بزرگترین شرکت‌های کره جنوبی بر اساس ارزش بازار در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافیک

بزرگترین شرکت‌های کره جنوبی بر اساس ارزش بازار در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافیک

دو دهه پس از جنگ کره، صنعتی شدن سریع کره جنوبی که معجزه رود هان لقب گرفت، کره جنوبی را به قدرتی اقتصادی تبدیل کرد. در این دوران، چندین شرکت بزرگ کره جنوبی که اکنون نام‌های آشنایی برای همه هستند، تأسیس شدند و امروزه جزو با ارزش‌ترین شرکت‌های این کشور و جهان به شمار می‌روند. اینفوگرافیک زیر رتبه بندی برترین شرکت های کره جنوبی را بر اساس ارزش بازار در فوریه ۲۰۲۴، به تصویر کشیده است.

۲۵ شرکت برتر کره جنوبی

با ارزش ترین شرکت کره جنوبی به طور قطع، سامسونگ است که ارزش بازار آن بیش از ۳۷۵ میلیارد دلار است، رقمی بزرگتر از اقتصاد قطر. سامسونگ بیشتر به خاطر تلفن‌های همراهش شناخته می‌شود و در عین حال یکی از تولیدکنندگان عمده لوازم خانگی است: ماشین لباسشویی، تهویه مطبوع و تلویزیون نیز هست.

سامسونگ با درآمد نزدیک به ۱۹۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳، دومین شرکت بزرگ الکترونیک (پس از اپل) در جهان است.

در واقع چندین نام دیگر از سامسونگ در این رتبه بندی وجود دارد که شامل Samsung Biologics (بخش بیوتکنولوژی سامسونگ)، Samsung SDI (تولید قطعات الکترونیک و باتری) و Samsung Life Insurance (بزرگترین شرکت بیمه کره جنوبی) می شود.

در همین حال، گروه ال‌جی (LG Group) که قبلا با نام Lucky-Goldstar شناخته می‌شد، یک شرکت چندملیتی بزرگ دیگر کره‌ جنوبی است. کسب و کار این شرکت در زمینه تولیدات شیمیایی (LG Chem) و باتری‌سازی (LG Energy Solution) است.

خودروسازان کره‌ای هیوندای و کیا نیز در میان ۲۵ شرکت با ارزش این کشور قرار دارند.

یادداشتی کوتاه در مورد کسب و کارهای خانوادگی در کره جنوبی

شرکت های خانوادگی (Chaebols) نقش مهمی در رشد سریع اقتصادی کره جنوبی از دهه ۱۹۶۰ به بعد ایفا کرده اند. آنها در دوره بازسازی پس از جنگ از حمایت دولت بهره مند شدند و دسترسی به اعتبار، به آنها اجازه داد تا در صنایع کلیدی مانند کشتی سازی، الکترونیک و خودرو سرمایه گذاری زیادی کنند. این امر کمک قابل توجهی به مدل رشد صادرات محور این کشور کرد.

در عین حال، اندازه و نفوذ زیاد شرکت های خانوادگی می تواند تمایلات انحصاری در اقتصاد را تقویت کند، رقابت را در بخش های خاص خفه کند، مانع رشد مشاغل کوچکتر شود و به طور بالقوه منجر به ناکارآمدی گردد.

منتقدان استدلال می کنند که کسب و کارهای خانوادگی می تواند نابرابری درآمد را در کره جنوبی تشدید کند و ثروت در بین خانواده های بنیانگذار و مدیران ارشد متمرکز شده است.

منبع: visualcapitalist
دیجیاتو
۸ نظر

ورود

  • امیر فروردین ۳, ۱۴۰۳

    ۵۰ سال پیش تفکرات شاه هم همین بود منتها نزاشتن 😪

    • مبین فروردین ۳, ۱۴۰۳

      احمق هایی مثل تو هم باور کردن که شاه فلان بود

      • پویان فروردین ۴, ۱۴۰۳

        فعلاً پشت ماشین آشغالت از دنیا لذت ببر که الحق حقت همینه

      • محمد فروردین ۴, ۱۴۰۳

        پسرش داره میاد تا بسوزونه شما احمقهارو

      • علیرضا فروردین ۴, ۱۴۰۳

        خدایا این ملت روتر نابینایی نجات بده.
        مردمی که پیشرو بودن ارج رو ندیدند که سونی به اینجا رسید، کسایی که دوران ورد مهندسان خودرو سازی کره ای به ایران رو ندیدند که کیا و هیوندای به اینجا رسید، کسانی که نزدیکی بلا منازع ایران در پیشتاز شدن در ساخت رادیو و تلفن و یخچال رو ندیدند که سامسونگ اینجاست، یادش بخیر مادربزرگم هم یخچال ایرانی داشت هم تلویزیون ایرانی هم تلفن ایرانی…
        چه کردند با این میراث که هم از لحاظ تکنولوژیک اینجاییم، هم اقتصادی، هم فرهنگی!

  • کوروش فروردین ۴, ۱۴۰۳

    یه کلیپ هست خود شاه داره میگه تو کمتر از یکسال تورم کشور بالای ۱۵۰درصد بوده ،، التماس تفکر

    • hdhd فروردین ۴, ۱۴۰۳

      اون فقط برای دو سه ساله، نه ۴۵ سال، هر سالم ۵۰ درصد.

    • ناشناس فروردین ۹, ۱۴۰۳

      خوب الان چه کنیم….