وقتی به یک رولزرویس برقی فکر می کنید، احتمالاً اسپکتر جدید همان چیزی است که به ذهنتان می رسد. این خودرو یک کوپه لوکس برای دهه ۲۰۲۰ است که بیش از ۵۸۰ اسب بخار قدرت دارد و از یک جفت موتور الکتریکی، استایلینگ فوق العاده و آن حس شناور و قایقرانی بهره می برد که باعث می شود این خودرو شاسی بلند تجربه رانندگی بی نظیری داشته باشد. چیزی که احتمالاً به ذهن خطور نمی کند، رولزرویس Phantom II است؛ خودرویی متعلق به اواخر دهه ۱۹۲۰. فانتوم ۲ در زمانی ساخته شد که سیگار کشیدن برای شما خوب بود، زغال سنگ خانه شما را گرم می کرد و تنها ۱۵ ایالت از شما می خواستند که قبل از دریافت گواهی نامه رانندگی، نوعی تست راننندگی بدهید.
کم تر از ۱,۷۰۰ دستگاه رولزرویس فانتوم II در طول ۶ سال تولید این خودرو مونتاژ شد و همه آن ها نتوانسته اند پس از این ۹۶ سال جان سالم به در ببرند. با این حال، یکی از آن ها در اختیار جیسون موموآ، بازیگر سریال بازی تاج و تخت قرار دارد. بازیگری که نقش آکوامن را بازی می کرد، موفق شد رولزرویس کلاسیک خود را تبدیل الکتریکی کامل به قرن بیست و یکم بیاورد. اما در حالی که ممکن است پیشرانه تغییر کرده باشد، بسیاری از ویژگی های کلاسیک فانتوم ۲ هنوز هم در این خودروی قدیمی وجود دارد.
جیسون موموآ ، هنرپیشه و دوست دار خودرو، به تازگی رولزرویس فانتوم ۲ مدل ۱۹۲۹ خود را به ماشینی الکتریکی تبدیل کرده است. با این حال او خودش کار اصلاح را انجام نداد. در عوض او به شرکت انگلیسی الکتروژنیک روی آورد که یک راه حل سفارشی برای فانتوم او توسعه داد.
موتور اصلی فانتوم، یک موتور ۷.۷ لیتری درون سوز با قدرت ۴۰ تا ۵۰ اسب بخار بود و گیربکس ۴ سرعته دستی اورجینال با یک موتور الکتریکی با یک گیربکس تک سرعته معمولی جایگزین شده است. موتور الکتریکی ۲۰۱ اسب بخار قدرت تولید می کند و انرژی خود را از یک باتری ۹۳ کیلووات ساعتی که در ساختار موجود خودرو قرار دارد، می گیرد.
یک چیز در رولزرویس موموآ دست نخورده باقی مانده است
رولز رویس به خاطر خیلی از چیزها مشهور است، اما عدم تولید صدا یکی از مشهورترین ویژگی های آن ها است. در حالی که ساکت بودن موتورهای الکتریکی امری بدیهی است و قرار دادن عایق کافی در محفظه موتور برای ساکت کردن یک پیشرانه ۶ سیلندر یا V – ۱۲ غول پیکر مسلماً قابل توجه است، جالب است بدانید که فانتوم آقای آکوامن به همان اندازه که نامش نشان می دهد، بی صدا است.
این موتورهای الکتریکی همچنین به این مدل کلاسیک قدرتی برابر با ۲۰۱ اسب بخار می دهند که بیش از چهار برابر موتور اصلی ۹۶ ساله آن است. این تبدیل با سه حالت رانندگی همراه است، هرچند حالت “اسپرت” برای خودرویی که در سال ۱۹۲۹ با چرخ های بسیار باریک ساخته شده، انتخاب عجیبی است و جالب است که ببینیم لاستیک محدود چگونه به یک موتور نسبتاً قدرتمند با واکنش سوپاپی تهاجمی پاسخ خواهد داد.
در مورد برد، برآورد تقریبی فعلی ۲۴۰ کیلومتر است. اگرچه برد موتور الکتریکی می تواند با چیزهایی مانند میزان وزنی که یک خودرو حمل می کند، سطحی که بر روی آن حرکت می کند و حتی چگالی هوایی که در آن حرکت می کند، بسیار متفاوت باشد.
سایر ویژگی های اصلی حفظ شده اند
با اینکه این خودرو پیشرانه ای بسیار مدرن دارد، اما بیشتر ویژگی های آن یا حفظ شده اند یا برای کار با موتور جدید و در عین حال اصیل سازگار شده اند. رولز رویس ها هنوز هم به خاطر ویژگی های سفارشی و اجزای دست ساز خود معروف است، اما به هر حال در گذشته، تمام خودروها با دست ساخته می شدند. فانتوم ۲ مدل ۱۹۲۹ نیز از این قاعده مستثنی نیست و از بدنه بسیار زیبایی بهره می برد که توسط شرکت HJ Mulliner & Co انجام شده است. به نظر می رسد که نسخه موموآ نیز تقریباً از لحاظ بدنه دست نخورده زیرا نیازی به این کار نبوده است. تنها کاری که آن ها واقعا انجام داده اند، اضافه کردن یک جعبه صوتی به شکل یک سیستم صوتی است که در زیر قاب محافظ دوران ممنوعیت فروش مشروبات الکلی قرار گرفته است.
.
به به این ماشینای کلاسیک رو وقتی تو جاده ببینی خاطره میشه واست چه برسه خودت برونیشون .