ساده ترین راه برای تضمین قرار عاشقانه دوم و ادامه‌دار شدن رابطه

ساده ترین راه برای تضمین قرار عاشقانه دوم و ادامه‌دار شدن رابطه

وحشت از آماده شدن برای اولین قرار عاشقانه می‌تواند توان‌فرسا باشد، به‌ویژه اگر طرف مقابل کسی باشد که واقعاً از او خوشتان می‌آید. فشار عصبی باعث می‌شود بعضی اوقات حرف‌های احمقانه بزنیم و اوضاع را به هم بریزیم.

خوشبختانه متخصصان معتقدند که دیگر می‌دانند در قرار اول باید چه بگوییم و چطور رفتار کنیم که کار به قرار دوم بکشد.

مطالعات روان‌شناسان دانشگاه جرج میسون ویرجینیا آمریکا نشان می‌دهد که یک ویژگی خاص وجود دارد که در ایجاد ارتباط عاشقانه مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند: «کنجکاوی»

یک راهکار ساده برای اینکه کار به قرار عاشقانه دوم بکشد

به باور آنها افرادی که سوالات بیشتری می‌پرسند، به‌ویژه پرسش‌های مرتبط و تکمیلی، بیشتر مورد پسند هم‌صحبت خود قرار می‌گیرند.

به‌طور خاص، افرادی که در طول قرار آشنایی خود سوالات تکمیلی می‌پرسند (به این معنی که سعی دارند با پرسیدن سوالات بعدی اطلاعات خود را تکمیل کنند)، احتمال بیشتری دارد که با طرف مقابل برای قرار دوم به توافق برسند.

روانشناسان معتقدند که هرچه بیشتر در مورد یکدیگر اطلاعات به دست بیاورید، می‌خواهید بیشتر بدانید و این به ایجاد صمیمیت بیشتر و ارتباط گرفتن کمک می‌کند.

یک راهکار ساده برای اینکه کار به قرار عاشقانه دوم بکشد

و مطالعاتی که شامل مصاحبه با کسانی بود که پای ثابت قرار گذاشتن بوده‌اند نشان داده است که پرسیدن سوالات روشن‌گرانه اغلب به عنوان مهم‌ترین رفتار در شکل‌گیری و پیش رفتن رابطه تلقی می‌شود.

با این حال تنها پرسیدن سوالات خوب کافی نیست. متخصصان می‌گویند که باید نوع خاصی از گوش دادن را هم تمرین کنید.

یک راهکار ساده برای اینکه کار به قرار عاشقانه دوم بکشد

وقتی سوالی می‌پرسید، لازم است گوش دهید و واکنش‌های «گوش دادن فعالانه» را از خود نشان دهید؛ تماس چشمی برقرار کنید، سر تکان دهید، با کلام تایید کنید، یا در مورد چیزی که شخص گفته سوالات تکمیلی بپرسید.

تحقیقات نشان می‌دهد که کسانی که این نوع پاسخ‌ها را دریافت می‌کنند بیشتر احساس درک شدن می‌کنند و از مکالمه رضایت بیشتری دارند و درنهایت بیشتر جذب طرف مقابل می‌شوند.

یک راهکار ساده برای اینکه کار به قرار عاشقانه دوم بکشد

اما در مورد کارهایی که نباید در قرار اول انجام داد چطور؟

توصیه روانشناسان این است که «خودشیفته محاوره‌ای» نباشید؛ یعنی کسی که اغلب بدون توجه به نظرات دیگران مکالمه را به دست می‌گیرد.

برای برخی افراد گفتگوکردن تنها حول محور نمایش دانش و مهارت خود، نگه داشتن صحنه از طریق داستان‌گویی، شوخی، یا منتقل کردن اطلاعات است و نه کشف ارتباط.

یک «نه» بزرگ دیگر بازجویی است. به عبارت دیگر بدون گوش دادن یا دنبال کردن حرف‌های طرف مقابل، یکی پس از دیگری سوال نپرسید.

درنهایت، مواظب سکوت‌ها باشید. بی‌جواب گذاشتن موضوعات مطرح‌شده با نپرسیدن سوال، بازخورد بسیار کم یا بی‌علاقه و بی‌حوصله نشان دادن توصیه نمی‌شود.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود