بریکس، یک گروه بینالمللی به رهبری قدرت های اقتصادی نوظهور است و BRICS مخفف پنج اقتصاد بزرگ عضو آن: برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی می باشد. این گروه قرار است شش کشور جدید را در آغاز سال ۲۰۲۴ به اعضای خود اضافه کند که این موضوع سوالاتی را در مورد گسترش قدرت اقتصادی رو به رشد این گروه ایجاد می کند. این گروه با تازه واردان خود بیش از ۳۰ تریلیون دلار در تولید ناخالص داخلی یا حدود ۲۹ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را نمایندگی خواهد کرد. اینفوگرافیک زیر، با استفاده از پیشبینی تولید ناخالص داخلی برای سال ۲۰۲۳ توسط صندوق بینالمللی پول (IMF)، تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو بریکس را با گروه هفت یا همان G7 (آلمان، فرانسه، بریتانیا، ایالات متحده، ایتالیا، ژاپن و کانادا) مقایسه میکند.
حتی با وجود اعضای جدید، بریکس از سهم ۴۳ درصدی گروه هفت از تولید ناخالص داخلی جهانی فاصله دارد. با این حال، این شکاف احتمالاً کاهش می یابد زیرا کشورهای بزرگ بریکس مانند هند به رشد با نرخ های بالاتر از میانگین ادامه می دهند و این گروه احتمالاً از اعضای بیشتری در آینده استقبال می کند.
مقایسه اعضای جدید بریکس و گروه هفت
بریکس قبل از اضافه شدن اعضای جدید خود (آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی)، دارای تولید ناخالص داخلی ۲۷.۷ تریلیون دلاری بود که ۲۶ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص می دهد. اعضای جدید بریکس ۳.۱ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی به این بلوک اضافه می کنند و عربستان سعودی بیشترین سهم را به لطف تولید ناخالص داخلی ۱.۱ تریلیون دلاری خود دارد.
در جداول زیر، میتوانید ببینید که اعضای جدید چگونه بر تولید ناخالص داخلی این گروه ها تأثیر میگذارند.
تولید ناخالص داخلی کشورهای بریکس در سال ۲۰۲۳:
تولید ناخالص داخلی کشورهای گروه هفت در سال ۲۰۲۳:
حتی با وجود اعضای جدید، تولید ناخالص داخلی ۴۵.۹ تریلیون دلاری بریکس هنوز از گروه هفت کمتر است، با این حال، اعضای جدید علاوه بر تولید ناخالص ناخالص خام، سهم دیگری نیز به این بلوک اضافه می کنند. با اضافه شدن عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ایران، بریکس بیش از دو برابر سهم اعضای خود از تولید جهانی نفت را به ۴۳ درصد رساند. علاوه بر نفت، اضافه شدن آرژانتین به بریکس به طور قابل توجهی کل ذخایر لیتیوم این گروه را افزایش می دهد، که با ادامه رشد تولید باتری جهانی و پذیرش خودروهای الکتریکی، نقش کلیدی ای خواهد داشت.
از آنجایی که به نظر می رسد بریکس در حال ایجاد یک سیستم تجاری و مالی جایگزین است که مستقل از دلار آمریکا عمل می کند، افزودن کشورهایی با منابع طبیعی بیشتر ضروری است.
رشد اقتصادی آینده بریکس در مقابل کشورهای گروه هفت
در حالی که اعضای جدید بریکس در حال حاضر سهم زیادی در تولید ناخالص داخلی این بلوک ندارند، شایان ذکر است که بسیاری از تازه واردان شاهد رشد قابل توجهی در آینده خواهند بود. بسیاری از اعضای فعلی بریکس در حال حاضر دارای نرخ رشد واقعی (GDP) هستند که بالاتر از همتایان خود در گروه هفت است.
اعضای جدید بریکس مانند اتیوپی (۱,۱۷۰ درصد رشد تولید ناخالص داخلی پیش بینی شده تا سال ۲۰۵۰) و مصر (رشد تولید ناخالص داخلی ۶۳۵ درصد پیش بینی شده تا سال ۲۰۵۰) حتی نرخ رشد اقتصادی بالقوه بالاتری دارند که پتانسیل اقتصادی این بلوک را بیشتر افزایش می دهد.
