متأسفانه همه ی آدم ها کودکی راحت و بی دغدغه ای نداشته اند. برخی افراد با خانواده ی خود یا همسن و سالان شان، یا از جهت مالی مشکلاتی داشته اند. و حتی اگر مشکلات مالی خانواده ی آن ها موقت بوده باشد هم خاطره ی آن روزهای دشوار تا ابد با آن ها باقی می ماند.
در ادامه از عادت هایی خواهیم گفت که نشان می دهند فردی در یک خانواده ی فقیر بزرگ شده است.
۱- همیشه نگران غذا هستند
نگرانی مداوم برای غذا یکی از بارزترین مشخصه های افرادی است که در خانواده ای با مشکلات مالی رشد کرده اند. به همین دلیل، چنین افرادی ممکن است درگیر اضافه وزن شوند، به دلیل نگرانی از کمبود غذا کماکان تغذیه ی نامناسبی داشته باشند و یا اینکه هرگز حاضر به دور ریختن غذا نباشند.
۲- از خرید چیزهای «اضافه» خودداری می کنند
کسانی که در خانواده ی فقیری بزرگ شده اند، اغلب هنگام خرید چیزهایی که ضروری نیستند و ارتباط مستقیمی با بقا ندارند، اضطراب زیادی تجربه می کنند. این افراد خریدهای آنی ندارند و پیش از خرید هر چیز گران قیمتی روزها درباره ی آن فکر می کنند.
۳- به درآمد اندک رضایت می دهند
ترس غیر منطقی برای از دست دادن شغل در میان کسانی که از کودکی متوجه شده اند که بدون داشتن یک درآمد ثابت نمی توان دوام آورد، امر رایجی است. برای این افراد مهم نیست که درآمد یک شغل اندک باشد، چرا که ثابت بودن درآمد برای آن ها اولویت دارد.
۴- امید به وقوع معجزه دارند
کسانی که هرگز مشکل مالی نداشته اند، در قرعه کشی ها و مسابقات صرفاً برای سرگرمی شرکت می کنند. مسلماً آن ها هم از برنده شدن پول خوشحال می شوند. اما تنها کسانی که زمانی واقعاً نیازمند بوده اند تفاوت میان تفریح و امید به معجزه را درک می کنند.
۵- همه ی کارها را خودشان انجام می دهند
کسانی که در فقر بزرگ شده اند را می توان از توانایی شان در انجام کارهای مختلف تشخیص داد، از انجام انواع تعمیرات تا کارهای مربوط به ظاهر، مانند کوتاه کردن موها. و حتی اگر حالا هم وضع بدی نداشته باشد، این عادت در آن ها از میان نمی رود.
۶- هیچ چیزی را دور نمی ریزند
کسانی که قدر پول را می دانند، به ندرت چیزی را دور می اندارند و سعی می کنند هر طور شده عمر وسایل تان را بیشتر کنند. اگر چیزی قابل تعمیر نباشد، به تغییر کاربری روی می آورند. مثلا اگر لباسی دیگر مناسب پوشیدن در بیرون خانه نباشد، آن را تبدیل به لباس خانه یا کهنه ی گردگیری می کنند و آنقدر از آن استفاده می کنند تا کاملاً پوسیده شود.
۷- به جای پول شان از وقت خود هزینه می کنند
یکی از بارزترین ویژگی های افرادی که طعم فقر را چشیده اند این است که تصور می کنند پول باارزش تر از زمان است. به همین دلیل مثلاً به جای گرفتن تاکسی ساعت ها در ایستگاه اتوبوس منتظر می مانند، برای پیدا کردن اجناس ارزان قیمت یا تخفیف خورده ار فروشگاهی به فروشگاهی دیگر می روند و تمام آخر هفته ی خود را در آشپزخانه صرف پخت غذا می کنند تا پول پس انداز کنند.
۸- هنگام پرداخت هزینه مضطرب می شوند
زندگی کسی که در فقر بزرگ شده مملوء از اضطراب و ترس است. یکی از رایج ترین علل این اضطراب، پرداخت پول خریدهای خود است. حتی اگر فرد کاملاً مطمئن باشد که پول کافی در حساب بانکی اش وجود دارد، این اضطراب که یک وقت تراکنش ناموفق باشد، دست از سر او برنمی دارد.
