کاشت مو به روش میکروگرافت چیست و هزینه اش چقدر است؟

کاشت مو به روش میکروگرافت چیست و هزینه اش چقدر است؟

یکی از پرطرفدارترین روش‌های کاشت مو، کاشت به روش میکروگرافت است که به دلیل مزایای فوق العاده‌ای مثل عوارض کم، تراکم بالا و بازدهی مناسب در بین زیباجویان از محبوبیت زیادی برخوردار است. در این محتوا به سوالات شما در مورد کاشت مو میکروگرافت پاسخ می‌دهیم.

در این روش از تجهیزات پیشرفته‌ای استفاده می‌شود که امکان پیوند فولیکول‌ها با تراکم و سرعت بالا را فراهم می‌کند. از این رو بسیاری از افرادی که به کلینیک کاشت مو مراجعه می‌کنند، تقاضا دارند که از روش میکروگرافت برای آنها استفاده شود. اما قبل از هر چیز می‌بایست با نحوه انجام، مزایا، محدودیتها و ویژگی‌های این روش آشنا شویم.

کاشت مو به روش میکروگرافت چیست؟

کاشت مو به روش میکروگرافت یک تکنیک پیشرفته از روش‌های کاشت فولیکولار یا مجزا است که با ارتقا تجهیزات و تکنیک‌ها عرضه شده است. علت نامگذاری این روش،‌ استفاده از ابزارها، تجهیزات و دستگاه‌های ظریف‌تر و دقیق‌تری است که برش‌های ریزتری ایجاد می‌کنند و جراحت کمتری دارند. بنابراین کاشت مو میکروگرافت به درد و ناراحتی کمتر و همچنین باقی نماندن جای اسکار معروف است؛ چرا که کمترین آسیب را به بافت‌ها وارد می‌کند.

در تکنیک میکروگرافت تا جای ممکن کمتر از دست استفاده می‌شود و به جای آن تجهیزات پیشرفته برقی به کار می‌رود؛‌ به همین دلیل احتمال خطای انسانی در آن کمتر است. علاوه بر این، سرعت پایین که در سایر روش‌های مدرن متداول بود با استفاده از این دستگاه‌ها برطرف شده است. در این تکنیک فولیکول‌ها به وسیله دستگاه مخصوص برداشته می‌شوند و به وسیله ابزار دیگر داخل ناحیه طاسی قرار می‌گیرد. استفاده از میکرو موتورهای کوچک، هولدرهای دقیق و … باعث می‌شود گرافت‌های سالم بیشتری برداشت شده و در سلامت کامل کاشته شوند.

کاندید مناسب روش میکروگرافت

می‌توان گفت که تمام افرادی که دارای ریزش مو هستند و می‌توانند از کاشت مو بهره ببرند، کاندیدای مناسبی برای تکنیک میکروگرافت هستند. تمام افرادی که الگوی ریزش مو زنانه یا مردانه دارند (آلوپسی آندروژنیک) می‌توانند از این روش استفاده کنند. همچنین کسانی که دچار کم پشتی مو در نواحی‌ای مثل وسط سر یا شقیقه‌ها شده‌اند می‌توانند از این روش بهره ببرند. اما برخی افراد نتیجه بهتری از کاشت مو دریافت می‌کنند:

  • افرادی که انتظارات واقع بینانه‌ای از کاشت مو دارند
  • افرادی که بانک موی کافی برای برداشت فولیکول‌ها را دارند
  • افرادی که قبلا از روش دیگری برای کاشت مو استفاده نکرده‌اند
  • افرادی که توانایی رعایت مراقبت‌های بعد از عمل را دارند

توجه داشته باشید که قبل از انجام کاشت مو می‌بایست الگوی ریزش موها تثبیت شده و ریزش مو درمان شود. بنابراین معمولا توصیه می‌شود افراد بعد از ۲۵ سالگی برای استفاده از این روش اقدام کنند.

مراحل روش میکروگرافت

کاشت مو به روش میکروگرافت از نظر نحوه انجام و مراحل تفاوت چندانی با روش‌های مدرن ندارد اما از نظر تکنیک‌ها و تجهیزاتی که در آن به کار می‌رود متفاوت است. در ادامه مراحل کاشت مو به این روش را به صورت خلاصه بررسی می‌کنیم:

جلسه مشاوره و آمادگی

در این جلسه به پزشک متخصص کاشت مو مراجعه می‌کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه انجام کاشت مو و شرایط خود به دست آورید. پزشک با معاینات و بررسی‌هایی که از وضعیت پوست، مو و آزمایشات شما انجام می‌دهد، بهترین تصمیم را در رابطه با کاشت مو اتخاذ می‌کند. همچنین پزشک در صورت لزوم مراقبت‌هایی که لازم است جهت به دست آوردن آمادگی قبل از عمل رعایت کنید را به شما توصیه می‌کند.

استخراج فولیکول‌های مو

در این مرحله ابتدا موهای سر فرد تراشیده می‌شود تا امکان برداشت و کاشت فولیکول‌ها وجود داشته باشد. سپس ناحیه بانک مو با استفاده از دستگاه‌های مخصوص بدون سوزن بی حس می‌شود تا حین برداشت فولیکول‌ها دردی احساس نکنید. در این مرحله از میکرو مته‌های کوچکی با قطر کمتر از ۱ میلی متر استفاده می‌شود که اطراف فولیکول قرار می‌گیرد و با کمترین میزان آسیب آن را خارج می‌کنند. استفاده از میکروموتور مدت زمان استخراج مجزای فولیکول‌ها را به طور قابل توجهی کاهش داده و منجر به حفظ بیشتر سلامت گرافت‌ها می‌شود.

