طرح ۱۰۰ میلیارد پوندی برادر اسامه بن لادن برای ساخت طولانی ترین پل معلق جهان

طرح ۱۰۰ میلیارد پوندی برادر اسامه بن لادن برای ساخت طولانی ترین پل معلق جهان

برادر اسامه بن لادن با طرح دیوانه‌وار ساخت طولانی‌ترین پل معلق جهان مسیر متفاوتی را برای شهرت انتخاب کرده است. این پل که با نام “پل شاخ‌ها” شناخته می‌شود، با طولی بیش از ۳۲ کیلومتر قرار است از سواحل آفریقا تا خاورمیانه کشیده شود.

این پل بخشی از طرح کلی پروژه “النور” است که هزینه آن بیش از 100 میلیارد پوند برآورد شده و شامل ایجاد یک مسیر جاده‌ای و ریلی شش لایه با توانایی عبور روزانه 100 هزار خودرو و چهار خط قطار نوری با ظرفیت حمل 50 هزار مسافر است.

همچنین با توجه به ارتفاع آن، تعداد انبوهی از کشتی‌ها نیز قادر خواهند بود از طریق کانال سوئز از دریای سرخ عبور کنند.

از آنجایی که عمق آب‌های تنگه باب المندب تا 300 متر می‌رسد، برج‌های پل برای حمایت از سازه باید ۷۰۰ متر ارتفاع داشته باشند که ۴۰۰ متر آن بالای آب خواهد بود.

طرح برادر بن لادن برای ساخت طولانی ترین پل معلق جهان به هزینه ۱۰۰ میلیارد پوند

به همراه این پل، دو شهر جدید به نام “شهرهای النور” در دو سوی آن، یکی در جیبوتی و دیگری در یمن ساخته خواهند شد. هدف ایجاد شهری با ۲.۵ میلیون نفر جمعیت در جیبوتی و ۴.۵ میلیون نفر در یمن طی ۱۵ سال است.

به گفته شیخ بن لادن، این کلانشهرها «مایه حسرت جهانیان» خواهد شد.

این شهرها با هدف ایجاد مدل‌هایی از پایداری و ارزش‌های بشردوستانه برپا می‌شوند و کاملاً با فناوری‌های سبز و منابع انرژی تجدیدپذیر تأسیس خواهند شد و قرار است بهترین بیمارستان‌ها، مدارس، دانشگاه‌های جهانی و امکانات ورزشی را در خود جای دهند.

طرح برادر بن لادن برای ساخت طولانی ترین پل معلق جهان به هزینه ۱۰۰ میلیارد پوند

هدف این شهرها ایجاد ثبات اقتصادی برای جیبوتی است که بسیار به آن نیازمند است و این کشور را به یک قطب اقتصادی بزرگ به عنوان پیوندی جدید بین آفریقا و خاورمیانه تبدیل می‌کند.

پس از اتمام، این دو شهر الگوهایی برای 98 شهر دیگری خواهند بود که شیخ بن لادن رویای ساخت آنها در سرتاسر جهان را دارد، اما هنوز مشخص نشده است که کجا.

اما علیرغم سرمایه‌گذاری میلیون دلاری در این پروژه، جاه‌طلبی شیخ بن لادن هنوز چیزی جز یک رویای بزرگ نیست.

طرح برادر بن لادن برای ساخت طولانی ترین پل معلق جهان به هزینه ۱۰۰ میلیارد پوند

این طرح از زمان افشای اولیه آن برای اولین بار در ۱۶ سال پیش، هنوز در مرحله برنامه‌ریزی قرار دارد و هیچ توافقی بین دولت‌های یمن و جیبوتی برای اجرای آن به امضا نرسیده است.

عدم به اشتراک گذاری برنامه‌ها برای عموم، بسیاری را نسبت به تکمیل این پروژه دچار تردید کرده است.

فقدان زیرساخت های ارتباطی مسئله دیگری است. بزرگراه‌ها و راه‌آهن‌های جدیدی باید ساخته شوند تا پل را به شهرهای بزرگی مانند آدیس آبابا، نایروبی، جده، دبی و ریاض متصل کنند که صدها کیلومتر دورتر هستند.

با توجه به وضعیت نامطمئن خاورمیانه و اوضاع ناآرام دریای سرخ ممکن است به این زودی‌ها شاهد این پل نباشیم.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
7 نظر

ورود

  • امیر فروردین 22, 1403

    یه مستند باید بسازن به نام خون شویی
    از نازی ها و هیتلر تا عربستان و بن لادن
    رو بچپونن توش.
    حالا باز هیتلر یکم آدم بود. برادران لادن؟

    • مصطفی فروردین 22, 1403

      قشنگ معلومه میخاد بسازه ببره رو هوا😂😂

  • حمید اسدی فروردین 22, 1403

    همدان یه پل زدن هم ترافیک و بیشتر کرده و اینکه 10سال طول کشید
    خواستم بگم کاش دوتا مسئول عرب بیارن برای اداره کشور

    • x فروردین 24, 1403

      مگه این مسئولین ایرانی هستند؟؟ خودت به عنوان ایرانی اونارو ایرانی میدونی؟؟اونا فقط دشمن ایران و ایرانی هستند

    • سین فروردین 24, 1403

      صدام را می خواهید ؟

  • علیرضا یاوری فروردین 23, 1403

    بن‌لادن آدم بزرگی بود که به آمریکا حمله کرد سگش شرف داره به ….. توکه دیگه جای خود داری پس ببند دهنتو

    • میر فروردین 24, 1403

      چرا از بن لادن میری بالا