۲۰ اقتصاد برتر جهان بر اساس رشد تولید ناخالص داخلی از ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۵ + اینفوگرافی

۲۰ اقتصاد برتر جهان بر اساس رشد تولید ناخالص داخلی از ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۵ + اینفوگرافی

در میانه دهه ۲۰۲۰، زمان آن رسیده است که نگاهی کوتاه به عملکرد ۲۰ اقتصاد برتر جهان از سال ۲۰۱۵ به این سو بیندازیم. اینفوگرافی زیر، کشورها را بر اساس تولید ناخالص داخلی (GDP) پیش‌بینی شده آنها در سال ۲۰۲۵ رتبه‌بندی می‌کند و رشد تعدیل شده تورمی آنها از سال ۲۰۱۵ را به تصویر می‌کشد. داده‌های اینفوگرافی زیر که برترین اقتصادهای جهان را در یک دهه اخیر نشان می دهد، از صندوق بین‌المللی پول به دست آمده است.

برترین اقتصادهای جهان در یک دهه اخیر

۲۰ اقتصاد برتر جهان

چین و هند، تولید ناخالص داخلی خود را حدود ۷۰ درصد در دهه گذشته افزایش دادند، اما چین این رشد را از پایه ۱۱ تریلیون دلاری انجام داده است.

برترین اقتصادهای جهان در یک دهه اخیر
برترین اقتصادهای جهان در یک دهه اخیر

در آن زمان، اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کردند که چین ایالات متحده را به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان پشت سر خواهد گذاشت. با این حال، کندی اقتصادی ناشی از همه‌گیری و رکود در بخش مستغلات این پیش‌بینی‌ها را تغییر داده است.

در همین حال، رشد چشمگیر هند باعث شده است این کشور به رتبه پنجم برسد، جایگاهی که پیش از این انگلستان در سال ۲۰۱۵ در آن قرار داشت.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند که هند امسال از ژاپن و تا سال ۲۰۲۷ از آلمان پیشی خواهد گرفت.

برترین اقتصادهای جهان در یک دهه اخیر

کشورهای درحال توسعه دیگری مانند اندونزی و ترکیه نیز رشد چشمگیری داشته‌اند. برای ترکیه، این رشد با وجود تورم مداوم بالا از سال ۲۰۱۸ و کاهش مداوم ارزش لیر اتفاق افتاده است.

اگر بخواهیم ضعیف‌ترین کشور در این گروه ۲۰ کشور را مشخص کنیم، برزیل خواهد بود. با رشد تولید ناخالص داخلی تعدیل شده تورمی ۸ درصدی، تنها کشوری است که رقمی تک‌رقمی دارد.

به عنوان یک کشور صادرکننده مواد خام، سقوط قیمت کالاها در سال ۲۰۱۴ این کشور را به رکود فرستاد. اگرچه بهبود آغاز شده بود، همه‌گیری نیز تأثیر خود را گذاشت، اما اکنون تجارت و سرمایه‌گذاری به سطوح پیش از همه‌گیری بازگشته است.

۲ نظر

ورود

  • باهر اسفند ۲۲, ۱۴۰۳

    اینها دشمن کینه توز هستند و از ایران که ابرقدرت جدید دنیا هست هیچ سخنی نگفته اند!!!!!

    • JeyJey اسفند ۲۵, ۱۴۰۳

      عزیزم اینها با تحریم تمام مردم تحت فشار گذاشتن و نادان هایی هنوز فکر می کنند حاکمیت مقصر است و عربستان و یا ترکیه الگو هستند، در صورتی که نه در حاکمیت و نه در اینها مردم به اندازه آش مجانی هم اهمیت ندارند.
      و مردمی داریم که به خاطرش هم رو می درند و با رفتار خودشون نشان می دن مهم نیست قدرت چقدر و کجا باشه بلکه برای یک ریال سود بیشتر کلی ادم دیگه هم به فنا می دم و فکر می کنن اینجا سوئیس هست و در لوکزامبورگ همه موبایل رده بالا و درآمد چند میلیون دلاری دارن و این میزان آمار فروش گوشی پایین رده برای افغانستان و زیمباوه است.