در پی بلایای طبیعی یا شوک های اقتصادی، ممکن است افراد درآمد خود را از دست بدهند، به همین دلیل است که امنیت مالی جنبه مهمی از زندگی است. در اینفوگرافیک زیر، نظرسنجی ریسک جهانی ۲۰۲۱ مورد بررسی قرار گرفته است تا تفاوت شرایط امنیت مالی افراد را در کشورهای مختلف مقایسه کنید.
ارزیابی امنیت مالی
در سال ۲۰۲۱، بنیاد Lloyd’s Register، از ۱۲۵,۰۰۰ نفر از ۱۲۱ کشور جهان نظرسنجی کرد و پرسید که مردم تا چه زمانی می توانند نیازهای اولیه خود را بدون درآمد تامین کنند. پاسخها توسط کسانی که میتوانستند بیش از یک ماه، یک ماه یا کمتر، کمتر از یک هفته زنده بمانند و کسانی که نمیدانستند یا حاضر به گفتن نبودند، طبقهبندی شدند.
جدول زیر رتبه بندی کشورهایی است که در آن افراد می توانند نیازهای خود را برای طولانی ترین مدت زمان بدون درآمد پوشش دهند:
و کوتاه ترین زمان:
این مطالعه نشان داد که به طور کلی، افرادی که میتوانند نیازهای خود را در طولانیترین مدت پوشش دهند، از کشورهای توسعهیافته هستند و کسانی که کوتاهترین زمان ها را برای سر کردن بدون درآمد اعلام کردند، از اقتصادهای در حال توسعه با امنیت مالی ضعیف، هستند.
با همه آنچه گفته شد، حجم افرادی که در سراسر جهان از نظر مالی با مشکل مواجه می شوند، هشدار دهنده است. این مطالعه نشان داد که ۲.۷ میلیارد نفر تنها می توانند نیازهای اولیه خود را برای یک ماه یا کمتر بدون درآمد تامین کنند و از این تعداد، ۹۴۶ میلیون نفر می توانند حداکثر برای یک هفته زنده بمانند.
مقابله با ناامنی مالی
برای مقابله با این نابرابری در درآمد و عدم امنیت مالی، به ویژه در اقتصادهای در حال توسعه، اقدام فوری لازم است. اگر این موضوع کنترل نشود، تاب آوری جهانی را در مواجهه با تغییرات آب و هوایی، بلایای طبیعی و هر تعداد شوک دیگر تضعیف می کند.
ایران کووووو
د خاب همینا بگووو
فک کنم از آخر اول باشیم
نظام غرب در حال فروپاشیت
تنها اقتصاد اسلامی میتواند بشریت را نجات دهد
خودشو نجات بده نمیخواد دنیا رو نجات بده
شعر نگو 😂😂