۹- همه چیز را قسطی می خرند
ترس از آینده سبب می شود فرد حتی اگر این امکان را داشته باشد که کل هزینه را یکجا پرداخت کند، ترجیح دهد پرداخت را قسطی انجام دهد یا وام بگیرد. و حتی اگر به همین دلیل مجبور شود در نهایت پول بیشتری بپردازد، تقسیم شدن هزینه برای او کمتر ترسناک است تا اینکه مجبور به پرداخت یکباره ی کل هزینه شوند.
۱۰- پزشک نمی روند
کسانی که در شرایط مالی بدی رشد کرده اند، پول را ارزشمندتر از سلامتی می دانند. آن ها اغلب به مشکلات مزمن پزشکی گرفتارند، چون از نظر روانی ناتوان از آن هستند که هزینه ی زیادی را صرف رفتن به پزشک کنند. این افراد استفاده از روش های بدون هزینه و خانگی برای حل مشکلات جسمی خود را یک افتخار می دانند.
۱۱- یک ترس دائمی دارند
کسانی که در خانواده ی فقیری بزرگ شده اند، همیشه گوش به زنگ اند و به هر کسی اعتماد نمی کنند. اضطراب مداومی که این افراد به واسطه ی مشکلات مالی خود در گذشته تجربه کردند، در آن ها نهادینه شده و هر لحظه انتظار ظاهر شدن دوباره ی آن مشکلات را دارند.
این افراد همچنین از پذیرش هدیه، به ویژه هدایای گران قیمت ناتوان اند. آن ها در گذشته استطاعت مالی خرید هدیه برای دیگران را نداشتند، به همین دلیل حالا دریافت هدیه برای آن ها به یک تجربه ی روانی دشوار تبدیل می شود.
چرت وپرت خالص و۱۰۰درصدی
این خصوصیات پولداراس قشنگ دقت کنید
چه چرتو پرتا
اخه کلنگ این مطلب زندگی فقرا که چرندیات نوشتی پس ….
دقبقا
هوی یارو
فقر رو با قناعت اشتباه گرفتید
حققق
دقیقا🤌🏻
اگه راست میگین وضیعت کشور رو درست کنید که مردم انقدر بدبختی نکشن
این که ویژگی همه ایرانیانه😂😂😂😂
این خصوصیاتو که همه دارند 😐😐😐😐😐😐
دلیلش اینه که اکثر خانواده های ایرانی از نظر مالی متوسط و به پایینن. بخاطر همین همه مون این رفتارها رو به درجات مختلف داریم. کسی که همیشه همه چیز براش فراهم بوده و هیچوقت دغدغه ی پول نداشته این رفتارها رو نداره.
هنوزم که دارید رنج میبرید وپنهان کاری
چون توی ایران، نود درصد طعم فقر رو چشیدن و می چشن
سایت شما بیشترین جفنگ ها رو داره ثبت میکنه رکورد گیتس میزنید
بیا تا برات پولدار نشون بدم مو ازش نمیشه کند خرید با دقت تا قرون آخر حساب کتاب میکنه و اتفاقا پولدارها بیشتر وام میگیرن و…
چون همه زیرخط فقرهستند
داشتم نگران میشدم نکنه منم توی گذشته فقیر بودم و خودم نمیدونستم. چون منم همه این کارها رو انجام میدم 😂🫣
دقیقااااا موارد مشابه زیاد دیدم و خودم هم تودوسه مورد مشکلشو دارم مرسی ازتلاشت دمت گرم
بیشترش درست بود دقیقا وضعیت من اینجوریه البته خرید قسطی را من برعکس نقد میخرم تا ارزون تر بخرم البته خدا را شکر
ببخشید ..زاده ا مگه پولدار هم روی زمین گذاشتن فقط خودشونو پولدار کردن مشخصه مردم باید نگران جیبشون باشن وقتی پولشون رو توی بورس میذارن وقتی طلا و دلار میخرند حتی وقتی توی بانک میذارن همه رو ترسوندین
اینها نشانه های ادم عاقل وداناست
واگه کسی اینطور که شما نرمال میدونی خرج کنه ادم ولخرج به حساب میاد که پول باد اورده وراحت در میاره
این مزخرفات چه کوفتیه مسخره
تو وقتی نگران آیندتی میخوای صرفه جویی کنی نباید از خرید مزخرفات پشیمون بشی یا فلان کارو بکنی
اصلا مهمه کهط در گذشته در چه خانواده ای بزرگ شدی مهم آیندست
این خصوصیتی که تمام ایرانیان دارند بخاطر سختی زندگی گرانی و غیره ادم وقتی میدونه پول نداره میترسه از روزی که دستش خالی میشه ولی اگه مطمنه پولش زیاده این صفات ناخود آگاه از بین میره چرت پرت زیادی نگید
دیدگاه متعفن نویسنده خیلی آزار دهندست!
