پس از انتشار اخبار مربوط به ممنوعیت مدارس ژاپن در خصوص موی دم اسبی دختران در مدارس این کشور به خاطر تحریک آمیز بودن آن، روزنامه کیهان نوشت: بستن موی دختران به صورت دم اسبی در مدارس ژاپن به دلیل تحریک جنسی پسران ممنوع اعلام شده است. در همین حال عدهای در داخل کشور شریعت اسلام را به تمسخر و سرزنش میگرفتند که مگر کسی در قرن ۲۱ با مو تحریک میشود؟
البته دلیل اصلی ممنوعیت مدل موی دم اسبی نمایان شدن گردن و تحریک آمیز بودن آن است و جالب اینجاست که موی کوتاهی که گردن را نشان دهد، مشکلی ندارد.
یکی از معلمان دبیرستانهای ژاپن اعلام کرد، مدیر مدرسهی او خبر داده است که دختران حق ندارند موهای خود را مدل دم اسبی ببندند زیرا این کار موجب تحریک دانشآموزان پسر میشود. موتوکی سوجی یاما در این باره گفت: من طی ۱۱ سال گذشته در پنج مدرسه مختلف در استان شیزوئوکای ژاپن تدریس میکنم و تمامی آنها این مدل مو را ممنوع کردهاند.
مقررات سختگیرانهی ژاپن، معروف به بوراکو کوسوکو یا «قوانین سیاه»، ریشه در دهه ۱۸۷۰ دارد، زمانی که دولت ژاپن برای اولین بار یک سیستم آموزش منظم را ایجاد کرد. در آن زمان، قوانین مدرسه با هدف کاهش خشونت در مدارس بسیار محدود بود. با گذشت زمان، قوانین بین نسل ها و مدارس شروع به تغییر کردند، اما نتیجه ثابت است: همه یک شکل باشند.
ممنوعیت دم اسبی تنها دستورالعمل های سختگیرانه ای نیست که دانش آموزان برخی مدارس ژاپنی باید رعایت کنند. مدارس محدودیت های بیشتری مانند رنگ لباس زیر، رنگ جوراب، طول دامن و حتی شکل ابروها را اعمال می کنند.
یک نظرسنجی در سال ۲۰۲۰ نشان داد که در استان فوکوکا این کشور از هر ۱۰ مدرسه یک مدرسه ممنوعیت ها را رعایت می کند. والدین و دانش آموزان ژاپنی در ژوئن به قوانین لباس پوشیدن پوچ ابراز خشم کردند و دولت ژاپن را تحت فشار قرار دادند تا قوانین هیئت های آموزشی را بازبینی کند.
اما همه مدارس ژاپنی قوانین سختگیرانهی پوشش دانش آموزان را الزام نمی کنند. بسیاری از مدارس اخطارهایی را که از نظر قانونی الزام آور نیستند یا مجازاتی ندارند، نادیده می گیرند.
همه کشورهای دنیا (حتی آمریکا و اتحادیه اروپا) قوانینی تحت عنوان dress code رو که توسط یک سازمان (مدرسه، دانشگاه، شرکت تجاری و …) وضع شده باشه به رسمیت میشناسند. البته محدودیتهایی دارند که خیلی سختگیرانه یا تبعیضآمیز نباشه. خیلیها به اشتباه به حق آزادی پوشش استناد میکنند در حالیکه چنین حقی (چیزی مشابه با جق آزادی بیان) بطور عام وجود نداره. ممکنه در مناطق خاصی از یک کشور انتخاب پوشش (یا عدم پوشش) آزاد باشه ولی قطعا در همه جا این آزادی وجود نداره و درصورت عدم رعایت قوانین فرد بسته به شرایط ممکنه حتی به عنوان مجرم جنسی محکوم به زندان بشه.
چرا شما ارزشی جماعت آنقدر شعر تلاوت می کنید. یکی از خودتان امثال رائفی پور و غیره یک کلمه انگلیسی (dress code) تلاوت کرده شما هم توهم زدید که درست میگه. آصلا مطلب بالا رو کامل خواندی، آبمیوه خور؟
حالا معنی یک کلمه رو نمیدونی اشکالی نداره بپرس. هرچند بعید میدونم با این سطح درک و هوش چیزی متوجه بشی. خدا به اطرافیانت صبر بده. نگهداری از یک کمتوان ذهنی مثل تو باید واقعا کار سختی باشه 😥 خوبه باز این اینترنت رو در اختیارت گذاشتند که سرت گرم بشه. ضمنا رائفیپور هم از لحاظ ذهنی در همین سطح تو هست. فکر کنم بتونید دوستهای خوبی بشین باهم.
خوشم اومد امثال این مسعود و !!!! رو خوب قهوه ای کردی. روزیاتو رو به گند کشیدند با این گنده گ..یاشون. خیال میکنند اگر به بقیه بگن ارزشی حرف اونها رو بی اعتبار کردند. نمیدونند کامنتهاشون چقدر مثل چرندیات همین رائفی پور مسخره و احمقانه است.
مردم به شماها میگن عرررزشی نه ارزشی😆 دلیلش هم مشخصه😆
@ به شما هم میگن روش 💩 فکر دلیلش هم مشخصه 😂
چون ذات اینها برده وار زندگی کردن و بله قربان گفتن هست
فکر کردن سخته، فهمیدن عذاب آوره، مطالعه و آزاد اندیشی وجدان رو قلقلک میده
پس این عده کورکورانه تقلید و تکرار میکنن و دیگران بجای اونها فکر میکنن
انسان رو تک بعدی میبینن و ذهن پرسشگر بشری رو درک نمیکنن