آماده سازی و نگهداری گرافت‌ها

در این روش گرافت‌های استخراج شده بلافاصله توسط تکنسین اتاق عمل داخل مایع مخصوصی گذاشته می‌شوند تا از خشکی و آسیب به آنها در خارج از بدن جلوگیری شود. هر چقدر گرافت‌ها در این مرحله با دقت بیشتری جداسازی و نگهداری شوند، کیفیت آنها افزایش یافته و تراکم کاشت مو بهبود می‌یابد.

کاشت گرافت‌ها

در این مرحله نیز پوست ناحیه گیرنده بی حس و ضد عفونی می‌شود و بعد فرایند اصلی یعنی پیوند گرافت‌ها آغاز می‌شود. ابتدا فولیکول‌ها داخل هولدرهای اتوماتیک قرار می‌گیرند تا بدون دخالت دست کاشته شوند. سپس هولدرها با ایجاد کانال‌های بسیار کوچک در پوست، گرافت‌ها را در کانال قرار می‌دهند. کاشت گرافت‌ها با فاصله کم، تراکم بالا و خط رویش طبیعی انجام می‌شود تا نتایج آن به بهترین نحو مشاهده شود.

مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت مو به روش میکروگرافت یک تکنیک کم تهاجمی و غیر جراحی محسوب می‌شود که توانسته تحول قابل توجهی در نتایج کاشت مو و دوره نقاهت آن به وجود آورد. از مهم‌ترین مزایای این تکنیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در این روش هیچ برشی در سر ایجاد نمی‌شود و هیچگونه اسکار یا جای زخمی در سر باقی نمی‌ماند.
  • از میکروموتورهای دقیق و ایمپلنترهای سایز میکرو به منظور وارد کردن حداقل آسیب استفاده می‌شود.
  • به دلیل امکان برداشت بیشتر و دقیق فولیکول‌های بانک مو، تراکم حاصل تا ۲ برابر افزایش می‌یابد.
  • دوره نقاهت آن بسیار کوتاه‌تر و آسان‌تر از روش‌های قبلی است.
  • نتایج حاصل از کاشت مو سریع‌تر قابل مشاهده است و فولیکول‌ها زودتر رویش پیدا می‌کنند.
  • احتمال نکروز و کبودی در پوست از بین رفته است.
  • عوارض و خطرات به طور قابل توجهی کاهش یافته‌اند.
  • کاشت مو سریع‌تر انجام می‌شود و اغلب نیازی به حضور در دو جلسه نیست.

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت

از آنجایی که این تکنیک نسبت به بسیاری از روش‌ها جدیدتر است و مزایای بیشتری به همراه دارد،‌ بسیاری تصور می‌کنند هزینه بالایی نیز دارد. با این حال باید توجه داشته باشید که هزینه کاشت مو با این روش نسبت به مزایای فوق العاده آن مقرون به صرفه است و تفاوت خاصی با سایر روش‌ها ندارد.

عواملی مثل میزان ریزش مو، تعداد گرافت‌های مورد نیاز، بانک مو در دسترس که اغلب شخصی هستند، تاثیر بیشتری روی هزینه کاشت مو می‌گذارند. همچنین برخی موارد مثل تخصص پزشک، تجهیزات مورد استفاده و امکانات کلینیک می‌تواند بر هزینه کاشت مو تاثیرگذار باشد.

برای اطلاع دقیق از هزینه کاشت مو میکروگرافت بهتر است در جلسه مشاوره با پزشک شرکت کنید تا بعد از بررسی‌های لازم میزان دقیق هزینه برآورد شود.

عوارض کاشت مو

کاشت مو به روش میکروگرافت نیز مثل هر تکنیک زیبایی دیگری با عوارض و محدودیت‌های خاص خود همراه است. به همین دلیل برخی افراد که بیماری‌های خاص یا غیر قابل کنترل دارند نمی‌توانند از این روش استفاده کنند. از مهم‌ترین عوارض این تکنیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • واکنش آلرژیک (حساسیت) به داروهای بی حسی که باعث قرمزی یا بی حسی چند روزه در ناحیه برداشت و کاشت می‌شود
  • نمایان شدن نقاط قرمز و صورتی در ناحیه گیرنده به دلیل التهاب ناشی از کاشت گرافت‌ها
  • پوسته پوسته شدن و خارش کف سر
  • تورم در پیشانی و سر
  • احتمال بروز عفونت فولیکول‌ها (فولیکولیت) در ناحیه کاشت

توجه داشته باشید که این عوارض بسیار محدود و موقت هستند و بروز آنها اگرچه قطعی نیست اما طبیعی است. به این منظور توصیه می‌شود مراقبت‌های بعد از کاشت مو را جدی بگیرید و از دستکاری موها بدون مشورت پزشک خودداری کنید تا نتیجه مطلوب را از کاشت مو میکروگرافت دریافت کنید.

منبع: khabaronline
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود