نتایج قرعه کشی سالانه گرین کارت امریکا موسوم به لاتاری شب گذشته اعلام شد. از آنجایی که شرکت در لاتاری گرین کارت امریکا رایگان است، هر سال افراد زیادی شانس خود برای مهاجرت به این کشور را با ثبت نام در لاتاری کارت سبز امتحان میکنند.
نتایج لاتاری ۲۰۲۵ که مهر و آبان ۱۴۰۲ ثبت نام آن انجام شد، دیروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد. نتایج لاتاری عموما در حدود شش ماه پس از تاریخ ثبت نام اعلام میشود و تا حدود یک سال بعد قابل دسترسی است. گفتنی است نتایج این دوره تا روز ۹ مهر ۱۴۰۴ در دسترس خواهد بود و پس از آن پرونده برندگان این دوره لاتاری به صورت کامل بسته میشود.
اگر شما هم یکی از کسانی هستید که سال گذشته در لاتاری امریکا شرکت کردید، برای مشاهده جواب این قرعه کشی و چک کردن وضعیت خود کافی است به سایت dvprogram.state.gov مراجعه کرده و با وارد کردن کد پیگیری که پس از ثبت نام دریافت کردهاید، نام خانوادگی با حروف لاتین و سال تولد میلادی تان ببینید که آیا یکی از برندگان خوش شانس امسال بودهاید یا نه.
نحوه چک کردن نتایج لاتاری (آموزش تصویری)
در این قسمت آموزش تصویری و گام به گام نحوه چک کردن نتایج لاتاری را ارائه خواهیم کرد.
مرحله اول: مراجعه به سایت رسمی اعلام نتایج لاتاری
در تاریخ اعلام نتایج لاتاری به سایت رسمی اعلام نتایج لاتاری آمریکا مراجعه کنید. در این سایت با صفحه زیر روبرو خواهید شد.
بر روی دکمه آبی رنگ Check Status کلیک کنید و وارد صفحه زیر شوید.
در این صفحه بر روی دکمه آبی رنگ Continue کلیک کنید و وارد فرم ثبت اطلاعات شوید.
مرحله دوم: تکمیل فرم اطلاعات برای چک کردن نتیجه لاتاری
در بخش یک این صفحه که با عنوان Confirmation number مشخص شده است، باید کد ۱۶ رقمی Confirmation number خود را وارد کنید. این کد را میتوانید بر روی صفحه رسید ثبت نام خود در لاتاری پیدا کنید.
در بخش دوم این صفحه که با عنوان Last/Family Name مشخص شده است، باید نام خانوادگی خود را به انگلیسی وارد کنید. دقت کنید که در این بخش فقط باید فامیلی خود را وارد کنید و از نوشتن نام خود در این مستطیل خودداری کنید. همچنین شما باید نام خانوادگی خود را مطابق با اطلاعات وارد شده در زمان ثبت نام وارد کنید.
در بخش سوم این صفحه که با عنوان Year of Brith مشخص شده است، باید سال تولد خود را به میلادی وارد کنید. دقت کنید که در این بخش فقط سال تولد خود را وارد کنید (به عنوان مثال ۱۹۹۳) و از وارد کردن روز و ماه تولد خودداری کنید.
بخش چهارم را نیز قبلا در تمام فرم های اینترنتی دیدهاید و باید اعداد و حروف نشان داده شده در تصویر را درون کادر زیر آن بنویسید.
پس از وارد کردن تمام اطلاعات خواسته شده بر روی گزینه Submit کلیک کنید، تا وارد صفحه اعلام نتایج لاتاری شوید. در صورتی که بعد از زدن این دکمه با پیغام Session time out مواجه شدید، مجددا تمام مراحل را تکرار کنید تا وارد صفحه اعلام نتیجه شوید.
در صورتی اطلاعات خواسته شده در این صفحه را به اشتباه وارد کنید، با پیغام زیر مواجه خواهید شد:
در صورتی که با صفحه بالا و پیام های اخطاری همچون The information entered is not valid روبهرو شدید یکی از گزینههای زیر اتفاق افتاده است:
- ممکن است در هنگام وارد کردن حرف O و عدد ۰ یا حرف I و عدد ۱ و … مرتکب اشتباه تایپی شده باشید.
- امکان دارد، اطلاعات اشتباهی را در فرم تکمیل کرده باشید. (به طور مثال به جای فامیلی خود، نام کوچک خود را وارد کردهاید.)
جواب مثبت و منفی لاتاری چگونه است؟
در صورتی که از برندگان خوش شانس لاتاری باشید با پیامی مشابه تصویر زیر روبهرو خواهید شد:
و اگر شانس با شما یار نبوده و در لاتاری جواب منفی گرفته باشید این پیام را میبینید:
کیس نامبر برنده لاتاری چیست؟
هنگامی که یک برنده لاتاری نتیجه خود را بررسی میکند، در انتهای اطلاعیه برنده شدن خود، میتواند کیس نامبر را مشاهده کند. در تصویر زیر میتوانید محل کیس نامبر را در صفحه برندگان لاتاری مشاهده کنید.
شماره پرونده یا CASE NUMBER برندگان لاتاری شامل یک رشته ۱۴ کاراکتری از اعداد و حروف است که وضعیت پرونده برندگان لاتاری را مشخص میکند. به طور مثال کیس نامبر ۲۰۲۴AS00001212 نشان دهنده این است که شما برنده لاتاری ۲۰۲۴ هستید و حروف AS نیز نشان میدهد که از بین شرکت کنندگان در آسیا انتخاب شدهاید.
در واقع اگر بخواهیم سادهتر بگوییم، چهار رقم اول کیس نامبر مشخص میکند که شما برنده چه سالی هستید. دو حرف بعد از آن نیز نشان دهنده محل تولد برنده لاتاری است. حروف AS به معنی منطقه آسیا و حرف های اختصاری کلمه انگلیسی Asia میباشد.
ارقام آخر کیس نامبر بسیار مهم هستند، چرا که نشاندهنده این هستند که کیس مورد نظر چندمین درخواستی است که به صورت تصادفی توسط کامپیوتر انتخاب شده است (در مثال بالا، این پرونده ۱۲۱۲ امین، مورد انتخاب شده از آسیا میباشد).
این رقمهای آخر، شماره کیس برنده لاتاری نامیده میشود و به شما نشان میدهد که قبل از شما چند نفر از آسیا انتخاب شدهاند. شما بر اساس این شماره برای مصاحبه ویزا در سفارت آمریکا دعوت میشوید. هر چه این عدد به یک نزدیک باشد، اصطلاحا گفته میشود که کیس نامبر پایین دارید و زودتر به مصاحبه دعوت میشوید. در نتیجه زودتر از بقیه ویزای لاتاری خود را دریافت خواهید کرد.
اولویت برندگان لاتاری گرین کارت در دریافت ویزا
همانطور که گفتیم اولویت دریافت ویزا برای برندگان لاتاری، به شماره کیس برنده لاتاری بستگی دارد. هر چه شماره کیس شما پایینتر باشد، برنده خوش شانستری محسوب میشوید، چرا که فرآیند دریافت ویزای لاتاری شما سریعتر شروع خواهد شد و در نتیجه باید زودتر از بقیه، مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری و تکمیل فرم برندگان لاتاری ( DS-260 ) را شروع کنید.
چهار ماه پس از اعلام نتایج لاتاری و از ماه اکتبر، روند رسیدگی به پرونده برندگان لاتاری شروع میشود. وزارت امور خارجه آمریکا در مجله ویزای خود که ویزا بولتن نام دارد، هر ماه کارنتی کیس نامبرهای برندگان لاتاری را اعلام میکند.
کارنت شدن کیس نامبر شما به این معنی است، که در آن ماه میتوانید منتظر نامه دعوت به مصاحبه برندگان لاتاری باشید.
اقدامات لازم بعد از اعلام نتایج لاتاری
از آنجایی که با اعلام نتایج لاتاری از سوی وزارت امور خارجه امریکا یا اداره مهاجرت پیامی برای شما فرستاده نمیشود، لازم است خود برای استعلام نتیجه به سایت اعلام نتایج مراجعه کنید. در صورت برنده شدن مراجعه و اطلاع به موقع از آن از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا برندگانی که مدارک خود را به موقع ارسال کنند، شانس بالاتری در دریافت ویزای امریکا خواهند داشت.
لازم به ذکر است که زمان مصاحبه لاتاری، برای برندگان آن دو سال بعد از زمان اعلام نتایج لاتاری خواهد بود.
ایالات متحده هر سال از میان خیل ثبت نام کنندگان، بیش از ۵۰ هزار نفر از دهها کشور را به عنوان برنده لاتاری گرین کارت انتخاب میکند که این افراد پس از پر کردن فرمهای مربوط، طی کردن فرآیندهای اداری، اثبات تمکن مالی و سلامت جسمانی و انجام مصاحبه در یکی از سفارتخانه های امریکا میتوانند به این کشور مهاجرت کنند.
در صورت موفقیت در اخذ ویزا و ورود به خاک کشور امریکا، برای افراد برنده و همراهانشان گرین کارت امریکا صادر خواهد شد. دارندگان گرین کارت امریکا، در صورت دارا بودن شرایط قانونی میتوانند پس از پنج سال زندگی در این کشور برای اخذ تابعیت این کشور اقدام کنند.
بدون نظر