دقیقا 👏👏👏👏
هی ..خودت داری به بیشتره ایرانی ها توهین میکنی
متاسفانه وضعیت خیلی هامونه
برای طرز فکرت متاسفم!
فکر میکنم قانع و متواضع بودن رو با فقیر بودن اشتباه گرفتی!!
خاک بر سرت با این مقاله ی ترجمه ای ، که انتخاب کردی. فرهنگ سرمایه داری و مصرف گرایی را با یک تیتر گمراه کننده و تحقیر آمیز ، بخورد مخاطب دادین.
ایول خدایی زدی توخال .یعنی نوددرصد ایرانی ها همین آ براشون اخلاقه پس بگوازکجا آب میخوره..اینارو بگید اونایی که ازفقربه جایی ام رسیدن یکم دستودلباز بشن…مافقرا هم یکم بهتروضعمون از درجه هزار فقربرسه ۹۹۹…هرچی تلاشم کنیم ده سالی هست فایده نداره کارکنی نکنی فقر یقه تومیگیره برا اینم بیزحمت یک پرسشنامه بگیرین حتما به جواب قانع کننده ای میرسید.یم..امارات وعربستانم فقیرزیادداره شنیدین کی بودمانندلمس کردن.
والا این خصوصیات را بیشتر تو آدم های مثلا ثروتمند می بینیم. میترسند پولشون زود تموم بشه.
فکر کنم نویسنده از یکی خوشش نمیومده همه خصوصیاتشو آورده اینجا نوشته
مزخرف بود همه چی را قاطی کردید
اتفاقا بعضی ازین ویژگی ها مال آدمهای خیلی ثروتمند هم هست و ربطی به فقر نداره وحتی ربطی به ثروت هم نداره چه اشکالی داره ادم لباسی که مدتی بیرون میپوشیده حالا لباس خونه ای کنه.من این کارا را انجام میدم در حالی که کودکیم در رفاه کامل بودم والانم مشکل مادی ندارم
کلا زر مفت بود
تو این گرونی وحقوق کم مگه میشه اینطور نباشی.هرچقدرم میخوای قبلا پولداربوده باشی
تو هم طفل راهی به سعی ای فقیر
برو دامن راه دانان بگیر!
با اعصاب مردم بازی نکنید بهتر است. بعضی از چیزهایی که نوشته اید، ویژگیهای خوب اخلاقی هستند، مثل توانایی افراد در انجام کارهای خودشان.
یعنی یه مطلب ساده ی روانشناسی با اعصاب مردم ایران بازی میکنه ولی کسایی که باعث شدن اکثر مردم ایران نتونن یه زندگی بی دغدغه داشته باشن در حالی که خانواده ی خودشون غرق در رفاه و آسایشن با اعصاب ملت بازی نمیکنن؟! عجب!!!
بسیاری از موارد اشتباه است.
من فکر نمیکنم همه ی مواردش ربطی به فقر داشته باشه…..خیلیارو میشناسم در فقر هستن اما خیلی قمار میکنن…خیلی راحت و لارج خرج میکنن…..اصلا انگار تو باغ نیستن….
