حکم متهمان به قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

 حکم متهمان به قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

سرانجام حکم متهمان پرونده قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، صادر شد. پس از محاکمه دو متهم اصلی پرونده، دادگاه اعلام کرد که متهم ردیف اول به اتهام قتل عمد به قصاص و متهم ردیف دوم به اتهام معاونت در قتل و سرقت به عنف به ۲۵ سال زندان محکوم شده‌اند.

حمیدرضا حاجی اسفندیاری، وکیل اولیای دم در این مورد توضیح داد:  قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران پس از محاکمه دو متهم اصلی پرونده متهم ردیف اول را به اتهام قتل عمد و متهم ردیف دوم را به اتهام معاونت در قتل و سرقت به عنف به ترتیب به قصاص و ۲۵ سال حبس محکوم کردند. پرونده با اعتراض متهمان و وکلای آنها به دیوان عالی کشور ارسال شد که قضات شعبه ۱۷ دیوان عالی کشور رای دادگاه کیفری یک را تایید کردند. 

گفتنی‌ است اولیای دم همچنان خواستار قصاص قاتل هستند.

امیرمحمد خالقی

امیرمحمد خالقی درمیان دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران بود که اواخر بهمن‌ماه سال گذشته در درگیری با زورگیران در نزدیکی خوابگاه کوی دانشگاه کشته شد.

جزئیات تازه از پرونده قتل امیرمحمد خالقی و اظهارات متهمین در دادگاه + ویدیو

اولین اعترافات متهمان به قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران + ویدئو

دیجیاتو
بدون نظر

ورود