پس از تمسخر وضعیت فاجعهبار ورزشگاه آزادی در تلویزیون عربستان در پی بازی تیمهای النصر و پرسپولیس، گویا مسئولین ترمیم و بازسازی استادیومهای فعلی را رها کرده و به فکر ساخت یک ورزشگاه جدید در تهران افتادهاند. قرار است این ورزشگاه در نزدیکی حرم امام خمینی (ره) ساخته شود.
در نشستی که روز گذشته به منظور مکانیابی ورزشگاه جدید برگزار شد، معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اینکه «تهران نیاز به یک ورزشگاه فاخر دارد» گفت: «جای یک کار بزرگ در حوزه ورزش در کارنامه این دولت و دولتهای پس از انقلاب خالی بود و قصد داریم با توجه به ضرورت اجتماعی و نیاز حوزه ورزش، این کار را با ساخت یک استادیوم بزرگ انجام بدهیم.»
مکان ورزشگاه جدید تهران کجاست؟
محسن منصوری با اشاره به زمین ۳۰۰ هکتاری در مجاورت حرم امام خمینی (ره) که دسترسی خوبی دارد و امکانات زیرساختیاش تقریبا کامل است گفت: «زمینهای مختلفی در مناطق مختلف شهر برای این امر پیشنهاد شد که با توجه به پیشنهادات تولیت آستان امام خمینی (ره) قرار شد مجموعه در این منطقه ساخته شود.»
او مدعی شد که این پروژه قرار نیست صرفا یک ورزشگاه باشد بلکه به صورت «یک مجموعه کامل ورزشی» خواهد بود و گفت: «قطعا ساخت کامل آن به دو سال باقی مانده دولت قد نمیدهد اما ممکن است بخشهایی از مجموعه مثل سالن ورزشی در همین دو سال احداث شود.»
هزینه ساخت این ورزشگاه از کجا تامین میشود؟
معاون رئیس جمهور در مورد تامین هزینه ساخت این ورزشگاه گفت: «مسیر تامین اعتبار مطمئنا از بودجه عمومی نخواهد بود. از مسیرهای ثانویه مانند مجوزات خاص یا تهاتر تامین خواهیم کرد. چند سرمایهگذار بخش خصوصی هم مراجعه کردهاند و شهرداری تهران هم پای کار است.»
بازسازی «آزادی» و «تختی» بهتر بود یا ساخت ورزشگاه جدید؟
وزیر ورزش و جوانان نیز که در این جلسه حضور داشت گفت: «قرار است مکان بینالمللی در شأن نظام ساخته شود. اگر جوانان ما چنین مجموعهای ببینند، خوشحال خواهند شد که جمهوری اسلامی چنین مجموعهای ساخته است.»
کیومرث هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود هزینه های کلان ساخت این مجموعه جدید صرف بازسازی مجموعه های ورزشی تختی و آزادی شود، گفت: «اگر میخواستیم مجموعه ای را درون همان مجموعهها ایجاد کنیم باعث افزایش سرانه ورزشی تهران که در این زمینه دچار مشکل است، نمیشدیم. تهران سرانه ورزشی پایینی دارد و این مجموعه به مجموعههای ورزشی تهران افزوده میشود. ضمن اینکه این مجموعه به لحاظ زیر ساختی از آن ها هم بهتر میشود. ردیف بودجه آزادی و تختی متفاوت است و بازسازی آن ها نیز در حال انجام است و ربطی به این مجموعه ندارد.»
واکنش نیمار به شیوه عجیب ترمیم چمن ورزشگاه آزادی
روز گذشته نیمار، ستاره برزیلی فوتبال به همراه کاروان تیم الهلال وارد تهران شد. تیم فوتبال الهلال عربستان قرار است سهشنبه شب در ورزشگاه آزادی دومین مسابقهاش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل نساجی مازندران برگزار کند.
ویدئویی از شیوه عجیب تعمیر و ترمیم چمن ورزشگاه آزادی سوژه کاربران شبکه های اجتماعی شده است. کاربران شیوه ترمیم و کاشت چمن در استادیوم آزادی را با شیوه نگهداری چمن استادیوم سانتیاگو برنابئو مقایسه کردهاند.
این ویدئو که از چشم نیمار جونیور هم پنهان نمانده با تمسخر و تعجب این ستاره فوتبال همراه شده و آن را «غیرممکن» توصیف کرد.
شیوه عجیب و غریب ترمیم چمن ورزشگاه آزادی تا جایی رسانهای شد که سایت ورزشی معتبر GOAL نیز در مطلبی به آن پرداخت و نوشت: «متصدیان نگهداری از زمین در ورزشگاه آزادی بخشهای نازکی از چمن را بر روی مناطقی که به نظر میرسد مناطق وسیعی از بتن است قرار میدهند.»
چمن ورزشگاه آزادی در بازی النصر و پرسپولیس نیز وضعیت مناسبی نداشت و بعد از بازی با انتقادات فراوان بازیکنان روبهرو شد به گونهای که امید عالیشاه کاپیتان تیم پرسپولیس آن را «شرم آور» خوانده بود.
