صادرات آسیا طیف وسیعی را شامل می شود، از نفت و مواد معدنی گرفته تا اجزای فناوری و محصولات نساجی. در اینفوگرافیک زیر، صادرات برتر کشورهای آسیایی به استثنای کشورهای خاورمیانه تا سال ۲۰۲۲ به تصویر کشیده شده اند.
اقتصادهای متنوع در سراسر قاره آسیا
مانند بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان، نفت جزء مهمی از اقتصاد قاره آسیا است و فرآورده های نفتی به عنوان برترین رده صادراتی هند به شمار می رود که بالغ بر ۸۶ میلیارد دلار در سال است.
یکی دیگر از محصولات برتر صادرات آسیا، مدار مجتمع یا آیسی است که در موارد بسیاری از جمله محاسبات، ارتباطات، الکترونیک، خودرو، اتوماسیون صنعتی، دستگاه های پزشکی، هوافضا و دفاع استفاده می شوند.
این قاره همچنین یک تولید کننده بزرگ تراشه های نیمه رسانا است که برای کاربردهای مختلف از مخابرات و هوش مصنوعی گرفته تا انرژی های تجدیدپذیر و مراقبت های بهداشتی بسیار مهم است. تایوان ۶۸ درصد از سهم بازار نیمه رساناهای پیشرفته را در اختیار دارد.
پاکستان، بنگلادش و کامبوج تولیدکنندگان عمده محصولات نساجی مانند تی شرت، ژاکت و کتانی هستند. بیشتر محصولات آنها به ایالات متحده و اروپا می رود.
آسیا به عنوان تولید کننده برتر مواد معدنی و سوخت برجسته است، افغانستان، اندونزی و مغولستان بزرگترین تولیدکنندگان بریکت زغال سنگ هستند که برای گرمایش، پخت و پز و فرآیندهای صنعتی استفاده می شود، در حالی که ارمنستان، گرجستان، بوتان، میانمار و کره شمالی، بر استخراج سنگ معدن و مواد معدنی به عنوان برترین بخش صادراتی خود، متکی هستند.
بزرگترین اقتصاد آسیایی، چین، به تولید انواع محصولات معروف است، اما بیشترین صادرات آن از لوازم دیجیتال از جمله تلویزیون، دوربین و انواع رادیوها است.
چرا اسم ایران نیس و نقشه رو نگاه کنید اصلا ایران نیسش
.گفته، توجه کنید نوشته کشورهای آسیا بجزء بخش خاورمیانه
ایران در بخش، خاورمیانه هستش.
صادرات ایران چیه پس. بدبختی و فقر
نفت، فرش، پسته و ….
یک تحلیل گر اقتصادی زمان روحانی گفت ایران از نقشه اقتصادی قراره حذف بشه باورم نمیشد میگفتم غرب زده هست العان دیدم راست میگفت بنده خدا من خیلی عقب مونده هستم!