صحبت‌های اسکندر کوتی گزارشگر و مجری پیشکسوت درباره دلایل ترک تلویزیون + ویدیو

صحبت‌های اسکندر کوتی گزارشگر و مجری پیشکسوت درباره دلایل ترک تلویزیون + ویدیو

دهه شصتی‌ها با صدای اسکندر کوتی آشنا هستند. گزارشگری که با هیجان بالایی فوتبال را گزارش می‌کرد. اسکندر کوتی در بازی معروف دو تیم ایران و عربستان در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه که در ورزشگاه آزادی برگزار شد پس از اعلام ضربه پنالتی به سود ایران با خطا روی علیرضا منصوریان با گفتن چندین باره الله اکبر موجب شگفتی بینندگان شد.

اسکندر کوتی

او در حاشیه جشنواره فیلم فجر به گفتگو با خبرفوری پرداخت و گفت: بعد از بازنشستگی در سال ۷۹ از عرصه گزارشگری و مجری‌گری در سال ۷۹ به طور مجدد تا سال ۸۵ در رسانه ملی به عنوان تهیه کننده مشغول فعالیت بودم.

اسکندر کوتی

او درباره جدایی از سیما توضیح داد: به مرور از کار در تلویزیون خسته شدم و عمده‌ترین علت این خستگی به عدم همکاری به موقع تلویزیون و پرداختی های لازم جهت ساخت برنامه‌ باز می‌گردد.

اسکندر کوتی

وی ادامه داد: البته ناگفته نماند بالا رفتن سن و کم شدن صبر و حوصله مزید بر علت شد تا علی رغم عشق و علاقه که به کار در تلویزیون و عرصه گزارشگری داشتم عطای کار در رسانه ملی را به لقایش ببخشم و برای ادامه فعالیت به رادیو بپیوندم .

اسکندر کوتی

وی افزود: هم اکنون با وجود سن و سال بالایی که دارم اما همچنان توان گزارشگری در وجود من جریان دارد به گونه‌ای که بخش مربوط به گزارشگری فیلم سینمایی پرویز خان به بنده سپرده شد و من به واسطه این کار فرصتی یافتم که بتوانم عملکرد خود را در حوزه گزارشگری به طور مجدد محک بزنم .

اسکندر کوتی

کوتی که یکی از گزارشگران پیشکسوت و مردمی رسانه ملی بود، ادامه داد: بنده سال‌ها فوتبال بازی کرده ام و با این عرصه به خوبی آشنا هستم و درک کاملی از حس و حال فوتبال، فضای آن و اهمیت دقایق ۶۰ و ۷۰ این ورزش داشته و دارم و در کل سال‌ها با توپ روزگار سپری کرده ام .

تهیه کننده برنامه جنگ فوتبال آسیا که سال‌ها پیش جمعه‌ها از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رفت ادامه داد: بنده موفق شدم حدود ۳۰۰ برنامه فوتبالی را در بستر جنگ فوتبال آسیا روی آنتن ببرم از این رو به جرات می‌توانم بگویم این برنامه طی دوره پخش مخاطبان زیادی را با خود همراه کرد.

اسکندر کوتی

کوتی اظهارداشت: در کل فیلم‌های مربوط به فوتبال را از سنگاپور برای استفاده در برنامه جنگ آسیا در اختیار ما می‌گذاشتند البته گاهی بنده خود به شخصه در جلسات فوتبالی آسیا شرکت می‌کردم و آنها بر این موضوع اعتراض داشتند که کشورهای آسیایی همچون کره و ژاپن، فوتبال‌های هند و یا فوتبال کشورهای ضعیف را پخش نمی‌کند پس چطور است که ایران و به ویژه برنامه جنگ آسیا دست رد به پخش بازی‌های کشورهای مختلف نمی‌زند.

وی خاطرنشان کرد: در جواب بارها گفته ام از آن جهت که به نظرم مخاطبان باید حداقل از وضعیت فوتبال آسیا باخبر باشند از این رو سعی کرده ام همه بازی های فوتبال را به نوبه خود و در حد بضاعت در برنامه جنگ آسیا پخش کنم.

اسکندر کوتی

او درباره عادل فردوسی پور و جدایی‌اش از تلویزیون هم گفت: عادل فردوسی پور یکی از جوانان مستعد و خوب بوده و هست که با ورودش به عرصه گزارشگری فوتبال به نوبه خود خدمات زیادی را پیرامون ورزش فوتبال، گزارشگری فوتبال و حتی اجرای چنین برنامه هایی انجام داد. به هرحال او نیروی خوبی برای رسانه ملی بود که مسئولین صداوسیما برای عدم حضورش بیشتر و بهتر می توانند پاسخگو باشند چرا که جای او که سرشار از توانایی واستعداد و آگاهی بود و از صدای خوبی در عرصه گزارشگری بهره مند بود واقعا خالی است به گونه ای که هنوز کسی نتوانسته همچون او در رسانه ملی ظاهر شود.

اسکندر کوتی

کوتی که با بازی در نقش شهید مفتح در سریال معمای شاه ساخته محمدرضا ورزی تجربه نقش آفرینی را نیز در کارنامه کاری خود ثبت کرده در این باره افزود: از آنجا که محمدرضا ورزی کارگردان این سریال از دوستانم هستند پیشنهاد این نقش را به من دادند و پس از گریم های لازم به این نتیجه رسیدند که بنده می توانم گزینه مناسبی برای بازی در نقش شهید مفتح باشم و اینگونه بود که پایم به عرصه بازیگری نیز باز شد البته از آنجا که بازیگری کار سخت و پرچالش است دیگر آن را ادامه نخواهم داد.

اسکندر کوتی

گفتنی است اسکندر کوتی اولین گزارشگری بود که خبر آزادسازی خرمشهر را برای مردم جنوب کشور مخابره نمود.

دیجیاتو
بدون نظر

ورود