بیشتر رفتارهای انسان ژنتیکیه…..محیط به ندرت میتونه تغییرش بده
کاملا غلط
من همه ی این خصوصیات رو دارم متاسفانه.😔😔
لطفاً چرت نگید هرخصوصیتی خودت داشتی روقشنگ پیاده کردی
😂😂😂😂 ای کاش چنتا کتاب میخوندید بعد این چرندیات می نوشتید
تمامش را من دارم این را مطمئنم ، افسرده شدم این مطلب را خواندم
فقط یک نفهم اجتماعی میتونه همچین مقایسه ای بکند و اختلاف طبقاتی را ترویج نماید. این خصوصیات ربطی به فقر کودکی ندارد. می تواند مربوط به بچه پولدار هم باشد.
داداش این مطلب اختلاف طبقاتی رو ترویج مینمایه یا سیاستای غلط حکومت؟؟؟ بعد اون نفهم اجتماعی که گفتی دقیقا یعنی چی؟؟؟ بخدا خودتم نمیدونی چی میگی!
موافقم
امیدوارم روزهایی برسه که هیچ کودکی طعم فقروبی بظاعتی رودیگه نچشه که واقعا سخت وعذاب اوره،این مطالب روکه خوندم یادکودکی خودم افتادم که چقدرباحسرت به همسن وسالان خودم تومدرسه ومحله نگاه میکردم ودلم میخواست جای اونا باشم،توخونه هاشون که میرفتم وتوتلویزیونشون که مثلاکارتون فوتبالیستهاروکه گذاشته بودتازه میفهمیدم که رنگ پیراهنشون چه رنگیه،ولی بازم خداروشکرکه اوضاع خوب شدوالعان دیگه لااقل بچه هام هیچی کم ندارندوتورفاه هستند وامیدوارم هیچ بچه ای هم هیچ کمبودوحسرتی نداشته باشه
کاملا درست بود. عین این رفتارهارو دیدم در مورد همسرم که توی فقر بزرگ شده
زندگی درست،فقر نیست. بعضی چیزا رو باید انجام داد مثل اینکه همه کارها رو خودت کنی یا غذا اصراف نکنی
بیشترمردم همین گونه اند
حقایق تلخ، برای پذیرشش یا باید تجربه داشته باشید، یا دانش سایکولوژی و سوسیولوژی داشته باشید. قناعت کار خوبی است ولی بیماری هایی که از فقر میاد مبحث دیگریست.
مزخرف بود
قرار نیس با یه خراش افتاده رو دست دکتر رفت یا با یه خرابی جزئی تعمیر کار خبر کرد
کلا تمام نظراتی که دادین چرت و پرت محض بود
چون همه زیرخط فقرهستند
مسخره چرا چرت و پرت میگی این قناعته نه فقر
کاملا موضوع بی اهمیت و دروغی بود..مخصوصا مورد دوم..هرچیزی را منتشر نکنید انصافا
والله جمهوری اسلامی این بلا رو سره مردم آورده وقتی ب آینده هیچ امیدی نیست هیچ ربطی هم نداره.
مورد ۵ و ۶ اصلا صدق نمیکنه اتفاقا جای دیگه خونده بودم مورد ۶ یکی از خصوصیات بارز افراد خلاقه
خیلی خیلی اشتباه بود، بقدری که نمیشه دونه دونه اشتباهاتتون را تحلیلی بنویسم اینجا، متاسفم که الکی وقت گذاشتم مطلب پر از اشکال تون را خوندم.
فقیر هایبیچاره
بهنظر من این ویژگیها در هر فردی از هر خانوادهای ممکنه وجود داشتهباشه
اگه به این باشه که الان همه ی ما ایرانیا توی فقریم🙂
دقیقا همین طوره ،حالا نه صد درصد ولی حدودا۷۰درصد درسته
یعنی حداقل ۸۰ درصد مردم دنیااینارو که میگی دارن
کاملا درست و دقیقه. آدم فقیر پوست میوه رو هم به سختی دور میریزه .