مقایسه ربات‌های انسان‌نما در سراسر جهان + اینفوگرافی

مقایسه ربات‌های انسان‌نما در سراسر جهان + اینفوگرافی

ربات های انسان نما از زمان نمونه‌های اولیه که در حفظ تعادل و حرکات ابتدایی با مشکل مواجه بودند، راه درازی را طی کرده‌اند. اکنون در سال ۲۰۲۵، ربات‌های خودکاری که برای کاربردهای دنیای واقعی ساخته شده‌اند، بیش از هر زمان دیگری به بازار تجاری نزدیک شده‌اند. اینفوگرافی زیر، موج جدید ربات‌های انسان‌نما را در دو سال گذشته مقایسه می‌کند. داده‌های مربوط به هر ربات از وب‌سایت‌های شرکت‌ها و LifeArchitect.ai گردآوری شده است.

کدام کشورها ربات انسان نما دارند

ربات‌های انسان‌نمای در حال توسعه

در این بخش، آزمایشگاه سازنده، کشور مبدأ، قد، وزن، حداکثر سرعت و توان (در صورت مشخص بودن) هر ربات را نشان می‌دهیم.

کدام کشورها ربات انسان نما دارند

چندین شرکت در حال راه‌اندازی نسل اول یا دوم ربات‌های دوپای خود هستند و تلاش می‌کنند در فضایی که قطعاً همگام با مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) و فناوری هوش مصنوعی رشد خواهد کرد، سهم بازار را در مراحل اولیه به دست آورند.

کدام کشورها ربات انسان نما دارند

در آوریل ۲۰۲۴، شرکت بوستون داینامیکس ربات انسان‌نمای قدیمی HD Atlas خود را بازنشسته کرد و به جای آن، Atlas را معرفی کرد که نسل بعدی ماشین‌های انسان‌نما را به ما نشان می‌دهد. در ویدیویی که توسط بوستون داینامیکس منتشر شد، جدیدترین نسخه Atlas در حال جابجایی خودکار پوشش‌های موتور بین محفظه‌های تأمین‌کننده و یک چرخ دستی متحرک نشان داده شد که توانایی ربات در انجام وظایف با حداقل دخالت انسان را نمایش می‌دهد.

تسلا قصد دارد تولید محدود ربات انسان‌نمای خود، Optimus را در سال ۲۰۲۵ آغاز کند و در ابتدا چندین هزار عدد از آنها را برای استفاده داخلی در کارخانه‌های خود مستقر کند. انتظار می‌رود با هدف رسیدن به تولید سالانه ۵۰۰,۰۰۰ ربات تا سال ۲۰۲۹، تولید انبوه تا سال ۲۰۲۶ به ۵۰,۰۰۰ تا ۱۰۰,۰۰۰ عدد افزایش یابد.

مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود