کیتی پری در آستانه سفر به فضا در نخستین پرواز فضایی کاملاً زنانه از سال ۱۹۶۳ تاکنون

کیتی پری در آستانه سفر به فضا در نخستین پرواز فضایی کاملاً زنانه از سال ۱۹۶۳ تاکنون

کیتی پری خواننده‌ی مشهور پاپ، قرار است به‌زودی راهی فضا شود. این سفر در قالب یکی از پروازهای توریستی شرکت بلو اوریجین (Blue Origin)، متعلق به جف بزوس، انجام می‌شود. نکته قابل‌توجه آن است که پرواز NS-31، نخستین پرواز فضایی تماماً زنانه از سال ۱۹۶۳ تاکنون است.

کیتی پری در این سفر تنها نخواهد بود. او به همراه لورن سانچز نامزد جف بزوس، گِیل کینگ، مجری شبکه CBS، آیشا بو، دانشمند موشکی ناسا، آماندا نگوین، فعال حقوق مدنی و پژوهشگر زیست‌فضاشناسی و کاریان فلین، تهیه‌کننده فیلم، راهی فضا می‌شود.

مسافران سفر فضایی NS-31

کیتی پری که اکنون ۴۰ سال دارد، در گفت‌وگویی با مجله Elle در این باره که آیا برای این سفر مضطرب است یا نه گفت: «اصلاً وقت ندارم نگران باشم. هنوز کلی کار داریم که باید انجام بدهیم. شاید فقط وقتی که شمارش معکوس را آغاز کنند چیزی حس کنم.»

مسافران سفر فضایی NS-31

او در حال تهیه یک پلی‌لیست اختصاصی برای سفر است. از جمله آهنگ‌های حاضر در این فهرست، قطعاتی از دیوید بویی، نیکی میناژ، گروه B-52 و یکی از آهنگ‌های خودش خواهد بود.

این مأموریت نخستین پرواز تماماً زنانه به فضا از زمان سفر تاریخی والنتینا ترشکوا، کیهان‌نورد روس، در سال ۱۹۶۳ به شمار می‌رود. ترشکوا نخستین زنی بود که به‌تنهایی به فضا سفر کرد.

جزئیات سفر فضایی NS-31

بلو اوریجین

این مأموریت قرار است در تاریخ ۱۴ آوریل، ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت شرق آمریکا (مصادف با ۲۶ فروردین، ساعت ۱۸:۰۰ به وقت ایران) از سایت فضایی بلو اوریجین در تگزاس غربی انجام شود.

این سفر حدود ۱۱ دقیقه طول می‌کشد و فضاپیمای نیو شپرد (New Shepard) شش سرنشین را به ارتفاع تقریبی ۱۰۰ کیلومتری از سطح زمین خواهد برد؛ یعنی درست تا مرز میان جو زمین و فضا. در این نقطه، سرنشینان می‌توانند خمیدگی زمین را در پس‌زمینه‌ای تاریک و بی‌انتها تماشا کنند.

بلو اوریجین

فضاپیمای نیو شپرد بلو اوریجین

هرچند این پرواز به مدار زمین نمی‌رسد، اما بی‌وزنی کامل را درون کپسول ایجاد می‌کند و به سرنشینان امکان تجربه‌ی شناور بودن و حرکت آزاد در فضاپیما را می‌دهد.

فضاپیمای نیو شپرد تا امروز ۳۰ پرواز توریستی انجام داده و این مأموریت یازدهمین پرواز سرنشین‌دار آن خواهد بود. هزینه تقریبی هر پرتاب نیز حدود ۵ میلیون دلار تخمین زده شده است.

منبع: thesun
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • اشکان فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

    میخوان برن چی کار کنن؟ مأموریت دارن چه کاری انجام بدن؟