عربستان سعودی قرار است یک مکعب طلایی به ارتفاع ۱,۳۰۰ فوت (بیش از ۳۹۶ متر) در پایتخت خود بسازد که یکی از بزرگ ترین سازه های جهان خواهد بود. این سازه که با نام «مکعب» شناخته می شود بخشی از برنامه های دولت سعودی برای توسعه «بزرگ ترین مرکز شهر بزرگ جهان» خواهد بود. این سازه طلایی مکعبی بخشی از یک برنامه جدید توسعه به نام «مربع جدید» است و «اولین مقصد سه بعدی جهان» شناخته شده که تجربه ای خلق شده توسط تکنولوژی دیجیتالی و واقعیت مجازی را با جدیدترین هولوگرافیک ها ایجاد خواهد کرد.
فرودگاه بین المللی ملک سلمان؛ ساخت یکی از بزرگترین فرودگاههای جهان در عربستان سعودی + ویدیو
یک برج روی پایه مارپیچ قرار گرفته و یک فضای دو میلیون متر مربعی ایجاد خواهد شد که برای بخش گردشگری و خرده فروشی، جاذبه های فرهنگی و واحدهای هتلی و اقامتی، فضاهای تجاری و مکان های سرگرمی اختصاص داده خواهد شد. شاهزاده محمد بن سلمان بن عبدالعزیز، نخست وزیر عربستان سعودی و رییس کمپانی توسعه مربع جدید اعلام کرده است که این طرح برای توسعه آینده پایتخت سعودی و بخشی از برنامه چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان خوهد بود.
برنامه چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان یک چهارچوب استراتژیک برای کاهش وابستگی این کشور به نفت، تنوع دادن به اقتصاد این کشور و توسعه بخش های خدمات عمومی مانند سلامت، آموزش، زیرساخت، سرگرمی و توریسم است. توسعه دهندگان می گویند که پروژه مکعب طلایی یک تجربه منحصربفرد زندگی، کار و سرگرمی را در یک شعاع راهپیمایی ۱۵ دقیقه ای ایجاد کرده و سستم حمل و نقل داخلی خود را دارد، در حالی که فاصله آن با ماشین از فرودگاه تنها ۲۰ دقیقه است.
Oxagon ؛ بزرگترین سازه شناور جهان بخشی از ابرشهر ۵۰۰ میلیارد دلاری عربستان + ویدیو
بخش طبقه پایین این سازه شامل ۲۵ میلیون متر مربع فضاست که بیش از ۱۰۴,۰۰۰ واحد اقامتی، ۹,۰۰۰ اتاق هتل و بیش از ۹۸۰,۰۰۰ متر مربع فضای خرده فروشی را شامل می شود. همچنین یک فضای اداری به مساحت ۱.۴ میلیون متر مربع، ۶۲۰۰۰۰ متر مربغ فضاهای استراحت و ۱.۸ میلیون متر مربع فضا برای تسهیلات اجتماعی نیز در نظر گرفته شده است. در ماه چولا، برنامه ها برای ساخت دو سازه موازی شبیه به هم به طول نزدیک به ۵۰۰ متر و عرض ۷۵ مایل رونمایی شد. این آسمانخراش های ۱ تریلیون دلاری عربستان سعودی از شیشه های آینه ای ساخته شده که از بیابان های این کشور گذشته و بلندتر از ساختمان امپایر استیت خواهند بود.
این پروژه جاه طلبانه که Mirror Line نام دارد یک شهر بدون کربن به طول ۱۷۰ کیلومتر خواهد بود که در مرکز یک شهر بیابانی جدید به نام نئوم قرار دارد. بن سلمان گفته است که می خواهد کشورش خانه پروژه های ساخت و سازی نمادین و بدون تاریخ مانند اهرام ثلاثه مصر باشد. این دو ساختمان با مسیرهای پیاده روی و قطارهای سریع السیر که زیر آن ها قرار دارند ساخته خواهند شد.
بدون نظر