۵ مورد از ارزان ترین کشورهای آسیا برای زندگی

۵ مورد از ارزان ترین کشورهای آسیا برای زندگی

آسیا با جمعیت چشمگیر خود، پتانسیل قابل توجهی برای رشد اقتصادی دارد. منطقه آسیا و اقیانوسه حتی در بحبوحه چالش‌های ناشی از تغییر تقاضای جهانی از کالاها به خدمات و اجرای سیاست‌های پولی سختگیرانه، نقش مهمی در پیشبرد رشد جهانی ایفا می‌کند.

بر اساس گزارش چشم انداز اقتصادی منطقه ای صندوق بین المللی پول که در اکتبر ۲۰۲۳ منتشر شد، پیش‌بینی می‌شود که این منطقه در سال ۲۰۲۳ رشد ۴.۶ درصدی را تجربه کند که نشان می‌دهد نسبت به ۳.۹ درصد در سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است.

برای تعیین ارزان ترین کشورها برای زندگی در آسیا، از داده های منابعی مانند WiseVoter و LivingCost استفاده شده است. هزینه زندگی با در نظر گرفتن قیمت های آب و برق، غذا، اجاره، حمل و نقل و هزینه های مختلف زندگی در هر کشور محاسبه شده است. این عوامل در مجموع یک سبد مصرفی را با فرض سبک زندگی متوسط و مصرف متوسط تشکیل می‌دهند.

در ادامه با ۵ مورد از ارزان ترین کشورهای آسیا برای زندگی آشنا می‌شوید.

۱۰ مورد از ارزان ترین و در عین حال امن ترین شهرهای جهان برای زندگی

۵. هند

هزینه ماهانه زندگی: ۴۱۶ دلار

هند به عنوان یکی از بازیگر اصلی اقتصادی در آسیا شناخته می‌شود. عملکرد اقتصادی این کشور به دلیل جمعیت انبوه با چالش‌هایی مواجه است که منجر به مسائلی مانند فقر و دسترسی ناکافی به مراقبت‌های بهداشتی در مناطق روستایی می‌شود. با این حال، مرکز فناوری هند، تعداد زیادی از کسب و کارهای خارجی را جذب می‌کند.

۴. افغانستان

هزینه ماهانه زندگی: ۳۹۷ دلار

افغانستان، واقع در قلب جنوب آسیای مرکزی، یک کشور چند قومیتی و محصور در خشکی است که با چالش های طولانی منطقه ای مواجه بوده است. این کشور به دلیل ذخایر قابل توجهی از مواد معدنی مهم اقتصادی شناخته شده است. در دو سال گذشته، اقتصاد افغانستان ۲۵ درصد کوچکتر شده است.

۳. نپال

هزینه ماهانه زندگی: ۳۸۵ دلار

نپال کشوری کوهستانی است که در امتداد دامنه های جنوبی رشته کوه های هیمالیا قرار دارد. این کشور نسبتاً کوچک برای بیشتر فعالیت های اقتصادی خود به همسایگان بزرگ خود یعنی هند و چین متکی است. در سال مالی ۲۳، رشد تولید ناخالص داخلی واقعی نپال به ۱.۹ درصد کاهش یافته است.

۲. سریلانکا

هزینه ماهانه زندگی: ۳۱۶ دلار

سریلانکا که به دلیل شکل و موقعیت استراتژیک خود اغلب به عنوان «اشک هند» شناخته می‌شود، دارای تاریخی است که با ناآرامی های داخلی طولانی مدت در میان اقلیت های مختلف مشخص شده است. این کشور به دلیل صادرات چای و صنعت گردشگری قوی خود که از جنگل های سرسبز، تاریخ بودایی و آب و هوای ساحلی آن بهره می‌برد، شناخته شده است.

۱. پاکستان

هزینه ماهانه زندگی: ۲۹۴ دلار

پاکستان که بین هندِ در حال شکوفایی اقتصادی و افغانستان ِجنگ‌زده قرار دارد، تاریخ سیاسی پرآشوبی ناشی از درگیری بین قدرت‌های غیرنظامی و نظامی دارد. تخمین زده می‌شود که تولید ناخالص داخلی واقعی این کشور در سال مالی ۲۳ ۰.۶ درصد کاهش داشته باشد، در مقابل رشد قابل توجه ۶.۱ درصد در سال مالی ۲۲ و ۵.۸ درصد در سال مالی ۲۱.

