داده های اداره سرشماری ایالات متحده نشان می دهد که میانگین سنی آمریکایی ها در سال ۲۰۲۲ ۳۸.۹ سال بوده است که در مقایسه با میانگین ۳۰ سال در ۱۹۸۰ و میانگین ۲۸ سال در ۱۹۷۰، افزایش یافته است. افزایش سن ایالات متحده، با وجود طول عمر زیاد و نرخ زاد و ولد کم، روندی است که بسیاری از باهوشترین ذهنهای جهان میگویند میتواند این کشور را در یک فاجعه اقتصادی فرو برد.
کریستی وایلدر، یک جمعیت شناس در اداره سرشماری ایالات متحده، می گوید: «علی رغم تغییرات مثبت طبیعی در سطح ملی به دلیل تولدهای بیشتر از مرگ و میر، نرخ زاد و ولد به تدریج طی دو دهه گذشته کاهش یافته است. بدون رشد سریع جمعیت جوان، میانگین سنی ایالات متحده احتمالاً به رشد آهسته اما پیوسته خود ادامه خواهد داد.»
حدود یک سوم ایالتهای این کشور، در حال حاضر میانگین سنی بالای ۴۰ سال دارند که ایالت های مِین با ۴۴.۸ سال در کنار نیوهمپشایر با ۴۳.۳ سال، پیشتاز هستند.
جمعیت ایالات متحده در دهه ۱۹۷۰، زمانی که رشد نوزادان پس از جنگ جهانی دوم باعث شد میانگین سنی به زیر ۳۰ سال برسد، جوانترین بود. اما از آن زمان تا کنون در بحبوحه ظهور روش های پیشگیری از بارداری، تغییر هنجارهای مربوط به زمان تشکیل خانواده و باز شدن درهای آموزش و فرصت های شغلی برابر به روی زنان، میانگین سنی این کشور، به طور پیوسته افزایش یافته است.
بهبود امید به زندگی در بحبوحه کشف آنتی بیوتیک های جدید و توسعه مراقبت های بهداشتی بهتر، میانگین سنی را افزایش داده است. با این حال، در سالهای اخیر، با کاهش امید به زندگی در ایالات متحده در پی همهگیری کرونا، این امر متوقف شده است.
در این گزارش آمده است که هیچ ایالتی شاهد کاهش میانگین سنی خود در سال گذشته نبوده است و چهار ایالت آلاباما، مِین، تنسی و ویرجینیای غربی، شاهد ثابت ماندن آن بودند.
جوان ترین ایالت ها یوتا با میانگین سنی ۳۱.۹ سال، واشنگتن دی سی با میانگین سنی ۳۴.۸ و تگزاس ب میانگین سنی ۳۵.۵ سال، بودند.
از میان بیش از ۳,۱۰۰ شهرستان آمریکا، پیرترین آنها، شهرستان سامتر در تگزاس با میانگین سنی ۶۸.۱ سال است، چراکه بخشی از این منطقه، محل استقرار و زندگی بازنشستگان است. پس از آن شهرستان کاترون کانتی در نیومکزیکو، با میانگین ۶۲.۱ سال و جف دیویس در تگزاس، با میانگین سنی ۶۱.۷ سال قرار گرفتند.
هفت شهرستان در سراسر این کشور، میانگین سنی زیر ۳۰ سال داشتند. اما همه این شهرها، محل استقرار دانشگاههای بزرگ ایالات متحده هستند که به احتمال زیاد، میانگین سنی کم تر را توجیه می کند.
علاوه بر این آمار، در اوایل ماه جاری گزارش جداگانهای فاش کرد که تعداد بیسابقهای از زنان تا سن ۴۰ سالگی، بچه دار شدن را به تعویق می اندازند. دادههای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، نشان میدهد که نرخ زاد و ولد برای زنان ۴۰ تا ۴۴ ساله در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل چهار درصد افزایش یافته و به رکورد بالایی رسیده است.
کارشناسان میگویند که این تغییر با فناوریهای لقاح آزمایشگاهی امکانپذیر شده است و به زنان اجازه میدهد تا در دهه ۲۰ سالگی تخمکهای خود را برای استفاده در مراحل بعدی زندگی منجمد کنند. این گزینه، به آنها این امکان را می دهد که قبل از فرزندآوری بر روی شغل، سفر و زندگی اجتماعی خود تمرکز کنند.
بدون نظر