هفته گذشته وزیر ورزش از آخرین روند ترمیم چمن استادیوم مجموعه آزادی بازدید کرد و دستورات لازم را برای انجام هرچه سریعتر رسیدگی به آن تا پیش از دیدار نماینده ایران در هفته دوم لیگ قهرمانان صادر کرده بود!
واکنش شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به فیلم جنجالی: سیاهنمایی است!
در پی بازتاب گسترده این ویدئو و واکنشهای انتقادآمیز کاربران، مدیر روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی انتشار آن را «سیاهنمایی» خواند.
شهاب مالمیر، مدیر روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، گفت: «عمر مفید چمن ورزشگاه آزادی تمام شده و عملا باید تعویض شود. برای چنین اقدامی باید ۴ تا ۶ ماه روی این زمین بازی انجام نشود که با توجه به بازیهای پیش رو در حال حاضر ممکن نیست. بنابراین تا تعویض کامل چمن، ترمیم زمین اصلی با انتقال چمن از خزانه انجام میشود.»
او روز گذشته گفت: «فیلمی که منتشر شده خارج از محدوده زمین بازی و با هدف تخریب و سیاهنمایی منتشر شده است. در حال حاضر شرایط چمن روز به روز بهتر شده و رو به بهبود است و در بازدید امروز هم صادق درودگر مدیرعامل باشگاه نساجی و سید مهدی رحمتی سرمربی تیم نساجی از وضعیت ترمیم و تعویض زمین چمن بازدید و با اعلام رضایت از کاری که صورت گرفته قدردانی خود را بابت اقدامات انجام شده اعلام کردند.»
این چه استادیومی است که شاه ساخته بود!! آبروی ملت ایران را در جهان برده است
تویدورانشاهاینبهتریناستادیومبودتوامثالتوساندیسخوربهجایاینکهبهاقتصاد،تاریخ،سیاستبهنفع
کشور،فرهنگکشوربرسیدبهمویچندتازنفکرکردینپسشمایینکهآبرومونوبردینپسچرتنگولطفا
منم خجالت کشیدم. در شان نیست اصلا. اتفاقا خیلی خوب در شانه. اگه در شان نیست خب درست میکردن.
بعدم ترکیه رفتید؟ ما ۳ چیز میخواییم که به صورت فوری مورد نیازه. من خودم پرستارم و شیراز تهران مشهد همدان کار کردم.
۱.سیستم اموزشی درمانی ما خیلی قدیمیه. با بچه ها که حرف میزدم و خیلیاشون که مهاجرت کردن میگن سیستمهای جدیدی اومده و اجرا میشه که حتی اسمشونوم نشنیدیم. ولی ما حتی وقتی بیمارستان جدید میسازیم بر اساس سیستم قدیمی هست. راهکار اینه که تقسیم کردن کشور به ۱۰ بخش درمانی اموزشی مرکزی. شهرهای مشهد تهران رشت تبریز کرمانشاه اصفهان اهواز شیراز بندر عباس چابهار. این شهرها تبدیل به هاب درمانی هر منطقه بشن. مرکز درمانی تهران وسعتش ۲ برابر باشه تا بیماریهای خاص و سخت رو از باقی نقاط کشور هم پذیرش بتونه. هر مرکز درمانی اموزشی حداقل ۲ هزار تخت و ۱۰۰ تا تخت اوژانس داشته باشه. این ۱۰ مرکز درمانی اموزشی باید به تمام امکانات اموزشی هم مجهز باشن. تمام دانشگاه های پزشکی و علوم پزشکی هر ده منطقه به بخش اموزشی دسترسی داشته باشن. ۱۰ تا جت سبک که بهشون امبولانس هوایی میگن لازمه برا کل کشور. ۲۰ تا هم اموبلانس هوایی سبک مثل سمپاش برا مناطق دور افتاده که رو زمین خاکی هم بتونه فرود بیاد پرواز کنه. هر منطقه درمانی مرکزی هم ۱۰ تا هلیکوپتر امبولانس داشته باشه. تهران بیمارستان فلان کار میکردم، حدود ۳۰ درصد نمونه های ازمایشی از باقی شهرای کشور میومد. ۲۰ درصد بیمارها از باقی استانها میومدن.
۲. یه مرکز جامعه فرهنگی هنری موزه و نمایش. الان این صدا سیما زمینای مرغوب و خوبی داره. اکثرا بلااستفاده هست. یا سالی یکبار استفاده میشه. یه طرح بریزن همه رو تجمیع کنن. الان ۳۰ تا ساختمون تو صدا و سیما هست که شاید سالی یکبار استفاده نمیشه. ۵ تا سالن با کارایی چندگانه بزنن که هر هفته استفاده بشه. باقی زمینها رو تبدیل به موزه های مختلف و مراکز هنری فرهنگی تئاتر مختلف کنن. موزه های دولتی رو از اقصاء نقاط تهران بیارن اونجا. زیاد تخصص این رو ندارم ولی یکی از چیزایی که شدیدا مورد نیازه مخصوصا برا توریسم منجمله عربهای پولدار، همینه.
۳. یک مرکز ورزشی یا بهتر بگم. یه کمپلکس ورزشی. که تمام عیار باشه. که پستشو گذاشتید و همین بهتره.
چرت و پرت ننویس