در رده‌های ششم تا دهم ارزان ترین کشورهای آسیا به ترتیب کشورهای ترکیه با هزینه زندگی ماهانه ۴۲۸ دلار، قرقیزستان ۴۴۱ دلار، بنگلادش ۴۴۸ دلار، قزاقستان ۴۷۵ دلار و تاجیکستان ۴۹۱ دلار قرار دارند. ایران در میان ۱۵ کشور ارزان آسیا هم جایی ندارد.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۸ نظر

ورود

  • امیر. آذر ۲۰, ۱۴۰۲

    سلام من یک کارگرم کچندوقته سرگذرکاربهم نمیخوره به امام حسین دوتابچه دارم مستعجرم اجارم عقب افتاده به فاطمه زهراع خیلی مهتاجم زنم زانوش آب برداشته ندارم ببرمش دکتراگه مسلمونی میتونه کمکم کنه انسانیت کنید خدا عزیزانتو نگه داره واقعا کسی میتونه کمکم کنه
    ۶۱۰۴۳۳۷۴۴۶۵۸۰۴۴۹

  • ناشناس آذر ۲۱, ۱۴۰۲

    طرف بیاد ایران با ی دلار کل جمهوری اسلامی رو میتونه بخره ملت …نمیدونن چه میگذره تو دنیا

    • ناشناس۲۲ آذر ۲۱, ۱۴۰۲

      ببین این هزینه ها برا خود مردمه. وگرنه معلومه که طرف توریست با دلار بیاد اندازه یکسال درامد ما خرج میکنه. یه امار دیدم یه توریست غربی برا یه سفر ۲ هفته ایی معمولا ۱۰۰۰۰ دلار هزینه میکنه. درامد من سالی ۳۰۰ میلیون تومنه اونم با خر کاری بازار. ولی طرف غربیه فقط برا سفر ۵۰۰ میلیون هزینه میکنه.

      اما ایران برا خودمون کشور ارزونی نیست. ماهی ۸ میلیون اجاره میدم. ۲۰۰ رهن. ۱۰ میلیون هم هزینه های دیگه.
      ولی ما که دلار نداریم و در نمیاریم. الان معلم میشناسم ماهی ۸ میلیون کل درامدشه. شما بگو ۱۰ میلیون در ماه. معلم یه شغل سطح متوسط هست. و به همین دلیل خونه محل زندگی ماشین و تغذیه اشش هم باید تو سطح متوسطی باشه. ولی با ۱۰ میلیون درامد شما زندگی هم نمیتونی بکنی. ولی طرف زندگیشو با همین ۱۰ میلیون میگذرونه.

  • کورش آذر ۲۱, ۱۴۰۲

    تا کی در خرافات و خواب غفلت می‌مانید ظلم کش باید ظلم ببیند ما جزو ثروتمند ترین کشور های دنیا هستیم ولی گرفتار حاکمانی که مردم را به اسارت گرفتند و از تاریخ هم درس عبرت نمیگیرند

  • درویش آذر ۲۲, ۱۴۰۲

    پایه حقوق ایران حدود هشت مبلیون تومان است که با دلار پنجاه هزار تومان میشود ماهانه زیر دویست، ۲۰۰ ، دلاد پس در حقیقت ایران در رتبه اول فقیرترین کشورها قدار میگیرد باز هم مردم را عوام و نادان حساب کردید

  • درویش آذر ۲۲, ۱۴۰۲

    اگر هر کارگر ایرانی هم ماهانه چهارصد دلار وستمزد دریافت میکرد بازهم یکی از کشورهای مهم ثروتمند بود در ایران کسان و زنانی هستند که حقوق آنها زیر صد دلار است پس چرا این موارد را در روزنامها توضیح نمیدهید حتی افغانستان هم حقوقی برابر با دوبرابر ایران مبگیرند

  • درویش آذر ۲۲, ۱۴۰۲

    همسر بنده که‌‌برای کمک خرج هم کار خانه‌و بچه ها را انجام‌مبدهد و هم‌‌بیرون از خانه کار مکند ماهانه پنجاه دلار ،۵۰ ، دلار یعنی دومیلیون پانصد هزار تومان حقوق میگیرد ای کاش شرکتی صنعتی کاری بود که ماهانه ۴۰۰ دلار حقوق پرداخت میکرد به خدا دوازده ساعت تمام بدونه استراحت کار میکردم ایران را باید بزنید رتبه اول فقیرترین کسورها طبق چه معیاری ایران حتی جرئی از ۱۵ کشور هم نیست ؟ دروغ سال است؟

  • بهادر آذر ۲۲, ۱۴۰۲

    البته دوستان توجه داشته باشند میتونند به جنگل برند با چوب کلبه بسازند و با تیر و کمان شکار کنند پول هم ندن. البته جنگل‌های هند یا کوه های افغانستان . وسط کویر هم میشه ارزان زندگی کرد با خوردن هر جنبنده فقط مشکل آب هست اونم یه جوری باید پیدا کنی. این راهی که داریم میریم عاقبتش توی همین مایه هاست