ سال ۱۴۰۰ شد.
پور عابدینی در مصاحبه ای درباره ی تجربه ی حضور در سریال «آقازاده» گفت: «سریال آقازاده بزرگترین اتفاقی بود که می توانست در زندگی من بیفتد، با حضور در این سریال بزرگترین آرزوی من در اولین گام بازیگری برآورده شد. با این حال دوست ندارم در همین مرحله باقی بماند ، می خواهم انتخاب های بعدی ام هم گزیده و درست باشد، دوست دارم این مسیر طولانی را که انتهایش را هم نمی دانم آهسته و پیوسته طی کنم. آقازاده مثل یک دانشگاه بود، درست است که هنوز خیلی چیزها برای یاد گرفتن پیش رویم هست اما همین اولین گام درس های فراوانی برای من داشت.»
پس از این تجربه ی موفق، در سال ۹۹ در فیلم «خائن کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی حضور یافت و در سال ۱۴۰۰ با فیلم های «غریزه» به کارگردانی سیاوش اسعدی و «بی مادر» به کارگردانی مرتضی فاطمی جلوی دوربین رفت. فیلم «غریب» به کارگردانی «محمدحسین لطیفی» که محصول سال ۱۴۰۱ است جدیدترین تجربه ی او است.
پردیس پورعابدینی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.
آخی… بیچاره چه ترس و واهمهای داره! میدونه اگه لبخند بزنه همقطاراش آفتابه میگیرن روش…
باز تو حرف زدی؟؟ سامان .. امیر .. علی .. کدومشون هستی بالاخره! ??
امیرعلی سامان از بیماران بند ٢ روانه
خانواده سامان اکثرشون بدلیل مشکل ژنتیک تحت مراقبتن از مشکل هویتی رنج میبرن درک و مدارا برا این گونه بیماران اثر بخش هست و رشد بیماری رو کند میکنه
ایران با “ هیچ” خاطره داره