پیشبینیهای گلدمن ساکس نشان میدهد که تا سال ۲۰۵۰، بریکس، حتی بدون اعضای جدید، از نظر تولید ناخالص داخلی گروه هفت پیشی خواهد گرفت. با توجه به اینکه بریکس قصد دارد اعضای بیشتری را اضافه کند، این گروه احتمالاً تولید ناخالص داخلی گروه هفت را در دهههای آینده تحت الشعاع قرار خواهد داد.
تا سال ١۴٠٨،سومین اقتصاد دنیا میشویم
تا ١۴١٢ هم اولین قدرت اقتصادی جهان میشویم
آینده بسیار خوبی در انتظار مردم ایران است
اگر بیعرضگی جمهوریاسلامی و سایر دولتهای فاسد منطقه و دخالتهای کشورهای غربی نبود ایران و کشورهای دیگه خاورمیانه به لطف منابع طبیعی و انسانی ارزشمندی که دارند میتونستند خیلی بالاتر از آمریکا و اروپا باشند. حیف که کشورهای غربی از صدها سال پیش اخلاقیات رو در رفتار با سایر کشورها در جهت منافع ملی خودشون نادیده گرفته و میگیرند. در گذشته با استعمار و اکنون با برافروختن آتش جنگ در منطقه و حمایت از حکومتهای تمامیت خواه.
اینایی که گفتی پشت ساندیسی که خوردی نوشته بود ؟
بله به لطف شما ها!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😂😂😆😆😂😂🤣🤣
میشه بفرمایید این اطلاعاتو از کجاتون درمیارین. تولید ناخالص داخلی روسیه تو بهترین حالت وقتی که گاز به اروپا صادر میکرد هیچ وقت ۱/۷تریلیون دلار نرسیده الان که دیگه خیلی خوب باشه ۱/۴تریلیون شاید باشه
تولید ناخالص داخلی ژاپن ۵.۱ تریلیون دلاره.
اگه از هر کدام اعضای گروه هفت ۳۰ در صد کم کنی به بریکس اضاف کنی احتمالا میتونی مساویشون کنی.
بریکس رقصی.. دست منه.. صاحب کهکشان.. درسته جهان نیاز دارد.. اگر پول من مبنا قرار بدهند. یعنی پول بریکس شود شاید قبول کنم دقیقا همه هم متوجه شدن که رو به بن بست میره جهان.. ولی.. انچه با بریکس جهان دنبالش می گرده همان حرف منه. همان ریال منه…. نفس بشری…….. جانان صاحب کل………
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟
گوگل ترانسلیت؟
منابع، ثروت ، قدرت ، جمعیت همه در شرق هست و تنها چیزی که غرب براش مونده تکنولوژیه اینده برای ماس
به نظر بنده، ایران پتانسیل آن را دارد که جز ۵ قدرت اقتصادی دنیا شود پشتکار، شجاعت و اخلاص مورد نیاز هستند مردم هم باید کمک کنند
دست منه… اره…. صاحب اسیا واروپاه… صاحب کل…. بحرف نشن.. برنامه میدم که نفله بشن.. گرفتار بشن… که گریه کنند… ها…. جانان کوروش.. صاحب کل….
ولی خدایی ۳۶۳ میلیارد دلار باز هم چیز زیادیه هر چند که ایران میتونست با اینهمه منابع طبیعی بیشتر باشه ولی اگه حساب کنیم چیزی حدود ۱۷ الی ۱۸ تریلیارد میشه خوب واقعا زیاده باز من موندم چجوری باز هم دولت کسر بودجه میاره مثلا امسال گفتن دولت ۶۰۰ تریلیون کسر بودجه داشته،عجیبه خدایی
میشه بفرمایید این اطلاعاتو از کجاتون درمیارین. تولید ناخالص داخلی روسیه تو بهترین حالت وقتی که گاز به اروپا صادر میکرد هیچ وقت ۱/۷تریلیون دلار نرسیده الان که دیگه خیلی خوب باشه ۱/۴تریلیون شاید باشه
تولید ناخالص داخلی ژاپن ۵.۱ تریلیون دلاره.
اگه از هر کدام اعضای گروه هفت ۳۰ در صد کم کنی به بریکس اضاف کنی احتمالا میتونی مساویشون کنی.
این سایت چقدر عرزشی داره
همتون دعوت منید، ساندیس