آقازاده‌ها به کدام مدارس می‌روند و چقدر شهریه می‌دهند؟

آقازاده‌ها به کدام مدارس می‌روند و چقدر شهریه می‌دهند؟

موعد ثبت نام سال آینده مدارس رسیده و بار دیگر مساله شهریه مدارس داغ شده است. جدای از مدارس دولتی که اگرچه باید رایگان باشند به بهانه‌ها و تحت عناوین مختلف مبالغ قابل توجهی از مردم می‌گیرند، شهریه‌های مدارس غیرانتفاعی بدون هیچ نظارتی روز به روز نجومی‌تر می‌شوند.

انتشار میزان شهریه این مدارس از چند جهت اهمیت دارد؛ نخست اینکه آمار قبولی‌های کنکور در سال‌های اخیر نشان می‌دهد دسترسی دانش آموزان مدارس دولتی و شهرستانی به دانشگاه‌های تراز اول کشور روز به روز سخت‌تر شده است.در سالهای گذشته سهم مدارس دولتی‌ در بین رتبه‌های برتر کنکور بین دو تا هشت درصد بوده است. از سوی دیگر شهریه‌های چند صد میلیونی این مدارس هم نماینده اختلاف طبقاتی و بی عدالتی آموزشی در کشور است و هم به آن دامن می‌زند.

تماس‌های خبرنگاران با برخی مدارس خاص و مطرح تهران که اغلب مورد انتخاب آقازاده‌هاست، جدا از هزینه‌های چند ده میلیونی، چند نکته قابل توجه را آشکار کرده؛  نخست اینکه برخی از این مدارس از اطلاع رسانی درباره شهریه‌ها طفره می‌روند.  نکته دیگر اینکه با وجود شروع ثبت‌نام‌ها و حتی پر شدن ظرفیت خیلی از این مدارس، مبالغ شهریه امسال مشخص نشده و والدین باید در عین بی‌خبری از شهریه احتمالی، ثبت نام را انجام دهند و منتظر سوپرایز‌های قیمتی باشند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۲ نظر

ورود

  • ooo خرداد ۵, ۱۴۰۴

    الان مدرسه های خصوصی گمنام سالی ۷۰ میگیرن. اونم تو دبستان.
    تو خیابان ایران. طرف امیرکبیر یکی هست. اسم نمیبرم. سال پیش ۲۰۰ میگرفت شهریه. اگه ۲ تا فرزند میاوردی نفری ۱۵۰ میگرفت. دبیرستان هم ۳۰۰ هست. اردوی مشهد و راهیان نور و کربلا به صورت خصوصی میبرن که همش با هواپیماست و معمولا نفری ۵۰ میلیونه. هر ترم هم یکبار اردو میبرن. فعالیتهای ورزشی هم بستگی به نوعش داره و معمولا ماهی ۱ میلیونه

  • ooo خرداد ۵, ۱۴۰۴

    دبستان خصوصی ناشناس که حتی اسمشو نشنیدین تو منطقه ۱۰ تو محله ی جی هست. سالی ۷۰ میلیون.

    حالا قیمتای شمال تهرانو نمیدونم ولی مدارس بین الملل مثلا در کنار کلاسها تا دو سال اول المانی یا ایتالیایی یا انگلیسی هم یاد میده و بعد دو سال هم کل اموزشها مثلا المانی هست، شهریه هم فقط یورو و به اسکناس. یا به حساب ارزی سفارت بریزی. یعنی حتی ریال قبول نمیکنن. و باید اسکناس یورو ببری. المان حدود ۱۰ تا مدرسه داره. فرانسه ۱۵ تا مدرسه داره. ایتالیا چندتا داره. بریتانیا ۱۰ تایی اینطوری مدرسه داره. چین هم ۵ تایی داره. خوبی مدارس وابسته به سفارتها اینه که مدارکش از همون کشور هست.
    سفارتهای کوچیک هم مدرسه دارن ولی نمیگیرن و فرزندان دیپلمات و تاجر و اتباع کشور خودشون رو ثبت نام میکنن.